Beyler yazlık uzun bot almayı düşünüyorum... Tavsiyeleriniz nedir max 600 tl bütçem var
Beyler yazlık uzun bot almayı düşünüyorum... Tavsiyeleriniz nedir max 600 tl bütçem var
Ben telefonla sordum üretim yok bu seneki planlarında da yok resmen salaklik urun yap peynir ekmek gibi kapanın elinde kalsın devamını getirme. Türk ticareti bu olsa gerekÜrün olsada alsamyazdan beri sitesini hergün bakıyorum beden yok. 2 defa karaköye uğradım gelen giden yok üretimi durdurmuş olabilirler mi?
Ben telefonla sordum üretim yok bu seneki planlarında da yok resmen salaklik urun yap peynir ekmek gibi kapanın elinde kalsın devamını getirme. Türk ticareti bu olsa gerek
Ürün olsada alsamyazdan beri sitesini hergün bakıyorum beden yok. 2 defa karaköye uğradım gelen giden yok üretimi durdurmuş olabilirler mi?
gençler iyi akşamlar
http://tr.aliexpress.com/item/CNC-A..._9&btsid=e943a2d3-3d62-41a3-95cb-3535df185390
böyle bi ürün buldum iş yaparmı artısı eksisi varmıdır ?
Sirinevler motoplus i arayin yds deki butun bot stogunu onlar almisti. bende karakoyde bulamayip ordan aldim. yds uzun zamandir uretmiyo motosiklet botu sira gelmiomus uretmeye...
Daha önce görmüştüm, salıncağı aşırı salınım yapan ve zinciri mecburen 5-6 cm gibi gevşeklite duran cross motorlar için mantıklı. Kaldı ki zincir atması daha önce cros yaparken başıma geldi.
Bizim motorlara gerek yok.
Çanakkale'ye hevesim var ama hava nasil olur? evde müdürü nasil ikna ederim bilmiyorum![]()