Honda Honda NC700X / 750x & NC700S / 750S Kullanıcıları Bilgi Paylaşım Başlığı

enjektorlu motorlara olmaz sıralı sistem denen sistem olmalı zor iş.ama asıl sorun lpg tankının konacagı yerdr. ben arka cantaya 10 kg lık bir karpuz koydugumda dengem allak bullak olabiliyor. 20 lt lik bir tankı nereye sıgdırırsınız ve en az 16-18 kg olacaktır tankı yere yakın bir yere koyabilrseniz(ben bir yer bulamadım)gaz superoalcaktır.

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:42 ----------

selamlar dct de yolda giderken bosa almak mumkun mu?
750 almak uzereyim 700 ile 750 arasında ikinci elde 2-4 lira fark var 2012-2014 modelleri aralıgında.
50bin ve 10 bin km farkları da dikkate alınmalı.ancak 700 ler ful aksesuarlı ve 4 binlira farklı ne yapmalıyım.

Helal olsun böyle nc sahibi görmek çok güzel :D Sibop ayarı ne durum da cıktı?

Teşekkür ederim, yeni gördüm iletinizi. Subap ayarında 1. pistonda egzoz subaplarında gevşeme vardı 2. pistonda da emme subapları ve egzoz subaplarında gevşeme vardı. Düzelttikten sonra motorun sesi değişti :) şıkırtısı gitti güzel oldu, bi de öğrendiğim için ben bunu her sene açar kontrol eder kapatırım :cherry:

Motosikleti
NC 750 xdct Norden 901
Çanakkale işi iptal maalesef boğazlarım kötü öksürük çabası anlaşılan hayallerde kalacak :)

%80 ihtimalle 18 Mart Cuma günü şehitlikte olacağım. Çıkış yerim Cuma sabah 06:00 Çekmeköy isteyen katılabilir :)

Arkadaşlar debriyaj balatası satan yer bulamadım. Sadece servislerdemi var. Birde debriyaj balatalarını kendi değiştiren varmı aranızda. Sökmeyi düşünüyorum tastan ses geliyor. Balata saç bulursam alıp ihtiyaç varsa değiştirmeyi düşünüyorum.
Razor999, özelden mesaj atmıştım servis kitapçığıyla alakalı. Mesajlarına bakarmısın.

F54

Arkadaşlar debriyaj balatası satan yer bulamadım. Sadece servislerdemi var. Birde debriyaj balatalarını kendi değiştiren varmı aranızda. Sökmeyi düşünüyorum tastan ses geliyor. Balata saç bulursam alıp ihtiyaç varsa değiştirmeyi düşünüyorum.
Razor999, özelden mesaj atmıştım servis kitapçığıyla alakalı. Mesajlarına bakarmısın.

kamil sen motoru yeni almıştın hayırdır
sıkıntı yeni mi oldu baştan mı vardı

ramazan bunlar bizim motorlara olmuyor. bende aynısı var. illa alacam diyorsan ben satayım :D eski motorum için almıştım ama motor değişince elimde kaldı.

o zaman almayalım abi işe yaramayacaksa...

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:30 ----------

ben açmadım ama istersen uygun bir zamanda açar takarım sen yeterki parçayı bul...

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:32 ----------

ben açmadım ama istersen uygun bir zamanda açar takarım sen yeterki parçayı bul...

kamil sen motoru yeni almıştın hayırdır
sıkıntı yeni mi oldu baştan mı vardı
Satmadın bana motoru uğraşıyoruz. Sıkıntı varmı emin değilim. Önceki motorlardada çok ses dinlerdim. Bundada aldığımda ses yoktu. Servise göstererek aldım motoru. Aldığım gün serviste İpone 10w40 yağ konuldu. Sonra şakırtılı ses yapmaya başladı. Boştayken debriyajı bırakınca ses artıyor. Servise gösterdim normal dedi. Yalnız 1. vitese takarken nasıl takarsan farketmiyor tak diye ses yapıyor. Debriyaj ani kavrıyor. Şimdilik kaçırması yok. Lastiklerin bitmeye yakın olduğunu bilerek almıştım. Zen motorda lastik değişirken oradaki tamirci debriyajın çok ses yapıyor dedi kafama takıldı. Sonra bir daha Konşuk motora gösterdim normal dedi.
Ramazan Can teşekkür ederim.

%80 ihtimalle 18 Mart Cuma günü şehitlikte olacağım. Çıkış yerim Cuma sabah 06:00 Çekmeköy isteyen katılabilir :)

Çanakkale şehitliğini ziyaret çok güzel bir seçim, iki çekincem var, bir sabahın o kadar erken saatinde çıkılmak zorunda mı? İki, o kadar orada kaldıktan sonra, gene İstanbul'a dönmeye çalışmak ne kadar doğru? Geceleyip, Cumartesi dönmek daha doğru olmaz mı?

Satmadın bana motoru uğraşıyoruz. Sıkıntı varmı emin değilim. Önceki motorlardada çok ses dinlerdim. Bundada aldığımda ses yoktu. Servise göstererek aldım motoru. Aldığım gün serviste İpone 10w40 yağ konuldu. Sonra şakırtılı ses yapmaya başladı. Boştayken debriyajı bırakınca ses artıyor. Servise gösterdim normal dedi. Yalnız 1. vitese takarken nasıl takarsan farketmiyor tak diye ses yapıyor. Debriyaj ani kavrıyor. Şimdilik kaçırması yok. Lastiklerin bitmeye yakın olduğunu bilerek almıştım. Zen motorda lastik değişirken oradaki tamirci debriyajın çok ses yapıyor dedi kafama takıldı. Sonra bir daha Konşuk motora gösterdim normal dedi.
Ramazan Can teşekkür ederim.
debriyajda sıkıntı yok gibi...bilmem ustalar ne diyor

debriyajda sıkıntı yok gibi...bilmem ustalar ne diyor

Ustalar normal diyor. Zaten belirli bir sıkıntı yok. Ayırmama veya kaçırma gibi. Hatta orta sehpadayken vitese takıyorum arka teker dönmüyor. Ama o şak şak sesi beni çok rahatsız ediyor. Ayrıca soğukken o ses rahatsız etmiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar