ölenlere allahtan rahmet yaralılara da acil şifalar dilerim...
hayırlı olsun allah kaza bela gösermesin....
bunar güzel adamım....
Helal olsun böyle nc sahibi görmek çok güzelSibop ayarı ne durum da cıktı?
Arkadaşlar debriyaj balatası satan yer bulamadım. Sadece servislerdemi var. Birde debriyaj balatalarını kendi değiştiren varmı aranızda. Sökmeyi düşünüyorum tastan ses geliyor. Balata saç bulursam alıp ihtiyaç varsa değiştirmeyi düşünüyorum.
Razor999, özelden mesaj atmıştım servis kitapçığıyla alakalı. Mesajlarına bakarmısın.
ramazan bunlar bizim motorlara olmuyor. bende aynısı var. illa alacam diyorsan ben satayımeski motorum için almıştım ama motor değişince elimde kaldı.
Arkadaşlar debriyaj balatası satan yer bulamadım. Sadece servislerdemi var. Birde debriyaj balatalarını kendi değiştiren varmı aranızda. Sökmeyi düşünüyorum tastan ses geliyor. Balata saç bulursam alıp ihtiyaç varsa değiştirmeyi düşünüyorum.
Razor999, özelden mesaj atmıştım servis kitapçığıyla alakalı. Mesajlarına bakarmısın.
Satmadın bana motoru uğraşıyoruz. Sıkıntı varmı emin değilim. Önceki motorlardada çok ses dinlerdim. Bundada aldığımda ses yoktu. Servise göstererek aldım motoru. Aldığım gün serviste İpone 10w40 yağ konuldu. Sonra şakırtılı ses yapmaya başladı. Boştayken debriyajı bırakınca ses artıyor. Servise gösterdim normal dedi. Yalnız 1. vitese takarken nasıl takarsan farketmiyor tak diye ses yapıyor. Debriyaj ani kavrıyor. Şimdilik kaçırması yok. Lastiklerin bitmeye yakın olduğunu bilerek almıştım. Zen motorda lastik değişirken oradaki tamirci debriyajın çok ses yapıyor dedi kafama takıldı. Sonra bir daha Konşuk motora gösterdim normal dedi.kamil sen motoru yeni almıştın hayırdır
sıkıntı yeni mi oldu baştan mı vardı
%80 ihtimalle 18 Mart Cuma günü şehitlikte olacağım. Çıkış yerim Cuma sabah 06:00 Çekmeköy isteyen katılabilir![]()
Program belli mi etkinlikle ilgili bilgiye ulaşamadım .Etkinlik 19 ve 20 si diyor cuma günü için bilgin varmı%80 ihtimalle 18 Mart Cuma günü şehitlikte olacağım. Çıkış yerim Cuma sabah 06:00 Çekmeköy isteyen katılabilir![]()
debriyajda sıkıntı yok gibi...bilmem ustalar ne diyorSatmadın bana motoru uğraşıyoruz. Sıkıntı varmı emin değilim. Önceki motorlardada çok ses dinlerdim. Bundada aldığımda ses yoktu. Servise göstererek aldım motoru. Aldığım gün serviste İpone 10w40 yağ konuldu. Sonra şakırtılı ses yapmaya başladı. Boştayken debriyajı bırakınca ses artıyor. Servise gösterdim normal dedi. Yalnız 1. vitese takarken nasıl takarsan farketmiyor tak diye ses yapıyor. Debriyaj ani kavrıyor. Şimdilik kaçırması yok. Lastiklerin bitmeye yakın olduğunu bilerek almıştım. Zen motorda lastik değişirken oradaki tamirci debriyajın çok ses yapıyor dedi kafama takıldı. Sonra bir daha Konşuk motora gösterdim normal dedi.
Ramazan Can teşekkür ederim.
debriyajda sıkıntı yok gibi...bilmem ustalar ne diyor