Honda Honda NC700X / 750x & NC700S / 750S Kullanıcıları Bilgi Paylaşım Başlığı

Beyler yazlık uzun bot almayı düşünüyorum... Tavsiyeleriniz nedir max 600 tl bütçem var

Ürün olsada alsam :) yazdan beri sitesini hergün bakıyorum beden yok. 2 defa karaköye uğradım gelen giden yok üretimi durdurmuş olabilirler mi?

Motosikleti
NC 750 xdct Norden 901
Ürün olsada alsam :) yazdan beri sitesini hergün bakıyorum beden yok. 2 defa karaköye uğradım gelen giden yok üretimi durdurmuş olabilirler mi?
Ben telefonla sordum üretim yok bu seneki planlarında da yok resmen salaklik urun yap peynir ekmek gibi kapanın elinde kalsın devamını getirme. Türk ticareti bu olsa gerek

Herkese merhaba,
Suzuki TS125 ve GN250 ile başlayıp 15 yıl aradan sonra (emeklilik yaklaşınca) yeniden kabaran 2 teker sevdası sonunda bu gün NC750X'imin faturasını Kuşadası Honda MNR motosikletten kestirdim.
Epeydir forumunuzu misafir olarak takip ediyordum. Birbirinden faydalı paylaşımlarınızdan çokça yararlandım.
Aranıza hoşbuldum,
Hepimizin tekeri düz bassın...

Sirinevler motoplus i arayin yds deki butun bot stogunu onlar almisti. bende karakoyde bulamayip ordan aldim. yds uzun zamandir uretmiyo motosiklet botu sira gelmiomus uretmeye...

YDS yeni tip goretex asker botu üretecekti bütün askerlere. Muhtemelen harıl harıl onun üretimiyle uğraşıyorlardır.

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Arkadaşlar elimde 6000 liraya yakın teknosa hediye çeki var :) %10 indirimli bir şekilde verebilirim :) DM olarak dönebilirsiniz. Birlikte gidip ürünü aldıktan sonra parayı nakit olarak alırım :bounce:

Sirinevler motoplus i arayin yds deki butun bot stogunu onlar almisti. bende karakoyde bulamayip ordan aldim. yds uzun zamandir uretmiyo motosiklet botu sira gelmiomus uretmeye...

Oraya sormuştum daha önceden uzun yok kısa da 44-46 bedeni kalmıştı... Orası da uymadı yani :)

24.000Km bakımının 2. partisinden derlenme fotoğraflar :)

21ZdlL.jpg

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Çanakkale'ye hevesim var ama hava nasil olur? evde müdürü nasil ikna ederim bilmiyorum :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar