Pilot road 4 ler takriben kaç km yapar? Ramazandan sonra planladığım avrupa turunun sonunda lastikler 13-14 bin km yapmış olacak. Sizce lastikle ilgili sorun yaşar mıyım?
Bir de (kuzey) yunanistanda ucuz lastik satan bir yer biliyorsanız dönüşte bir set lastik alıp geleyim![]()
Yerli üretim Trexes çanta seti aldım...
Her şey dahil.
3 Çanta
Kilitler
Topcase tabla.
Topcase iç çanta
Yan iç çantaları
Çantalar için fileler
Çantaların taşıma sapları.
Tümü 2900 TL'ye aldım...
Bide 900TL'ye
Taşıma demiri olarak givi kullandım.
Givi de sadece çantalar 4500 TL civarı.
kilitler, topcase tabla iç malzemeler hariç
Honda çantalar zaten yarı plastik, satan bayiler bile önermiyor verilen paraya değmez...
İşte bende ki çantalar...
Topcase 45LT yan çantalar 35LT
İstersen yan çantaları da aynı fiyata 45 LT alabilirsin ancak önermem...
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ml#post3933706
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:32 ----------
Umarım çantalarla ilgili tatmin edici bir cevap verebilmişimdir..
Eğer ilgilenirsen sana özelden üreticinin telefonunu veririm...
Ramazan etkiliyor herkesibenim kafa da çok karışık abi ilkte nc diyordum sonra aklıma versys girdi şimdi ise cbr 650F... Aslında hep gönlümde bir ss var ama uzun yol yaptığın zaman artçıda olunca hem rahatsız hemde bagaj hacmi sıfır... Bu seneyi de ybr ile devam ediyorum seneye inşallah birinde karar verip alacağım
![]()
Arkadaşlar merhaba,
Bir aksilik olmazsa önümüzdeki hafta takriben 6-7 bin km sürecek Doğu Avrupa turuna çıkacağım. Yanımda bakım ürünleri (zincir yağı, temizleyicisi, yedek ampuller ve lastik tamir kiti) olacak. 12bin bakımından yeni çıktım ve yolda motordan kaynaklı bir sorun yaşamayacağımı umarak gidiyorum. Dikkat etmem gereken veya yanıma almamı tavsiye ettiğiniz birşeyler var mıdır?
Herkese teşekkürler. Bu arada muhtemelen çoğumuzun bilmediği birşey zatürree grip gibi bulaşıcı hastalık mış ve aşısı varmış![]()
Ben de eylül veya ekim gibi düşünüyorum. Tecrübeleri paylaşırsanız sevinirim. Şimdiden iyi tatiller.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:14 ----------
Nasil oldun abi? Duzelmissindir insallah.
Sagolasin valla gittikçe düzeliyor . Bayramda sivasa gidebilmek hayaliyle yatiyorum 15 gündür hayırlısı bakalım
Sayfaya bakiyom kimse yok insanda neşe olmayınca parmaklarda çalışmıyor![]()
Aydın abi O işler bizi aşar. Ha Allah ömür verirse bilinmez neler olur ben benim olan motordan yada arabada daha iyisini hiç görmedim inan hiç bmv Mercedes......vs hayalinde kurmadim NC şu anda bana yeterli yakın zamanda da bu değişmezYa bırak Sevgili Ahmet Turan Peker, bak burada arkadaşlardan bir makarnaya sos olmuyor, sessiz sedasız oturuyorlar, ikimiz gidip BMW S1000 XR alıp o gruba katılalım, eminim orası böyle sessiz değildir![]()
Üstelik XR'ı görünce ne zatürresi diyerek, hemen dünya turuna başlayacaksındır. Bak sağlığına da iyi gelecek![]()
Aydın abi O işler bizi aşar. Ha Allah ömür verirse bilinmez neler olur ben benim olan motordan yada arabada daha iyisini hiç görmedim inan hiç bmv Mercedes......vs hayalinde kurmadim NC şu anda bana yeterli yakın zamanda da bu değişmez
Şaka maka gözüm açıldı bayağı bayrama giderim heralde