Honda Honda NC700X / 750x & NC700S / 750S Kullanıcıları Bilgi Paylaşım Başlığı

Motosikleti
NC 750 xdct Norden 901
Evet dostlar hayaller vardı olmadı hayırlısı böyle imiş demekki bugün tekrar kemoterapiye başladık 6 ay sürecek herkese kazasız belasız surusler seneye yazın hayallerini kuralım bizde :)
Ne yapsam motoru satsam mı acaba ne dersiniz

Evet dostlar hayaller vardı olmadı hayırlısı böyle imiş demekki bugün tekrar kemoterapiye başladık 6 ay sürecek herkese kazasız belasız surusler seneye yazın hayallerini kuralım bizde :)
motor satılırmı baba ya.bırak dursun.arada bir siler parlatır 2 gaz verirsin.moralin neşen yerine gelir.varlığı yeter.ben böyle yapıyorum.saygılar

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Abi Allah şifa verir inşaallah, gerek yoksa satma dursun. baharda tekrar bineriz.

Hayaller satilmaz Ahmet abi. Sözun var,kaplıcaya giricez daha.
Allah bir an önce şifa verir inşallah. Bu mubarek günde dua edeecegiz bol bol.

Arkadaşlar merhaba,

Xmax 250 kullaniyorum ve yakin zamanda motoru satip sifir bir nc 750x dct istiyorum. Konuyu epey geri gidecek sekilde okudum fakat izniniz olursa siz tecrubeli kullanicilara bir kac soru sormak istiyorum.

1) Hali hazirda kullandigim motor koltuk alti bagaji yonunden epey guclu oldugu icin Nc aldiktan sonra mecburen arka canta taktirmam gerektigini dusunuyorum. Hondanin kendi cantasi pek onerilmiyor gibi bir algiya kapildim. Yan canta istemedigimden arka canta icin ne onerirsiniz?

2) Suanki motorumda orjinal tur cami var ve xmaxin orjinal tur cami epey uzun. Arkasindan bakiyorum ve mukemmel bir ruzgarsizlik. Benzer performansi nc de yakalayabilecegim bir cam istiyorum bu durumda hangi cami onerirsiniz?

3) cam ve canta disinda altadigim olmazsa olmaz ilk alim esnasinda yapilacak bir aksesuar var midir? Koruma demiri icin givi onerilmis onu da givi mi almak mantikli olur?

Merhabalar, benim de bir sorum var nc700x ile alakalı. Motorun boşta çalışması ile debriyaja basılı haldeyken çalışması arasında bir fark sezimliyorum, debriyaja basılı haldeyken daha rahat çalışıyor fakat boştayken inceden bir titreşim oluyor, benzer bir durumu yaşayan var mıdır? Bir de boştan 1. Vitese atarken motorun hafif öne atılıp tak diye ses çıkarması nc700x ler için de olağan mıdır?

abim büyük geçmiş olsun allah şifa versin sıkma canını motoru satmak ihtiyaca kalmıs birsey eger satarsanda dert etme istediğin zaman veririm benim motoru sıkma canını iiy ol yeter

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Merhabalar, benim de bir sorum var nc700x ile alakalı. Motorun boşta çalışması ile debriyaja basılı haldeyken çalışması arasında bir fark sezimliyorum, debriyaja basılı haldeyken daha rahat çalışıyor fakat boştayken inceden bir titreşim oluyor, benzer bir durumu yaşayan var mıdır? Bir de boştan 1. Vitese atarken motorun hafif öne atılıp tak diye ses çıkarması nc700x ler için de olağan mıdır?

Bahsettiklerin hemen hemen her motosiklet için geçerlidir.

Son düzenleme:

Buyuk geçmiş olsun. Hayırlısı ile inşallah bunu da atlatırsınız.

sevgili ekürim . sen iyileş hele sonra o hayalleri de gerçek yaparız. yeni motorlarda alırız. herhangi bir şekilde herhangi bir şeye ihtiyacın olursa saate bakmaksızın bir telefon kadar uzağındayım abi

Geçmiş olsun, biraz diş sıkmayı takiben, sağlıklı olarak pistlere döneceğine eminim. Önerim, iki motordan güzel dediğini oğlunda bırakmak üzere, diğerini ver, nasılsa 6 ay sonra 2017 modeller çıkacak, sağlığa kavuşmanı 2017 nin yepyeni motoru ile kutlamaya başlarsın.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Ahmet bey büyük geçmiş olsun, tez zamanda cenabı Allah dan şifa vermesini dilerim. Tekrar geçmiş olsun

Bu konu ölmüş galiba. Yeni motor alacak bir adam olarak sorulara da cevap veren olmadığına göre sohbete kimse gelmez :)

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
valla ben sanırım 45 gündür kontak açmadım. millet de ramazan bayram tatil derken rehavette, fakat cevaplanması gereken sorular cevaplanır merak etmeyin :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar