toparladım hocam bantla falan hallettim güzel duruyo gidiyo simdi lastik arıyorum michelin bayilerinde yok sirinevler hudson deride var dediler oraya bakıcam bos bigünde
Sevindim adına.
toparladım hocam bantla falan hallettim güzel duruyo gidiyo simdi lastik arıyorum michelin bayilerinde yok sirinevler hudson deride var dediler oraya bakıcam bos bigünde
Sevindim adına.MSX'e uygun city gripler bir çok bayiide ya yok yada bitmiş. Şans eseri Kabataş Buz Motor'da (Michelin bayiisi) buldum dün, çalıştığım ofisin hemen yakınındaydı hemde. Hemen gidip değiştirdim. Eğer bu taraflara gelme şansın varsa şu anda ellerinde var diye biliyorum bizim motor ölçülerinde.
Hocam zinciri sökmek için ihtiyacınız olan tek şey tornavida. Kilit baklayı çıkartıyorsunuz gerisi tamam. Bu arada ek 2 baklayı eski zincirden değil sıfır zincirden yapıyorumAlet yok zincir bakla ayırmayaale:
İyi fikir aslında, ön dişliden kurtulunca uğraştırmıyor mu ? Yoksa eski zinciri ucuna mı ekliyorsun çıkarırken ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:30 ----------
Okan kusura bakma ben senin mevzuyu unutmuşum komple, umarım toparlamışsındır.
Fotolara baktım abartılacak sorunun yok motosikletle ilgili çamurluğun kırık bir ona masraf etsen güzel görünecek, geri kalan yerlerde kırık sinyaller için falan japon candır
Farın sıkıntılı belki ayar somunundan gevşemiştir alttan darbede. Bacaklarına japon ve havya ile kaynak yapabilirsin değiştitmeye değmez.
Amortisöt kovanlarının yukardan çıkan uçlarının yüksekliği bir olmalı yoksa sağa yada sola dalma yapar alet, her türlü kafayı dağıttırman lazım güzelce tekrar toplasınlar, ön teker mili 10 tl çok hafif bir yamukluk varsa bile sağa sola çeker, motosiklet yapılınca güvenlice bak bakalım çekme dalma yapıyor mu gerisini takma kafana![]()
özelden telefonuzu atın yada 05322784474 ararsanız yardımcı olabilirim
Virajlarda Barkın abi gibi uçabilirsin :mrgreen:Merhaba herkese. Boyum 185 cm, bu motora binmem sizce tehlike açısından bir sıkıntı yaratır mı?
Merhaba herkese. Boyum 185 cm, bu motora binmem sizce tehlike açısından bir sıkıntı yaratır mı?
Düz yolda gazlamakla bişey olmaz, virajlarda çok yatırmazsan yavaş dönersen sıkıntı olacağını sanmıyorum.Kafasını kötü vurmuştu yereale: Çok hayırlı bir seçim olmayacak heralde Grom benim için..
Merhaba herkese. Boyum 185 cm, bu motora binmem sizce tehlike açısından bir sıkıntı yaratır mı?
Virajlarda Barkın abi gibi uçabilirsin :mrgreen:
Forumdan uzaklastigimi hissettim ��
Hummar hocamin dedigi gibi boyla alakasi yok bence benim boy 175 cok rahat ediyorum arkama 1.87 80 kilo biri bindi e birazcik depoya yanastim kaldirirken gafif daha fazla gaz istedi ama hic bi sorun olmadi bende 75 kiloyum .
Arkadaslar artik bi whatsapp grubu kurmak gerekiyor diye dusunuyorum en azindan motor sahipleri olarak sorunlarimizi daha hizli bir sekilde halledebiliriz.
Daha demin motoru cikaricaktim disk kilidini unuttum ileri geri yapiyorum gitmiyo tam gaz vericektim allahtan babam dedi kilidi cikardinmi yoksa diski yamultucaktik bu disk kilidi konusuna dikkat edin arkadaslar hatirlatici takin cok kullaniyorsaniz
Bende bagaj demiri istiyorum eger toplu getirme sansimiz varsa bulusup anlasabiliriz arkadaslar anes motorda 606 tl ����
Action cam le video cektim pazartesi anca yuklerim herkeze kazasiz surusler ...
Arkadaşlar yaklaşık bir hafta önce aldığım motorumla ben de aranızdayım.
vay arkadaş bu mesajı atabilmek için üye oldum ya![]()
Faydalı paylaşımlarınızdan istifade edebilmek için takipteyim
Arkadaşlar yaklaşık bir hafta önce aldığım motorumla ben de aranızdayım.
vay arkadaş bu mesajı atabilmek için üye oldum ya![]()
Faydalı paylaşımlarınızdan istifade edebilmek için takipteyim
hoşgeldin dostumkazasız belasız
arkadaşlar daha uygun şekilde kaan abi (hummar34) bana parça gönderiyor. isteyen olursa hepberaber bişeyler alabiliriz. benim ilk siparişlerim şu anda istanbul kargo işleme merkezinde yani yolda. ayrıca 3-4 kişi bişeyler alırsak msxacc sitesinden daha uyguna geliyor kargo ücreti. ve diğer parçaların fiyatlarının ucuzluğundan bahsetmiyorum bile. bilginize.
msxacc sitesinden benim almak istediğim arka demiri 2 kişi alırsak 50 dolar civarına geliyor kargo ücreti ile. Senin daha uygun tavsiye edebileceğin bir yer var mı ?