Honda Honda MSX 125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

toparladım hocam bantla falan hallettim güzel duruyo gidiyo simdi lastik arıyorum michelin bayilerinde yok sirinevler hudson deride var dediler oraya bakıcam bos bigünde

Sevindim adına.:) MSX'e uygun city gripler bir çok bayiide ya yok yada bitmiş. Şans eseri Kabataş Buz Motor'da (Michelin bayiisi) buldum dün, çalıştığım ofisin hemen yakınındaydı hemde. Hemen gidip değiştirdim. Eğer bu taraflara gelme şansın varsa şu anda ellerinde var diye biliyorum bizim motor ölçülerinde.

Sevindim adına.:) MSX'e uygun city gripler bir çok bayiide ya yok yada bitmiş. Şans eseri Kabataş Buz Motor'da (Michelin bayiisi) buldum dün, çalıştığım ofisin hemen yakınındaydı hemde. Hemen gidip değiştirdim. Eğer bu taraflara gelme şansın varsa şu anda ellerinde var diye biliyorum bizim motor ölçülerinde.

teşekkürler hocam hudson deriye bi bakıyım yoksa sizin dediğiniz yerden alırım

Alet yok zincir bakla ayırmaya :pale:

İyi fikir aslında, ön dişliden kurtulunca uğraştırmıyor mu ? Yoksa eski zinciri ucuna mı ekliyorsun çıkarırken ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:30 ----------

Okan kusura bakma ben senin mevzuyu unutmuşum komple, umarım toparlamışsındır.
Fotolara baktım abartılacak sorunun yok motosikletle ilgili çamurluğun kırık bir ona masraf etsen güzel görünecek, geri kalan yerlerde kırık sinyaller için falan japon candır :)
Farın sıkıntılı belki ayar somunundan gevşemiştir alttan darbede. Bacaklarına japon ve havya ile kaynak yapabilirsin değiştitmeye değmez.
Amortisöt kovanlarının yukardan çıkan uçlarının yüksekliği bir olmalı yoksa sağa yada sola dalma yapar alet, her türlü kafayı dağıttırman lazım güzelce tekrar toplasınlar, ön teker mili 10 tl çok hafif bir yamukluk varsa bile sağa sola çeker, motosiklet yapılınca güvenlice bak bakalım çekme dalma yapıyor mu gerisini takma kafana :)
Hocam zinciri sökmek için ihtiyacınız olan tek şey tornavida. Kilit baklayı çıkartıyorsunuz gerisi tamam. Bu arada ek 2 baklayı eski zincirden değil sıfır zincirden yapıyorum

Merhaba herkese. Boyum 185 cm, bu motora binmem sizce tehlike açısından bir sıkıntı yaratır mı?

Merhaba herkese. Boyum 185 cm, bu motora binmem sizce tehlike açısından bir sıkıntı yaratır mı?

Oncelikler Merhabalar Hekeze

bennim boyum 1.84 kardesim hicde sikinti yok. belki viraja sinirlari zorlayacak kadar giriyorum hizli bir sekilde kesinlikle sorun yasamiyorum. + nasil bir viraja giriceksinki motoru altindan kaydirasin virajda ? istanbul sile yoluna bile virajina girsen o motoru dusurmessin altindan emin ol . kendine guven gerisi kolay hakimiyetin kuvvetli lduktan sonra viz gelir virajlar sana

Forumdan uzaklastigimi hissettim 😂

Hummar hocamin dedigi gibi boyla alakasi yok bence benim boy 175 cok rahat ediyorum arkama 1.87 80 kilo biri bindi e birazcik depoya yanastim kaldirirken gafif daha fazla gaz istedi ama hic bi sorun olmadi bende 75 kiloyum .

Arkadaslar artik bi whatsapp grubu kurmak gerekiyor diye dusunuyorum en azindan motor sahipleri olarak sorunlarimizi daha hizli bir sekilde halledebiliriz.

Daha demin motoru cikaricaktim disk kilidini unuttum ileri geri yapiyorum gitmiyo tam gaz vericektim allahtan babam dedi kilidi cikardinmi yoksa diski yamultucaktik bu disk kilidi konusuna dikkat edin arkadaslar hatirlatici takin cok kullaniyorsaniz

Bende bagaj demiri istiyorum eger toplu getirme sansimiz varsa bulusup anlasabiliriz arkadaslar anes motorda 606 tl 😂😂

Action cam le video cektim pazartesi anca yuklerim herkeze kazasiz surusler ...

evet kücükte olsa bi bagaj demiri şart bugun bi markete gittim 2 poseti selenin arkasına saglı sollu astım getırdım:cherry:

Arkadaşlar yaklaşık bir hafta önce aldığım motorumla ben de aranızdayım.

vay arkadaş bu mesajı atabilmek için üye oldum ya :)

Faydalı paylaşımlarınızdan istifade edebilmek için takipteyim

Forumdan uzaklastigimi hissettim ��

Hummar hocamin dedigi gibi boyla alakasi yok bence benim boy 175 cok rahat ediyorum arkama 1.87 80 kilo biri bindi e birazcik depoya yanastim kaldirirken gafif daha fazla gaz istedi ama hic bi sorun olmadi bende 75 kiloyum .

Arkadaslar artik bi whatsapp grubu kurmak gerekiyor diye dusunuyorum en azindan motor sahipleri olarak sorunlarimizi daha hizli bir sekilde halledebiliriz.

Daha demin motoru cikaricaktim disk kilidini unuttum ileri geri yapiyorum gitmiyo tam gaz vericektim allahtan babam dedi kilidi cikardinmi yoksa diski yamultucaktik bu disk kilidi konusuna dikkat edin arkadaslar hatirlatici takin cok kullaniyorsaniz

Bende bagaj demiri istiyorum eger toplu getirme sansimiz varsa bulusup anlasabiliriz arkadaslar anes motorda 606 tl ����

Action cam le video cektim pazartesi anca yuklerim herkeze kazasiz surusler ...

Yukarıda yazdığım

" Selam dostum,

Ben de mayıs sonu gibi arka demiri almayı düşünüyuorum aşağıdaki linkten. Forumdan bir arkadaş aldı gayet sorunsuz.

http://www.msx125accessories.com/honda-grom-msx125-h2c-rear-luggage-rack

Ürün 30 dolar kargo ücreti 40 dolar. 2 kişi alırsak kargo ücretini bölerek 25 dolar civarı kargo ücretine getirebiliriz.(2 tane alınırsa kargo ücreti 50 dolar oluyor )

Eğer kafana yatarsa haberleşip ay sonuna doğru alabiliriz. "

senin içinde geçerli tayfun :) 50 dolar civarına getirtebiliriz bagaj demirini eğer kafana yatarsa.

Hoşgeldin, motorun hayırlı olsun tekerin düz bassın :)

hoşgeldin dostum :) kazasız belasız

arkadaşlar daha uygun şekilde kaan abi (hummar34) bana parça gönderiyor. isteyen olursa hepberaber bişeyler alabiliriz. benim ilk siparişlerim şu anda istanbul kargo işleme merkezinde yani yolda. ayrıca 3-4 kişi bişeyler alırsak msxacc sitesinden daha uyguna geliyor kargo ücreti. ve diğer parçaların fiyatlarının ucuzluğundan bahsetmiyorum bile. bilginize.

hoşgeldin dostum :) kazasız belasız

arkadaşlar daha uygun şekilde kaan abi (hummar34) bana parça gönderiyor. isteyen olursa hepberaber bişeyler alabiliriz. benim ilk siparişlerim şu anda istanbul kargo işleme merkezinde yani yolda. ayrıca 3-4 kişi bişeyler alırsak msxacc sitesinden daha uyguna geliyor kargo ücreti. ve diğer parçaların fiyatlarının ucuzluğundan bahsetmiyorum bile. bilginize.

msxacc sitesinden benim almak istediğim arka demiri 2 kişi alırsak 50 dolar civarına geliyor kargo ücreti ile. Senin daha uygun tavsiye edebileceğin bir yer var mı ?

msxacc sitesinden benim almak istediğim arka demiri 2 kişi alırsak 50 dolar civarına geliyor kargo ücreti ile. Senin daha uygun tavsiye edebileceğin bir yer var mı ?

hocam kargo 4 kişi olursak çok uygun oluyor onu baştan belirteyim. şöyle ki 10 kilogram için yaklaşık 370 lira civarı ödedik ilk siparişlerimde. ve siz iki tane çanta demiri toplasanız 1 kilogram belki eder belki etmez ikisi, 150 lira civarı bişey ödeyeceğiniz için uygun olduğunu düşünüyorsunuz. ve şunu da söyleyeyim. msxacc sitesi de fiyatları biraz şişik yolluyor taylanddaki parakendecilere nazaran. ki kendi dükkanına gidip bir taylandlı olarak aldığınız zaman yine ucuz ama intrenet satışları pahalı.
ha ama şu sıra acil ihtiyacınız varsa, ben ikinci siparişler için bekleyeceğim biraz. hem bi parçaları takayım hem de kendimi ayarlamam lazım 2. siparişlerimde biraz ana parçalar almayı düşünyüorum.

Baya zamandır 20 lira alıp 190-210km arası yol yapardım bu sefer full depo yaptırayım iyice, kartla küsüratıda öderim dedim tam 27tl ye depo doldu 5.35 litre. Benzine biraz zam gelmiş heralde :p

Arkadaslar ben canta demiri istiyorum istanbulda oturanlar var aramizda bi bulusma duzenliyelim hem bu konulari konusuruz
kreedi kartim yok siparisi veremem ben.

Evet arkadaşlar, yarın eğer bir aksilik çıkmaz ise İstanbul-Edirne arası sefer düzenleceğim MSX'im ile.

Hem gezme amaçlı, hem eski bir arkadaşa uğrama amaçlı, hemde yeni taktırdığım City Gripleri test etme açısından ve tabi en büyük isteklerimden biri olan, MSX ile Yunanistanı gezmeden önce, aklımdaki soru işaretlerini silmesi bakımından hoş bir gezi olacak diye düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar