merhaba öncelikle teşekkür ederim. Gelelim sorularınıza ilk başta ben de tereddüt ederek aldım ama özellikle şu 1 hafta sonunda ne kadar doğru bir seçim yapmış olduğumu anladım. Motor çok dengeli yol tutuşu pcx e göre çok daha iyi büyük bir ihtimal lastiklerin kalın olmasından dolayı yolu daha iyi tutuyor özellikle virajlarda fark muazzam. konfor olarak pcx e göre daha konforlu garip gelecek ama öyle. pcx le 50 km den sonra kuyruk sokumumda ağrı meydana geliyordu bunda öyle bir problemim olmadı 400 km yol yaptım gün içinde onu da belirtmek isterim. yakıt olarak pcx le aman aman bir fark yok %10 kadar daha az yakıyor. dip gaz gittim 2 lt yi bulmadım o kadarını söyleyeyim pcx dip gaz da neredeyse 3 lt yi bulan değerlere ulaşıyordu msx de 2 lt yi imkanı yok geçemedim

200 km lik yola çok rahat gidersiniz youtube de zaten çok fazla video var zaten

şehir içi ve dışı olsun kesinlikle üzmüyor şehir içinde zaten manevra kabiliyeti zaten pcx e göre çok daha başarılı aletin 98 kilo olması bunun önemli etkenlerinden biri. pcx de 90 kmh den sonra rüzgar direnci rahatsız etmeye başlıyordu ve insanı yoruyordu bunda gariptir ki 110 la giderken bile etkilenmiyorsunuz herhalde lastiklerin küçük ve kalın olması ve yere yakın olmanızdan dolayı sıkıntı vermiyor. 2 gün önce inanılmaz rüzgar var bir sıkıntı yaşamadım şaşırdım. motorda sevmediğim tek şey şu an için klasik honda problemi. pcx deki ayna açısına kötü derken daha kötüsü başına geldi

fındık kadar ayna koymuş arkadaşlar görüş sıkıntı olabiliyor. zaten aksiyon kamerası ile bi video inceleme yayınlayacağım

bu motora bindiğinizde gözler kesinlikle üstünüzde oluyor. misal aydın daydım. koca koca motorlar geçiyor yanlarından gidiyorum kimse o motorlara bakmıyor hatta durduruyorlar sizi soru yağmuruna tutuyorlar

motorun sesi tok bu arada 125 lik diye küçümsemeyin ivmelenmesi harika

trafikte fark ediliyorsun hatta kara yolunu çok sık kullanıyorum tuhaf bir şekilde insanlar yol veriyor