Abi bosa geçmiyo zarzor yarımsaatte geçti bosa yok abi millet geliyo soruyo fotoğrafını çekmek istiyo hersey iyi güzelde biride masallah demiyo garajda yatıyo simdi on sağ sinyal kırıldı birde yanında cizikler olustu simdi ne yapmam gerekiyo servisi arayıp randevumu almam lazım
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:03 ----------
Dizlerimde hafif ezik oldu sabah okuldan izin alıp doktora gittim evde yaptığım pansumanın aynısını yaptılar ağrı kesici krem verdiler yolladılar eve simdi bizimkiler sinirlenmesin soylenmesin diye motor lafı etmiyorum evde
dostum geçmiş olsun. birisi motorun şöyle iyimiş böyle güzelmiş diyince ben direkt yapıştırıyorum maşallah de diye
servisten de yaptırabilirsin ben ön sinyalleri değiştirdim arka demir ve çamurluğun montajını yapınca fotoğraf paylaşcaktım ön sinyallerin de fotoğrafını paylaşırım. çeşitli şeyler de deneyebilirsin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:56 ----------
Maşallah :cat: 5. hane var mı diye meraklanıyorum dijital göstergede yoksa 9999 dan sonra sıfırlar mı acaba![]()
teşekkür ederim hocam benim hedefim 6 haneye ulaşmak :d 100bin i deviririm gibime geliyor
bu arada fren olayını tek parmak değil iki parmak deneyin. aynı şekilde debriyajı da işaret ve orta parmak ile kullanmayı alışkanlık edinin derim ben. debriyajımız çok sert olmadığı için rahat kullanılıyor 2 parmakla.