motorum şuan 150 km de. genelde 5.500 -6000 devir gibi kullanıyorum ara ara 7000- 7500 devire çıkartıyorum 1-2 saniye sadece tabiricaizse sağır kalmasın diye . Sizce doğrumu yapıyorum ?
?? .
motorum şuan 150 km de. genelde 5.500 -6000 devir gibi kullanıyorum ara ara 7000- 7500 devire çıkartıyorum 1-2 saniye sadece tabiricaizse sağır kalmasın diye . Sizce doğrumu yapıyorum ?
bluetooth lu kask olarak ne düşünüyorsun..alıran paylaş bizle..zeus 3000e bluetoothlu mesela..hudson deride satılıyor..zeus 3000 serisi çok rahat kasktırArkadaşlar Bluetoothlu kask almaya karar verdim, bu yüzden daha yeni olan kaskımı satıyorum. İhtiyacı olan varsa kontak kurabilir.
http://www.sahibinden.com/130535168
Öldümde geldim anasını satayım. Bu motorun ayaklıktan bi qün ucacğını biliyodum. dün aksam motoru park ettim. her zamanki gibi garaja ayaktan kurtulur mu namussuz .. Kendimi siper ettim attım kendımı motorun altına dizimde dizliklerle var gücümle yakaladım motoru. ben itiyom o geri geliyo ben itiyom o geri geliyo benımle sevişmeye ne kadar meraklıymıs motorumda haberim yokmuş. aynalar açık olduğu için sol aynayı ufacık çizdik bununla kurtardım şükür![]()
bluetooth lu kask olarak ne düşünüyorsun..alıran paylaş bizle..zeus 3000e bluetoothlu mesela..hudson deride satılıyor..zeus 3000 serisi çok rahat kasktır
Hakikaten 7000 devirde halay çekiyoruz anca 1-2 duruyorum o devirlerde zatenRodaj için bol bol vites değiştirmek (en güzel şehir içinde oluyor), yumuşak gaz, yumuşak fren... Efendi gibi kullan diyor işte adamlar7000den sonra titreşimden motor Azer Bülbül'e bağlıyor, ön camı söküp atasım geliyor
Çok takılma rodaj işine o kendi yolunu bulur. Trafiğe odaklan motor bir şekilde yürür...
slm herkese iyi geceler bizim ninja kullanicilarin da zaten etkinlik konusun da is yok bari diyorum cbr kullanicilari bi etkinlik falan yapsa bizim buralar da onlarda da tik yok bende 600 cc ve ustu grubu ile takiliyorum oda cok tat vermiyor
DİKKAT EDERSENİZ O KIZ ZATEN FAKE Bİ HESAP BELKİDE ERKEĞİN BİRİ İÇ DÜNYASINI BU ŞEKİLDE SUSUTURUYOR o yüzden takmaya gerek bile yok gerçek bi kız olsa neyse dicem bariz fakeAbi saçmalama Allah aşkına. Dışarı çık bak bakiyim 10 erkekten 9 undan daha yakışıklısındır . O kızı biyerde birgün bi si.. erler bidaha bütün erkekler brad pitt gibi gelir . O top mudur nedir sırf kıza yavşamak için aklınca bişeyler yapıyor . Bu konuda şiddete karşı değilim , temiz dövülür . Hatta keşke bursada olsada bende gelsem o derece nefret ediyorum bu tip yavşaklardan . Tüm sinirimi çıkarırdım üzerinden . Abi bak yaşım senden küçük emin ol öyle kendine haksızlık ediyorsun , önemli olan iç güzellik o tip kızlardan zaten hayır gelmez . Brad pitt bekliyorlar johny sins geliyor alıp götürüyor bunları. Bu arada herkezden özür dilerim +18 konuştum biraz .
Sinirlendim yahu .
Otobanda köpek geçti önümden bugün. Baya fren yapmak zorunda kaldım.
Bu arada sabit 100 ile giderek yakıt denemesi yaptım. 230 Km de 8.9 litre benzin yakmışım. Fazla gibi geldi bana. Baktırıcam servisine.
Merhaba arkadaşlar,illaki yazılmıştır ancak göremedim.13.000 km'ye gelen motosikletimin bakımlarını yapacağım.Yağ ve hava filtresi hakkında bilgi alabilir miyim ? Orjinal mi kullandınız,fiyatlar ne durumda,teşekkürler![]()
arkadaşlar bugün kasksız kullandım motoru ve arkataraftan gelen zincir sesine taktım bu nasıl bir ses ya zincirede bakıyorum 200 km de bir temizliyip yağlıyorum bu ne böyle ya...
Bende egzoz un oralardan bir zırıltı geliyor , sizdede varmı aynı olay ?
Arkadaşlar 5500 devirden sonra motor bloğundan gelen bozuk para tarzı sesin nedeni egzantrik gergisi, bilginiz olsun. wolky-ksk nickli arkadaş daha önce bahsetmişti. 1 haftadır motor Kuşadası MNR'de gergi bekliyor. İnşallah yarın alabileceğim.