Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Konuyu Toplam 16 üye okuyor. (4 Kayıtlı üye ve 12 Misafir)
12 misafirmi :silent::mrgreen:

HRC

modifiyeli gibide durmuyo, çok çekmiş 9000 ilginç hakketen:cyclopsan

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
movistar:
2 gündür giremiyordum foruma.bugun okudum cok gecmiş olsun.şarampol falan düşünürsek ucuz atlatmışsın.yaptıgın hataları da tavsiye olarak bizlere yazmışsın.umarım herkes örnek alır da üzücü olaylar yaşamayız.

ikonn222.JPG

Cbr Modifiye oLdu Eccük photoshopta ama şeritleri ii yapamadım :D

Görkem eline sağlık... Bir boya işi kaldı sanırım... :) Birde ufaktan bir bagaj var sanki :p haksızmıyım...

Bagajı az çok hallettim şimdilik... Yani yolcu koltuğunu kilitlemiyorum, oradan açıp aradan arkaya dünyanın eşşasını sığdırabiliyorum :)
Birkaç rötuş , sinyalleri takmak için aparat yapma , zımpara , boya , şerit işinden sonra bitiyor :)
güzel olmuş mu?

Bende ilk ona benzettim... kafadan birşey sallayayım dedim böyle oldu... Hatta metre bile kullanmadım gözle hizzaladım... Yakından bakınca milimetrik yamukluklar belli oluyor :mrgreen: Boyadan önce tekrar ayrıntılara bakacağım...
Robin'im olum ben sen bilmiyomusun :mrgreen:
swag_robin_cycle.jpg

Bencede çok güzel olmuş; boya işi bittikten sonra nefis gözükecek... Bitir artık yaw :) Bu c.tesi gezelim akalım bi yerlere...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
benim ilk motorum honda 125 ama o zamanlar en kıral motorlardandı tarih 1985
cok guzel gunlerdi simdiki yolar guzel teknoleji super benzinler duzgun sizler sanslısınız

:) Honda 125 ...? Cb mi Cr mi? :) modeli neydi?
o zamanlardan bu zamana pek de birşey değiştiği söylenemez... tamam teknoloji değişti ama bizim kullandığımız yüksek teknolojili motorlar yüksek teknolojili yollar için üretildi... bizim motorlar Türkiyenin patates tarlası yollarında yine harap oluyor... Benzin desen , heryer kaçak benzin dolu , motorlar bozulup duruyor. Nerede o eski nortonlar... dedemin vardı , kaya gibiydi , balyozla vursan birşey olmazdı... aah o eski günler :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar