Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

@hakaniko
Güzel olmuş eline sağlık fakat egsos büyük olmuş biraz =)
Ön zaten 2007 cbr fakat aynalar güzell olmuş.
Plakalık kalsın... =)

@ali307
Doğru duymuşsun... Sürat yapılabilecek en son motorlardan biri bu eğer Today50 almazsan... Dylan 150 mesela çok rahat geçiyor cbr'ı...

BEN SÖYLEN KİŞİNİN YALANCISIYIM:cat:

birde Repsol 'e yapabilirmisn kafa degişikligini.!

CBR 125’in 2007 yenilikleri:

Gösterge paneli yenilenmiş

Yeni Çift optik far direk CBR 600/1000 RR dan alınmış.

Enjeksiyon sistemi çalışması yeniden düzenlenip, PGM-FI idle yönetim sistemi IACV ile güçlendirilmiş

Hava kirliliğine karşı HECS3 sistemi ile katalizör ve oksijen sondası eklenmiş.

2007 renk seçenekleri; kırmızı, mavi, siyah ve beyaz.

Bravo bak sonuncu resim güzel olmuş... Fakat bizim motorlarda plakalığı çıkarmak için eline bi testere alıp bağlantı yerinden kesmek gerekiyor , çünkü plakalık ile bagaj komple. Bu yüzden plakalıksız cbr benim kitabımda yokk :p

Ön çok güzel , umarım ben de şu kapağı bitirdikten sonra kafa grenajı dökme konusunda çalışacağım...

Görkem abi sen daha arka kapagı bitiremedin hatta 1 ay dedin ön grenajı nası yapıcann merakk etmeya başşladım vallaa kaçç sene vericen peki bize:mrgreen: :mrgreen: :queen:

omer daha 1 ay dolmadı
1 aylık sure straforun alındıgı zaman basladıgına gore
demek kı vakıt var hala kı bıtmek uzere bıldıgım kadarıyla kalıp

@dark07
yani hiç bi yenilik yok :p

Evet bayağı şekillendi fakat ööle sıradan birşey olmayacak valla... siz sabredin...

Bence Ybr'den sonra Hyo Gt250R'a geçebilirsin... Veya Er-5 düşünebilirsin...

***Aktif üyeler Kırmızı ile yazılmıştır.

liste başında yazılmışta arkadaşallr biz konulara fransız kalıyoruz da o yüzden aktif değiliz bu arada bende yokum listede dert etme sende derra kardeşm

bu da benden karma

eksoz=600F 1000RR 125R

plakalığıda silsemmi acabaa

cbruy8.jpg

aynalar tam süper olmuş ben söktüm aynaları zaten soldakı dokumden kırılmıştı sağdakınıde ben soktum şimdi resimdeki gibi greneja monte edecek usta bulmak var.......... plakalığı kesmek yerıne daha değişik bırşey yapılabılnır ama ne? bende bılmıyorum....... egzos devıl veya arow olsa iyi olur ama şu an para yok.........neyse baharı bır kaç şey değişir........

plakayı silince hiç hos durmuyo.benim arkadas plakalığı kaldırmıstı ve kare seklinde plastikten küçük plaka koydu cok güzel görünüyo bi dene istersen.plakalığı cıkartınca cok cıplak gözüküyo...

listede benim neden ismim yok,bende cbr 125 r kullanıyorumm,küstüm:(

Küsme küsme... Ekledim... :rendeer:

***Aktif üyeler Kırmızı ile yazılmıştır.

liste başında yazılmışta arkadaşallr biz konulara fransız kalıyoruz da o yüzden aktif değiliz bu arada bende yokum listede dert etme sende derra kardeşm

Aktif üyelerin belirlenmesi , listede ismi yazılı olup da topic'e hiç katkısı olmayan arkadaşları ayırmak , ayrıca buluşma ve etkinliklerde haberleşmenin daha kolay olmasını sağlamak amacıyladır...
Seni de ekledim listeye , bir de Ad,Soyad,mail alabilir miyim?

Son düzenleme:
o listeye cok guncel olmadıgı ıcın kırmızı ıle ısaretlendı aktıf olanlar..
zaten cok fazla bı fonksıyonu yok bence:)
konulara nıye fransız kalıosunuz onu anlamadım yakamoz
atom muhendıslıgı yapmıoruz burda:)

CBR cılar,hakkınızda söylediğim onca sözü yutup özür diliyorum :p

Sen olanca lafı söyle erkek arkadaşın sana uyuzluk olsun diye sırf kıllık yapar gibi CBR alsın.Mavi cillooooppppp gibi valla :mrgreen:
Yaza büyütcek,diyorum bende CBR a mı geçsem :p :mrgreen: :rendeer:

Sen ne istiyorsun benden bugün ya :p Zati sadece artçılıkla kalır, ben XT 125 alacağım...:) :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar