beykurt : bencede öyle saçmalık olmaz hiç değilse plkasını falan verirsin değişeni ve bakımları yapılmışmı diye bakarlar yerinde olsam hondaya şikayet ederdim hemen iglileneceklerdir :cat:
bencede çok saçma.neymiş daha önce sorun yaşamışlar o yuzden bakmazlarmış. başka hangi servisi önerirsiniz kontrol için istanbulda o civarlarda?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:14 ----------
motorun vergi borcu yok motorun 2.sahibiyim 8 ay dır motor bende herhangi bi kazası yok servis geçmişi olarak 1 kez servise gitmiştir genel bakım için ben aldığımda motor 10.000 km deydi sonraki bakımlarını ben yaptım zaten bakım denilen olayda motorun yağı değişir yağ filtresine bujisine ve hava filtresine bakılır ortalama 200 tl isterler bu işlemler için ama ben götürmedim servise çünkü motor üzerinde iridyum buji var yani bitmeyen bakım gerektirmeyen bi parça ayrıca ngk hava filtresi var buda bakım gerektirmeyen özel performans hava filtresidir servis olayı tamamen gereksiz bu motora verdiğin paraya yazık çin malı motor olsa doğru elin kulağında sürekli servislere gidersin tabi senin bileceğin iş motoru aldıktan sonra hiç sorun yaşamadım sadece yağ değiştirdim zincir fren ayarlarını yaptırdım rutin olarak onun haricinde motoru aldığımda garajda yatıyordu bu yüzden aküsü belli bi zaman sonra bitti servisinden yenisiyle değiştirdim lastikler ve egzos zaten ilanda yazdığı gibi bu tarz motorlarda çok fazla detaya girmene gerek olmaz motoru gördüğünden zaten anlarsın bindiğinde diğerlerinden daha performanslı olduğunu anlayabilirsin bende 16 yaşından beri motor kullanırım acemi sürücü değilim zaten kaza da olmadı çok şükür zaten şuan motor 16.000 de geçen hafta yağ vs bakımlarını yaptırdım tanıdığım motorcular olduğundan en ufak bi ses duysam gider baktırırım sen gelince istanbula bakarsın ama dediğim gibi motor düz cbr 125 değil lastikleri egzos hava filtresi aynaları vs hepsi özel kullanıma göre değiştirilmiş görünce kararını verirsin zaten haberleşiriz mail adresim bu msn de bu eklersen konuşabiliriz görüşmek üzere
Motorla ilgili en son şu bilgileri verdi siz ne düşünüyorsunuz dedikleri hakkında arkadaşlar?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:17 ----------
kimse yok mu forumda neder bizim cıbırcılar heeeyyyy:queen: