ok bende ole dusunuodum..ısallah kocbank yarın kredım hakkında kararlarını verıcekler bende alıcam motorumu..cıldırıcam sankı 100mılyar ıstıorum adamlardan..
yuceinsan' Alıntı:benimde artık bi cbr im var![]()
gurolcbr125' Alıntı:arkadaşlar gerçi videolar ölümünde yayınlamıştım ama sizin mutlaka bu slayt gösterisini izlemenizi rica ediyorum çok duygusal ve insanı hayata bağlayan bi slayt indirmeside çok kısa sürüyor begeneceğinize garanti veririm
http://rapidshare.de/files/20670174/Musalla_tasi_sesli.pps.html
yuceinsan' Alıntı:benimde artık bi cbr im var![]()
ozaktasi' Alıntı:Anadolu cetelem kazzık sakın ha ..Ayrıca CBR ciler listesine benide ekle HASSAN...
yuceinsan' Alıntı:arkadaslar yakt olarak sız ne kullanıosunuz.sızce ne kullanmalıyım
hasere' Alıntı:arakdaşlar cbr 125 in deposu 10 lt benzin alıyo sanırım.. peki bu depoyla kaç km yol gidiyo ve km de kaç lira yakıyo söyleyebilir misiniz?
yuceinsan' Alıntı:hosbuldum,sağolun arkadaslar. saolun sanırım 98 oktan kullanıcam.
fotolarıda en yakın zamanda cekip koyucam.
gurolcbr125' Alıntı:kardeş bana soracak olursan 98 kullanma.Tamam 98 kullandığında daha iyi bir performans alacağın kesin, neden cünkü daha akıcı ve yanıcı olmasından dolayı ama hondanın ustasının tavsiye ettigi 95 oktan ama 98 kullanırsan mtorun subap ayarları daha erken dozulur ve motorun ömrü biraz daha kısa olur dedi. Nekadar doğru bileiyecegim bende onun yalancısıım ben hiç 98 kullanmadın sürekli 95 kullanırım vede öyle devam edeceğim.