@hmedim' Alıntı:
blackhawk' Alıntı:selam bende geldim.Arkadaşlar motor bence mükemmel ben çok memnunum.Fakat tek sorun 6 vitezde sanki motor gaz yemiyor ve hız almıyor ve boğuluyormuş gibi davranıyor acaba bu 95-98 oktan meselesinden dolayımı.Ayni durumdaki arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.
(ayrıca motora bugün depo üstü çanta aldım ilgilenen varsa yardımcı olurum.Bana çünkü kimse yardımcı olmadı veya olamadı.Sıfr çanta için istanbula gittim beee.)
[email protected]
Arkadaşlar bu arada bende motoru otomobil kredisi kullanarak aldım fakat ruhsatımda herhangi bir rehinli veya satılmaz gibi bir ibare yoktur.Acaba unuttularmı işlemeyi.Bilgisi olan arkadaşlar cevap lütfen
fb49' Alıntı:arakadaşlar bende cbr almayı düşünüyorum.ancak bu sitede bazı kişiler mz lerin cbr den hızlı gittiğini söylüyor doğru mu.çünkü muşta çok mz var ve burdaki gençler toplu halde gezdikleri için sonra beni geçtiklerinde dalga geçmesinler diye sizlerden yardım bekliyorum.
yuceinsan' Alıntı:kısmetse 1 saat sonra bende gidip bi cbr alıcam (2. el ) inşallah bu seferde bi aksilik cıkmaz...
arkadaslar 1 saat icinde gidip motora bakıcam ve guzelse hemen alıcam. motorun nasıl oldugunu sesinden anlayacagıma eminim yalnız sizde bi cbr kullanıcısı olarak bana yardım ederseniz sevinirim. sizce nelere dikkat etmeliyim ?
praetorian' Alıntı:beyler vıdeolara bı ara verebılırmıyızbı sorum olcak cbr rodajdayken 2 kısı bınılemıor dımı(asya motorda oleydı)yoksa rodaj sadece bellı bı devırı gecmeme gıbı bı durummu,ıkı kısı bınmenın bı sakıncası olurmu?daha almadan basladım sormaya
dostum iki kişiden kastın ikitane 90 kğ + insan ise motora zararı vardır tabi yanlız motosikletini rodaj bakımını yaptırıncaya kadar 7000 8000 devirlerde git mümkünse 4. viteside geçme dikkatli ve temiz kullanırsan makine gibi bir makinen olur nede olsa o bir honda....:queen:praetorian' Alıntı:beyler vıdeolara bı ara verebılırmıyızbı sorum olcak cbr rodajdayken 2 kısı bınılemıor dımı(asya motorda oleydı)yoksa rodaj sadece bellı bı devırı gecmeme gıbı bı durummu,ıkı kısı bınmenın bı sakıncası olurmu?daha almadan basladım sormaya
zeronero' Alıntı:cbr ın rodajı sadece ilk 500 km içindir ve daha çok yürüyen aksamın birbirine alışması içindir. fazla zorlamadıktan sonra iki kişide binebilirsin. ben biladerle biniyodum, problem yok yani. HONDA HAYAT ONDA