abı napıyım sımdlık ısmı ole gelmeden cabbar koydum
benım pırpırdan sora bana baya guclu gelcek ayrıca emınım
peacesea' Alıntı:arkadaşlar herkeze slm öncelikle güzel olmuş bende bir cbr ci olarak müsadenizle aranızdayım![]()
along' Alıntı:gürolcbr125
geliyomusun sapanca gezisine hatırladıgım kadarıyla artçın konusunda uzun yol sorunun vardı galiba. aynı dert bende de var diye cvp yazmıştım eger o geziye kadar satmazsam cbr mı bende büyük artçımla eşlik edicem geziye nişanlımla yani ben kararlıyım ama kısmet sen bir karar verebildinmi gidip gitmeme konusunda
peacesea' Alıntı:arkadaşlar herkeze slm öncelikle güzel olmuş bende bir cbr ci olarak müsadenizle aranızdayım![]()
H@S@N' Alıntı:tüm cbr 125 leri toplayacağız inşallah bi gün öle bi sayıya ulaşacağızki yurtdışından bile katılımcılarımız olacak :queen: :queen:
yageo' Alıntı::bounce: Bende varım ona göre
zeronero' Alıntı:h@s@n beni eklemeyi unutma, ben sizden eski cbr cıyım unutmayın, kıdem meselesibence mümkün olduğu kadar msjlara fotoda ekleyelim.
H@S@N' Alıntı:Şimdi kardeş iki çeşit kredi var
1- bankadan şahsen çekilen kredi
2- bayinin anadolu cetelem kurumundan müşteri için çektiği kredi
Bankadan şahsen çekilen kredide faiz oranı diğer krediye nazaran 0,10 oranında daha düşük fakat motosikletinize kasko yaptırmak zorunluluğu var.Tabi buda kimsenin işine gelmez çünkü 4800 ytl motor alıp 1000 ytl kasko yaptırmak akıl karı değil.
İkinci seçenek olan bayiinin anadolu cetelem kurumundan talep ettiği kredide ise faiz oranı diğerine nazaran yazdığım oranda daha fazla fakat senden ne ücret bordrosu ne kefil ne başka bişey talep ediyolar kimliğini veriyosun eğer gelirini kanıtlayabilecek evrakların varsa sicilinde temizse anında kredi çıkıyor. Kredi parası hiç senin eline geçmiyo direk bayii tahsil ediyo yalnız bir şartı var tabiki gelirini kanıtlamanın yanında motosikletinin plakasına rehin koyuyor Denizlide plaka üzerinden rehin kaldırma 35 ytl ye maloluyor. Ben çok araştırdım anadolu cetelem çok çok daha uygun hemde tek kişiyle muhatap oluyosun hiç kafan ağrımıyo