Kaza Yaptim

Denizli İl Temsilcisi
:salut: :salut: Beyler 30 dkka önce kaza yaptım röfüje girdim
anlatıyım olayı yer ıslaktı ara yoldan çıktım sağa yattım ana bi baktım yatııken ıslak yere girmişim vıjjjt röfüjdeyi hemen baktım motorda fazla bişey yok çalıştırdım tekkara kiraladığım yere sizce keeway 125 sol far yerinden çıktı az da çizik var nekadar olur derin deil çizikler büzütn çizkleri toplasınız avcum kadar ne kadar olur maliyeti:salut:

geçmiş olsun arkadaşım. motoru gömeden fiyat söylenemez tam olarak. sana bişey olmamış önemli olan bu :)

Denizli İl Temsilcisi
bende bişey yok adamda zaten abim ben yaptırırım önemli deil dedi ama olsun ben yaptırcam yardımcı olurmusunuz

geçmiş olsun arkadaşım.iyi olduğuna sevindim.
allah başka kazalardan korusun...

Denizli İl Temsilcisi
türkiye abi burası vızzık vıccık su hertaraf teker zaten slim teker gibi hiç tırnak yok suyu görünce motor kaçtı altım da allahın cezası adam orayı su yapanı b ibulsam:pr:

geçmiş olsun motoru takma o kadar halledersin önemli olan sana bişey olmamış

Denizli İl Temsilcisi
sağolun beyler bu türkiye ne zaman adam akıllı bişey yapcak ya daha kaç bin kişi ölmesi lazım

geçmiş olsun cana geleceğine mala gelsin.Ne yazıkki bu memlekette herzaman en kötüye kendini hazırlamalı böylece bu tür olayları minimuma indirgeyebiliriz.

okaysen' Alıntı:
:salut: :salut: Beyler 30 dkka önce kaza yaptım röfüje girdim
anlatıyım olayı yer ıslaktı ara yoldan çıktım sağa yattım ana bi baktım yatııken ıslak yere girmişim vıjjjt röfüjdeyi hemen baktım motorda fazla bişey yok çalıştırdım tekkara kiraladığım yere sizce keeway 125 sol far yerinden çıktı az da çizik var nekadar olur derin deil çizikler büzütn çizkleri toplasınız avcum kadar ne kadar olur maliyeti:salut:

Cana geleceğine mala gelsin. Büyük geçmiş olsun. Arabalar için bir sprey vardı. Bir bak derim. Onu sürünce geçer diye tahmin ediyorum.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun okay.Allah beterinden saklasın.:rendeer:

arkadaşım çok geçmiş olsun.... geçenlerde benimde başıma böyle birşey geldi tabi benim hasarım dahafazlaydı... çiziklere gelince oto kaportacısına götür pasta cila halledebilir çok büyük bir masrafı yoktur:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar