- Motosikleti
- Hornet
Selamlar arkadaşlar cbf'ime ayna almak istiyorum ancak ayna yuvası kaç mm bilmiyorum.Sizin bilginiz var mı ?
10 mm..Uzun saplı ybr önerilir
Selamlar arkadaşlar cbf'ime ayna almak istiyorum ancak ayna yuvası kaç mm bilmiyorum.Sizin bilginiz var mı ?
10 mm..Uzun saplı ybr önerilir![]()
555'ten saymaya başlamış olabilir.
bunu da yılbaşı gecesi fark edip çektim benim arabanın göstergesi.
Merhaba CBF kullanıcıları.
Umarım keyifler yolundadır. Havalar soğuk malum. İstediği kadar binemiyoruz. Ben yaza doğru CBF'ime biraz masraf yapmayı kafaya koydum.
Öncelikle lastikleri değiştireceğim. Değiştirirken jantları siyaha boyatacağım. Malum zinciri yağlayınca jant berbat oluyor.
Ayrıca depoda bazı çizikler var . Malum kediler pek boş durmuyor. Onlar için de bir şeyler yapmak istiyorum.
İyi bir far alıp bunu direk aküden almak istiyorum. Garanti yönünden bir sorun olur mu bu ?
motor almak istiyorum, ailemde araba al diyor. arada kaldım ooof ooofff, şu soğuklar olmasada motoru alabilsem. Şimdi babama dedim motor almaya karar verdim, diyoki: bu soğukta nasıl bineceksin, ya diyorum baba hava ısınınca binerim. Ozamanda diyoki: havalar ısınınca al sende
hey allahım birisi yardım etsin :mrgreen:
abilerim size birekaç sorum olacak ben lise 1 öğrencisiyim ama motor delisiyim bnde cbf 150 almak istiorum bu yazadan alıp garajada dursunmu yoksa o zamana kadar yeni kasa çıkarmı
abi bnm almaya daha 2 senem var ozamana kadar yeni kasa çıkarmı
Merhaba iki teker tutkunu DostlarSize bir sorum olacak , cbf 150 lerin yağ süzgeci motor aksamının içinde yanılmıyorsam. Kullanma klavuzlarında belli km lerde temizleyiniz diye birşey yazıyormu:silent: Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim:rendeer:
Tekerinize taş gelmesin:bounce:
Selam arkadaşlar.Elimden geldiğince geriye doğru okumaya çalışıyorum forumu.Ehliyetim var bi kaç senedir.Şu an aydında yaşıyorum ve cbf150 almayı düşünüyorum.Eski sayfalara göz attıkça aklımda bi çok şey yerine oturdu gerçi ancak yinede fikir almak istiyorum sizden.Aslında mondial 150MR almayı düşünüyordum(zorlayarak sıfırını alabileceğimi düşündüğüm için) ancak bi arkadaşım mondialin sıfırı yerine kesinlikle cbf 150 veya ybr 125 almamı önerdi.açıkçası şu anda cbf150 yi ciddi ciddi düşünüyorum bu noktada bi kaç sorum olacak size,
1-Boyum 1.70 motora oturduğumda ayaklarım tam olarak yere değer mi malum başlangıç motoru olacak benim için...
Değer.
2-Yüksek kilometre yapmış bir motor almak istemiyorum,kullanıştan kullanışa değiştiğini ve bu motorların sağlam motorlar olduklarını bilsemde sizlerin bir tavsiyesi var mı bu konuda...Örneğin 20000'i geçmiş alma gibi vb.
2007 ve bazı 2008 modelleri ilk çıkanlar olduğundan daha çok yağ yaktığını iddia ediyor kimi arkadaşlar.
3-Alırken motordan iyi anlayan yakın bi arkadaşımla gideceğim,özellikle nelere bakmam gerekir
Yağ yakıyor mu? Çok mu, az mı? Kazası, değişeni var mı? Motorun yanında neler veriliyor? Çanta, yan ayaklık vs...
4-sahibinden.com da fiyatlarda dengesizlik görüyorum ve bana piyasanın üzerinde fiyatlar çekiyorlar gibi geldi.Sizce 10.000 de temiz bir cbf'in fiyatı ne düzeydedir yahut 3000 ytlye nasıl bir şey alabilirim.
Fiyatlar bu civardadır ama belli olmaz, kısmet
Bu başlığa ilk yazımda biraz uzun ve bol sorulu yazdım,artık kusura bakmayın.Umarım bundan sonra bende bol bol paylaşım yaparım sizlerle.Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim...
degerlendirmek isteyen olursa görüşelim.
fiyatı çok uygun tuttum. bu nedenle pazarlık kesinlikle düşünmüyorum. sadece deposunu fulleyip öyle teslim edecegim.
ciddi anlamda düşünen varsa detayları görüşürüz.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...i-honda-cbf-150-ilk-gelen-alir-39784702/detay
slm arkadaşlar bu şubat ayındaki motor fuarına bileti nerden bulacaz yada biletsiz gitsek girme şansımız varmı veya üçreti nedir bu sene gitmeyi istiyorum iki senedir gitmek nasip olmadı
Çabuk gelmiş hayırlı olsun, hoşuna giderse bir tane de ben almayı düşünüyorum. Güle güle kullan.