Honda Honda Cb 125 e Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

İyi olurdu vallahi :)

İmzanızda satıldı yazıyor, daha önce Cb sahibi miydiniz?

evet sahibiydim sattığımada pişmanım.

Mengü16 nickli arkadaşın 2 adet çinli motoru var. 2sini de dağlara vurdu ve hiçbirşey olmadı hala da kullanıyor. Yani bu olay cb125 in çinli olmadığını kanıtlayamaz :)

aslında yazacak çok şey var amaçinlidir değildir tartışmasına girmek istemiyorum.

Egzozun oradaki açıklığı arttırmak lazım aslında Mikuni, havalar soğukta olsa motorun direk rüzgar yemesi başka bişey :silent:

Hocam peki motor nasıl nefes alıyor?Gözüme çok çirkinde gelmedi, beğendim

Motorun nefes alma meselesine gelince önden direk hava alamaz, alttan giren hava karterdeki yağı soğutur, motor bloğunada yukarıdan nispeten hava geliyor. Hava soğutmalı bir motor için herhangi bir zararının olduğunu düşünenler fikirlerini paylaşmalı derim :)

Bizim istanbulun çamuru bitmez, heryer şantiye. Özenip emek harcıyor motorunu yada arabanı yıkıyorsun yarım saat sonra daha beter oluyor. Böyle sonradan eklenen şeylere karşıyım ama inanın burada İstanbulda kışın motor kullanıcam diyorsanız ya böyle birşey yapmalısnız yada yağışlı havalarda motorunuzu varsa garaja kaldırmalısınız.

ORJINAL-MOTORSIKLET-XENON-KIT-motor-zenon__54930697_0.jpg

arkadaşlar xenon taktırıcam, taktıran varmı daha önce?
Tavsiyeniz varmı?
fiyatı 50 lira. İŞçilik tahmini ne tutar? Bunların beyinleri biraz büyük olurmuş. Bir tanıdık usta 120 ye küçük beyinli xenon takma dahil istedi. Başka nerede taktırabilirim? (avrupa yakası)

Diz örtüsü aynı işi görüyor ama böyle birşeyi tercih ederim hem çok daha ekonomik ve pratik bir çözüm olur.Mikunu'nun koruma demiri sanırım benimkinden daha dik açıda.

http://images.gittigidiyor.com/5493/ORJINAL-MOTORSIKLET-XENON-KIT-motor-zenon__54930697_0.jpg
arkadaşlar xenon taktırıcam, taktıran varmı daha önce?
Tavsiyeniz varmı?
fiyatı 50 lira. İŞçilik tahmini ne tutar? Bunların beyinleri biraz büyük olurmuş. Bir tanıdık usta 120 ye küçük beyinli xenon takma dahil istedi. Başka nerede taktırabilirim? (avrupa yakası)

http://www.camgoz.com.tr/asp/product/2644/MOTO-HID-XENON-UZUN-KISA

Şundan tak. Küçük beyin yüksek kalite. Takmaya gelince: Kendin takabilirsin, olmadı bi ustaya git taksın. 20 den fazla verme takmak için.

Elcik koruma için bilinen tüm faydalardan farklı bir + sını keşfettim.

Eğer topcase de artçının kaskı varsa ve yerin kalmamışsa, ekmek poşeti gidonda eline dolanıp durur.Basit olsada tehlikeli bir durumdur:mrgreen:

Uploaded with ImageShack.us

Halbuki aynı ekmeği elcik korumalı bir aynaya asarsanız elinizle temas etmez.Üstelik garanti ediyoruz fırından çıkan sıcacık ekmeği buz gibi yersiniz :queen:

Merak etmeyin şakir marka elcik koruma ile artık güvendesiniz:p

http://www.camgoz.com.tr/asp/product/2644/MOTO-HID-XENON-UZUN-KISA

Şundan tak. Küçük beyin yüksek kalite. Takmaya gelince: Kendin takabilirsin, olmadı bi ustaya git taksın. 20 den fazla verme takmak için.

Dostum sen bu ürünü kullandım mı? Site nedir kimdir , senin tanıdığın mıdır?

Dostum sen bu ürünü kullandım mı? Site nedir kimdir , senin tanıdığın mıdır?

Ben İzmir'deyim. Kendi motoruma ordan almıştım xenon u. Yaklaşık 6 aydır da kullanıyorum hiçbir sorunu yok. Far ise çok kuvvetli takmadan önce önümü görmüyordum gece ıssız yerlerde :)

Arkadaşalar ben motosikleti hergün kullanıyorum.Güzergahım şantiye yolu üzerinde malum sürekli kirleniyor motor.

Zincir koruma kapağı hakkında ne düşünüyorsunuz?Bu kirliliği en azından zincir için azaltabilir mi?Zincir ve dişlilerin ömrünü uzatabilir mi?Daha az yağ harcamamıza olanak sağlar mı?Hangi kapak bizim motora uyar? deneyen, gören, bilen var mı?

http://www.motosiklet.net/forum/mot...ullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-1479.html

Arkadaşalar ben motosikleti hergün kullanıyorum.Güzergahım şantiye yolu üzerinde malum sürekli kirleniyor motor.

Zincir koruma kapağı hakkında ne düşünüyorsunuz?Bu kirliliği en azından zincir için azaltabilir mi?Zincir ve dişlilerin ömrünü uzatabilir mi?Daha az yağ harcamamıza olanak sağlar mı?Hangi kapak bizim motora uyar? deneyen, gören, bilen var mı?

http://www.motosiklet.net/forum/mot...ullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-1479.html
Zincir ıslanıyosa yağ görevi görür dert etmeyin ;)

Arkadaşlar motoruna egzoz takmak isteyen yada takan var mı? şöyle silindirden itibaren komple bi egzoz yaptırayım diyorum ama yaptıracak yer bulamadım henüz. 4 ay önce serkan mişille konuştum yapıcaz edicez dedi hikaye oldu.

Ben egsozu çok beğeniyorum.Belki bende dış kapağa kaplama yaptırırım.Şimdilik zincir kapağında kaldım ben.

bugün gözüm birşeye takıldı arkadaşlar ön fren hidrolik kısmındaki yağ motor dururken full giderken bir anda yok oluyor . sizinde böyle oluyor mu ?? hiç olmamıştı . baktık kaçak filan yok . benim arkadaşın garanti fren balatan bittiğinden hidrolikteki bütün yağ balatayı itmek için çekiyor ondan azalıyor dedi :silent: 3800 km de balata biter mi kardeşim ?? :silent::silent:

bugün gözüm birşeye takıldı arkadaşlar ön fren hidrolik kısmındaki yağ motor dururken full giderken bir anda yok oluyor . sizinde böyle oluyor mu ?? hiç olmamıştı . baktık kaçak filan yok . benim arkadaşın garanti fren balatan bittiğinden hidrolikteki bütün yağ balatayı itmek için çekiyor ondan azalıyor dedi :silent: 3800 km de balata biter mi kardeşim ?? :silent::silent:

3800 de daha kimsenin bitmedi.Ama arkadaşlarımızdan biri bu konuda bir ustanın videosunu paylaşmıştı eski sayfalarda.Orada sıvı azalırsa balata bitmiş demektir diyor.Arkadaşınında söylediği gibi.Acaba kesin bitiyormu, hani çok dolu oluncada yokmuş gibi oluyor ya?Bu km çok anormal kaçar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar