Duke 390 servis kitapçığının paralı olması

2024 KTM Duke 390 Service Manual PDF diye geçen belge ktm nin internet sitesinde 30 euroya satılıyor e bayde 16 dolara youtubeden bir satıcı buldum 10 dolara satılıyor bir sürü forum gezdim eski modellerin var ama yeni modelin bir türlü servis kitapçığını bulamadım bu arada kullanım klavuzu(user manual) ile karıştırılmasın o bedava bakımların nasıl yaplacağını basit işleri gösteriyor bana servis manueli gerek elinde olan ya da nereden ulaşabileceğimi bilen var mı şimdiden yoorumlarınız için teşekkürler.

Motosikleti
CBR 125 R 2014
Bu arada 30 avro verilir "workshop manuel"e ama şimdi ktm abd, avrupa, uzakdoğu gibi ayrı üretimler yapıyorsa ona dikkat etmek lazım.

Motosikleti
Dominar D250
Tesla'nın gözünü seveyim, internette kendi resmi siteleri üstünde hem parça kataloğu (fiyatlarıyla birlikte) hem de servis manueli var

Motosikleti
1190 ADV
Neredeyse tüm markalar servis kitapçığını para ile satar yada hiç satmaz. Adı üstünde servis kitapçığı, sen servis değilsin :)

Motosikleti
GSX8S
Bir ara alacaktım paypall ile ödeme istiyorlar. Alternatif ödeme yöntemi için mail attım dönmediler. Paypall harici satan yer bulamamıştım kaldı öyle

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Tesla'nın gözünü seveyim, internette kendi resmi siteleri üstünde hem parça kataloğu (fiyatlarıyla birlikte) hem de servis manueli var
La o çakal Elon parasını almadığı şeyi bedava verir mi?
Ya almıştır, yada bozma oranı yüksek olabilir.

Motosikleti
Dominar D250
Tesla'nın servisi varmı ki servis kitapçığı olsun :)

mevcuttaki farklı markanın servisleri anlaşma yapıp tesla'ya yetkili servis olarak hizmet veriyor, parça getirtiyor, onarım yapıyor vs.
tesla'nın kataloğunu herkese açması sayesinde zaten iskontolu aldıkları parçanın üstüne fahiş kar koymaya çalışanların önüne geçtik, darısı to*g'un başına. malum markada herkes kafasına göre fiyat belirliyor nasıl olsa ortada parça kataloğu yok, 40.000lik parçaya 80.000 fiyat çeken servis var, servis düzeni oturmadan alınacak araba değil, ondan sonra hoşgeldin 200k tramer kaydı.

neyse, konuyu çok dağıttım ben :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar