428H - 120 bakla, D.I.D de "o-ring/x-ring" olarak direk uyumlu yok, o-ring olmayanlarının var ama cross tipi motosikletler için yani "H" sınıfı değil, kaliteli, çok daha hafif... fakat kısa ömürlü olur.
Ring li bişey alırsan aldıktan sonra bakla söktürtmen gerekecek, muhtemelen bağlantı baklası ve kilidi birlikte gelmiyor, mağazadan alırsan hatırlatırlar ama netten sipariş geçersen kutu içinden çıkmama ihtimali var (onu bi sor),
yada bakla söktürttüğün yerden temin edersinSonucundan bizide haberdar edersen seviniriz
8000' de Serkan :cherry:
bu motor hakkında birkaç sorum olacak
1-vites göstergesi varmı ?
2-devir saatinin olmaması motora ilk baslıyacagım için bir sıkıntı yaratırmı ?
3-devir saati takılabilrmi takılırsa kaça mal olur ?
şimdiden tesekkürler
İyi temennilerin için teşekkürler.Sen çekmişsin, uğraşmış koymuşsun azı çoğu mu olur hiç :king:.İnanmazsın Ataköy mü tam bilmiyorum aynı bu manzara bir caminin yanından çekiliyor.Dedim şimdi orada çekmesin.O caminin yanından bende bir boğaz manzarası çektireceğim bir gün.2 kere geldim ama daha erken yaşlarda.Bir sonraki gelişim muhteşem olacak oralara :cat:

Pantolon kesinlikle LBC yi tavsiye ederim.Feyizoğlunda var.Arkadaşlar uzun zamandır yazamıyordum, bugün öğlen arası bir sürü iş yaptım sizlerle onları paylaşmak istiyorum. Öncelikle bir süredir aklımda olan lastik değişimini buz motorda halletim ve artık miyadını doldurduğunu düşündüğüm zinciri değiştirttim. Zinciri sirkecide savcı motordan aldım Taiwan malıymış 20 tl verdim. Buz motorda Yusuf usta zincirden 5 bakla almak zorunda kaldı ve bayağı uğraştı, taşlama cihazı ile baklaları pimlerden kurtarmak hayli zor. Bu işlem için hiç ücret istemedi ama o kadar uğraştığını gördükten sonra hakkını ödememek olmazdı. Zincir değiştikten sonra motor ilk günlerdeki ataklığına kavuştu diyebilirim. Kış şartları zinciri epey yıpratıyor, özelliklede kar suyu, bununla birlikte bakımını yaparken biraz tembellikte yaptığım oldu diyebilirim. Sonuçta lastiklerimin Michelin pilot sport ile değişti bakalım parasının hakkını verebilecekler mi. Dubleks olması benim için tek başına yeterli. Üzerindeki koruyucu tabaka gitsin herhalde virajlara daha güvenli bir şekilde girerim diye düşünüyorum.
Yakın zamanda fotoğraflarıda koyarım ama titiz ve temiz motor binmeyi seven ben bile, motoru 2 haftadır yıkayamadım. Birde kesinlikle tavsiye edeceğim bir pantolon var,
http://www.decathlon.com.tr/TR/city-3-pantalon-koruyucu-194366328/
linkteki pantolon en ağır yağışlarda bile bir damla su almıyor ve rüzgara karşıda olumlu etkisi var. Tavsiye ederim şimdilik benden bu kadar. Sağlıcakla kalın.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:23 ----------
Murat paylaşımlarını beğeni ile izliyorum. Seninle beraber boğazıda turlamak kısmet olursa İstanbulda misafir etmekten mutluluk duyarım.
Pantolon kesinlikle LBC yi tavsiye ederim.Feyizoğlunda var.
allah nasiip ederse yaza doğru bir tane sıfır cb125 alıcam, her yerine kamera takıcam, vurucam dağa taşa parçalanan kadar kullanıcam. sonrada resimleri videoları burda paylaşacam halen bu motora çinli diyen çıkarsada motorun hurdasını hediye edicem.
allah nasiip ederse yaza doğru bir tane sıfır cb125 alıcam, her yerine kamera takıcam, vurucam dağa taşa parçalanan kadar kullanıcam. sonrada resimleri videoları burda paylaşacam halen bu motora çinli diyen çıkarsada motorun hurdasını hediye edicem.
Aslında ben eksik bilgi verdim. Benim linkte örnek verdiğim ürün pantolon değil, pantolon koruyucu. Pantolonun üzerine giyiyorsun, işe gelince çıkar devam et şeklinde))
http://www.feyizoglu.com/Revit-Curve-Yagmurluk-Alt_44115.html#0
Abi buda çok güzeldir.ilk geldiğinde kargocuya girdiğim gibi yağmur başlamıştı, orada giymiştim paketi açıp:mrgreen:. İnce, rahat, ama rüzgar yağmur geçirmez, kolayda yırtılmaz bişeydi.İlk el çantası gibi bezde geliyor,açıyorsun o bez parçası arka cep oluyor.Kasmamasıda ayrıca hoşuma gitmişti.Düşürdük 2 dk da yürüttüler.
r:
dün motorun koruma demirine mika malzemeden su ve soğuk gelmemesi için şöyle bişey yaptım, harika oldu. tavsiye ederim.
*
http://d1301.hizliresim.com/15/q/j704u.jpg