Khutuck' Alıntı:@raflar
Sen kadınlar konusunda başarısızsan bunun sebebi sadece kadınlar değildir.
Khutuck' Alıntı:@raflar
Sana ne desem boş. Kadını saçından sürükleyen, kürk giymiş, yarı çıplak, saç sakal karışmış bir düşünce yapın varken seninle tartışmak anlamsız. Seninkiler gibi fikirler(!) yüzünden feministlere bazı konularda hak veriyorum.
:raflar' Alıntı:ben kadınlara kadın oldukları için değil, egoist ve çok eşliliğe eğilimli duygusuz ve ruhsuz yaratıklar olomalarının yanı sıra çok masumlarmış gibi bi de erkeklere çamur attıkları için kızıyorum. bunların her türlü aşşalamalarına küstahlıklarına boyun eğip, ne koparsam kardır hesabı köprüyü geçene kadar ayıya dayı mı diyosunuz ?(günümüz kadının hasta olduğu normal(!)
raflar' Alıntı:ama kadınlar ilişkide herşeyi devletten beklemeye ve tamamen erkeğin ittitip kaktırmasıyla yürüyen ilişki modeline o kadar alışmışlar
Ertuğrul_Öz' Alıntı:Ne zaman ki sandalın ucuna oturup sefasını sürerken iki küreği de bana bırakmak yerine yanıma oturacak kadar cesaretli bir kadın bulurum.
İşte o gün..
+++++100000:tigermbz' Alıntı:tarih boyunca ahlakın bekçiliğini erkekler yapmıştır kadınlar bu konuda muhafazakar olamamışlardır yapıları gereği. erkekler ne zamanki iradelerini yitirip cıvıklaşmaya heva heves peşinde koşmaya başladılar kadınlarda aynen raflar adlı arkadaşımızın dediği gibi davranmaya başladılar. peki suç burda kimde: hem kadına hakettiğinden fazla ilgi gösteren birtakım iradesiz erkeklerde hem de bu ilgi sayesinde kendini olduğundan farklı gören birtakım akılsız kadınlarda; bunlar da tamamen hayvani duygulardır. (insan olmanın farkında olan herkes bu eleştiriden ayrı tutulmuştur)
erkeklere söylüyorum: ağzınızı bi karış açıp bakmayacaksınız arkadaş, bakmayacaksınız(hiç bakmayacaksınız değil) ki derdi sadece ilgi çekmek olanları eleyip daha çok hayat arkadaşı arayan düzgün bir kadın bulasınız.
raflar' Alıntı:GüÇ=STATÜ+PARA eşitliği gerçektir. .O ZAMAN BEN DE ERKEK OLARAK GÜCÜ ELİME GEÇİRDİĞİM ZAMAN PARAYI VEREN DÜDÜĞÜ ÇALAR,
FİYATIN KAÇ? SORUSUNU BÜYÜK BİR ZEVKLE SORARIM.NİYE ZORUNUZA GİDİYOR?arkadaşlarıyla çok konuşurlar onları arkadaş bilirler. oysa onlarla konuşurken hepsinin kafasında olan "acaba?" soru baloncuğundan habersizdirler.BU TİPİK BİR KADIN YALANI...YEMEZLER.
.