herkeze slm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyi de bence de normal de sen dedin 40 yaşında adam motor aldı diye. :)

ben patronum dakii azim ve istegii kastettim yaşı başı yok bu işlerin demek istediimm yoksa patronum 25 lik delikanlılara taşçıkartacak nitelikte süper bir insan ben 26 yaşındayımm daha bu işin temelinii atıcam acaba geçmii kaldım diye düşünüyorumm fakat en canlı örnek patronumm ama tabii biraz daha cesarete ihtiyacımm var

bu arada erhan abiyide tanımış olduk baya kafaya almış olsada beiinii
bence 27 felan gösteriyorsunuuz

Son düzenleme:
ben patronum dakii azim ve istegii kastettim yaşı başı yok bu işlerin demek istediimm yoksa patronum 25 lik delikanlılara taşçıkartacak nitelikte süper bir insan ben 26 yaşındayımm daha bu işin temelinii atıcam acaba geçmii kaldım diye düşünüyorumm fakat en canlı örnek patronumm ama tabii biraz daha cesarete ihtiyacımm var

bu işler forumda olmaz alacaksın karsına birini oturup anlattıracaksın tecrubeli bir insandan.
egitim ise ister kurumlardan ister kişilerden nerden alırsan al ama illaki al.

bakma bizim adama tayfası arada yapıyor böyle fake uyelikler sende oyle sanılıp ortada kaynadın kusurumuza bakma artık :rendeer:

Son düzenleme:

bu arada erhan abiyide tanımış olduk baya kafaya almış olsada beiinii
bence 27 felan gösteriyorsunuuz

Biraz geç kalmişlik var tabi nerdeydin bu zamana kadar:p:)

yook canım erhan abii sorun degiil hayatta herşeyii ciidiiye alırsak ve arada kaynar kaybolursakk nasıl yaşarııız bu hayatta ben asla arada kaynamazdım zatenn herşey biryere kadar sonuçta ben egleniyoor olmanıza çok sevindiimm sonuçta eglenmek barla discoyla olmuyoor arada muhabbet etmek geyikte yapmak lazımm ::xrock::

yook canım erhan abii sorun degiil hayatta herşeyii ciidiiye alırsak ve arada kaynar kaybolursakk nasıl yaşarııız bu hayatta ben asla arada kaynamazdım zatenn herşey biryere kadar sonuçta ben egleniyoor olmanıza çok sevindiimm sonuçta eglenmek barla discoyla olmuyoor arada muhabbet etmek geyikte yapmak lazımm ::xrock::

Afferim be sana :cat:
Bak seni tuttum.
Bu arada az yukarıda evli ve cocuklu oldugum yalanlarına inanma ben tamamen bakirim :p

sorma ya sedat bu zamana kadar hayatın içinde kaybolup gitmiştiim oysa çok degil bi 10 yıl önce motor dergileri alırr resimlerii toplar bir gün bende binicem tozu dumana katıcam derdiim ölümse ölüm ama onunla ölücem derdiimm sonra tabii zaman geçtikçe hayatın içine girdikçe derinlere daldıkça kayboluyorsuun bende kendimii tekrardan buldumm iştee ahh ahhh duvarımda 2 metre boyunda honda motor resmim vardıı hayallerimle birlikte oda kırıldı ama sanırım bu site tekrardan kendimii bulmamı saglıyacak

Allah buyuk toparlarsın...
Daha neler neler var yasanacak hayatta...
sıkma canını hiçbirşey icin gec degildir ;)

erhan bey bakir olmanıza çok üzüldüümmmm
zaten ben evlilerle muhattab olmaktan korkuyorum
nerde evli adam peşime düşüyoor yada kimi önemsesem sevsem başkasıyla evleniyoor nasıl kader anlamadımm

nerde evli adam peşime düşüyoor yada kimi önemsesem sevsem başkasıyla evleniyoor nasıl kader anlamadımm

Uzulme be buda gecer :p
yok yok benden sana zarar gelmez merak etme :wiinkk:
seninle oturup iki muhabbetten sonra zaten anlarsın neden oldugunu :wiinkk:

Kusura bakma ama gülücem :mrgreen:

Bana yolda laf atmaya tırsarlarda.. :queen::queen: Çok höt-zöt bi tipim sanırım...:queen::queen:

Uzulme be buda gecer :p
yok yok benden sana zarar gelmez merak etme :wiinkk:
seninle oturup iki muhabbetten sonra zaten anlarsın neden oldugunu :wiinkk:

Şimdi yanlış anlaşılabilir bu mesaj :p Kendini yanlış tanıtma, şey sancaklar. :queen::queen:

Son düzenleme:
Kusura bakma ama gülücem :mrgreen:

Bana yolda laf atmaya tırsarlarda.. :queen::queen: Çok höt-zöt bi tipim sanırım...:queen::queen:

Şimdi yanlış anlaşılabilir bu mesaj :p Kendini yanlış tanıtma, şey sancaklar. :queen::queen:

yanlıs anlasılmaz merak etme kendimi ıspatlamıs bir insan olarak :mrgreen:

motor alsam sıkıştırrırlar sanırım e-5 de öyle şikayetlerii var bayanlarınn çok rahatsız ediyorlarmışş sanada oluyormu tubişşş
bu arada erhan abiyi kimse yalnış anlamaaz o abinim demek istediii:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar