stahl ve diger benii ciidiiye alıp motor kullanıcısı bir bayan olarak aralarına almak isteyen bütün arkadaşlar sagolun hayat dedigimiz nedirkii bu gün var yarın yokk tehlikeli ama güzel bir yolculuk bencee sanırımm dediginiz gibi küçükten büyüge dogru gitmek gerek önce scooter sonra uçuşa
cerrahii sagoll egitim almak için sana degilde daha usta birine gideriimm sonra yollarda tökezlemeyelimm
sana hayran degilim north senin için üye olmadımm ben motor tutkunuyumm motorcu degill cerrahi yada digerlerii abuksubuk yazılar yazınca ii oluyor benim yazdıklarımmı battııı işte busunuz siiz erkekler her zaman dogru ama bayanlar yalnışş benii başkalarıyla karıştırma ben öyle yol kenarında otostop çekip motoruna aldıklarından degilim sonra da bi çay için eve davet edilen cinsinden hiçç degilimm
canım tubişş sagol ya duadamı ediceksin beniimm içinn belkii duanla sanatçı olurum ama konserime gelme istemem
sazanmısın north bi bedelim olsa asla ödeyemezdiinn kiii bırak bedelii ancak kaç dolar diye yazarsınn milyon dolarrrr
canım tubişş sagol ya duadamı ediceksin beniimm içinn belkii duanla sanatçı olurum ama konserime gelme istemem
Puhahahaahha tamam tamam sen dert etme anacım. Pek tarzım değildir zaten öyle narin hatunları izlemek. Genel de Şebo falan izlerim ben.. Haaaa bu arada o kadar narinliği kaldırmaz motosiklet söyleyeyim.:wiinkk:
ne demek tubişi istemem parasını weren herkese gitmiomusun![]()
ne demek tubişi istemem parasını weren herkese gitmiomusun![]()
belki lez degil nerden biliyorsun :queen:
yuh arada ben kaynadım yaw :queen::queen: