herkeze slm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Madem bütün hayallerin gerçek oldu sırada şarkıcılık var onu dene istersen :) Burası biraz sert kaçar sana.. :cherry: Narin bileklerin zarar görmesin senin.

stahl ve diger benii ciidiiye alıp motor kullanıcısı bir bayan olarak aralarına almak isteyen bütün arkadaşlar sagolun hayat dedigimiz nedirkii bu gün var yarın yokk tehlikeli ama güzel bir yolculuk bencee sanırımm dediginiz gibi küçükten büyüge dogru gitmek gerek önce scooter sonra uçuşa
cerrahii sagoll egitim almak için sana degilde daha usta birine gideriimm sonra yollarda tökezlemeyelimm

Emin ol seni tum MT uyeleri aralarına almak istiyor bundan asla suphe etme :p
seni aramıza almaktan gurur duyar manyak zevk alırız :cherry:
tökezlemessin merak etme sana saglam bir ikii egitim caktımmı hiçbişicik olmaz.
Tamam biraz yuruyusun degisir ama inan bana gecici :p

sana hayran degilim north senin için üye olmadımm ben motor tutkunuyumm motorcu degill cerrahi yada digerlerii abuksubuk yazılar yazınca ii oluyor benim yazdıklarımmı battııı işte busunuz siiz erkekler her zaman dogru ama bayanlar yalnışş benii başkalarıyla karıştırma ben öyle yol kenarında otostop çekip motoruna aldıklarından degilim sonra da bi çay için eve davet edilen cinsinden hiçç degilimm

eet bizde bunun farkındayız bi çaya gidicek kadar diilsin tabi !

kaç dolar ? :)

amanın karışmış bura alü geyikhobaratörler her yeni geleni almayın kafaya

canım tubişş sagol ya duadamı ediceksin beniimm içinn belkii duanla sanatçı olurum ama konserime gelme istemem

sana hayran degilim north senin için üye olmadımm ben motor tutkunuyumm motorcu degill cerrahi yada digerlerii abuksubuk yazılar yazınca ii oluyor benim yazdıklarımmı battııı işte busunuz siiz erkekler her zaman dogru ama bayanlar yalnışş benii başkalarıyla karıştırma ben öyle yol kenarında otostop çekip motoruna aldıklarından degilim sonra da bi çay için eve davet edilen cinsinden hiçç degilimm

Dert ettigin seye bakarmısın :cyclopsan

tamam MOTOR olabilirsin yani tutkun buna bir sözümüz yok.
oyle araba otostop falan bahsedeceksen burası yeri degil :wiinkk:
seninde oldugun gibi burası MOTOR sitesi :wiinkk:
Dery etme guzelim sen cay yerine gazoz veririz :cherry:

sazanmısın north bi bedelim olsa asla ödeyemezdiinn kiii bırak bedelii ancak kaç dolar diye yazarsınn milyon dolarrrr

canım tubişş sagol ya duadamı ediceksin beniimm içinn belkii duanla sanatçı olurum ama konserime gelme istemem

Puhahahaahha tamam tamam sen dert etme anacım. Pek tarzım değildir zaten öyle narin hatunları izlemek. Genel de Şebo falan izlerim ben.. Haaaa bu arada o kadar narinliği kaldırmaz motosiklet söyleyeyim.:wiinkk:

Puhahahaahha tamam tamam sen dert etme anacım. Pek tarzım değildir zaten öyle narin hatunları izlemek. Genel de Şebo falan izlerim ben.. Haaaa bu arada o kadar narinliği kaldırmaz motosiklet söyleyeyim.:wiinkk:

yaw motor motora binermi hiç !

nerde görülmüş :p

vurun abalıya :queen: naptı bu yeni üye suçu ne :queen: ona göre keselim cezasını :queen:

bilmiom soralım arkadaşa :)

hu hu
ince belli narin bilekli hafif balık etli 100 $ değerindeki arkadaşım
cerrahinin dedikleri dogru mu :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar