herkeze slm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadasm bak sendn yıne sıkayetcı olmak durumunda kalacm cok terbıyesız bı yaratıksn sen:D

Olm hem beni samata olsun diye buraya cagırıyorsun hemde sikayetci olurmus suna bak :)
Yok arkadasım artık sizinle çökme ve sarma operasyonlarına katılmıyorum :pr:

lütfen bizi istemediğimiz şeyler yapmaya zorlama... :p

mCk

ama arkadasım sevıyenı koruamıorsun cunku sende ole bıısı yok:D:D

once selam.
sedat kardeşim nerden biliosun bileklerinin ince olduunu memleketimizde yaşayan her bayan(ki bayan olduu mechul) ince bilekli kibar we hassas değil. belki 90 kilo agırlıgında 1.80 boyunda bi bacımız bunu bilemezsin!

başka bi konu da arkadaşımız demişki yarış motoru kullananlara özeniorum we hiö bayan görmemiş bi tugba ozay mıdır nedir onu görmüş bu ayrı bi kopukluk!

ne dielim hayırlısı olsun !!!

sen baştan okumadan galiba arkadas kendisi diyor bileklerim ince diye bence daha dikkatli oku:farao:

süper arkadaşlar...
çok faydalı bilgiler edindiimm
bileklerim gerçekten ince ve narinler sizin gibi kaslı degilimm naparsınız
maddi durumumda iyii çok şükür bekarım 1,65 boyunda siyah saçlı yeşil gözlüü balık etlii ama balina cinsinden degilimm ince bileklii bi bayanım :)

süper arkadaşlar...
maddi durumumda iyii çok şükür bekarım 1,65 boyunda siyah saçlı yeşil gözlüü balık etlii ama balina cinsinden degilimm ince bileklii bi bayanım :)

seytan icadı motor alma motor falan ztn bu pıstafada kullanıo ya satıcam bn:p

süper arkadaşlar...

vaaayyy beeeee :queen::queen::queen::queen:

sagolun arkadaşlar
pekte ince belli degilimm
ben gerçekten bir hayalin peşindenmi koşuyorumm bunu merak ediyorumm çünküü yarış motoru kullanmanın zor oldugunu biliyorumm o bir aşk sa ben ona aşıgımm sesii dünyada ki bütün seslere bedel ve ona sahip olmak istiyorumm ciiddiiyimm şaka yapmıyorum burada kendimi pazarlamıyorumm merak eden arkadaşlara etiket olsun diye yapıştırdımm
gerçii eglenen arkadaşlar var burada ben kimseye kırılmıyorumm

birde harrrrrrrbiden bayanımm sonradan olmadımm yanii
cerrahii çok eglenir buldum senii allah yüzünden gülücügü eksik etmesiin

Son düzenleme:
süper arkadaşlar...

ya bu ne ya yazdıklarına bakın şunun!

bak arkadaşım kızmısın erkekmisin nesin belli değil !

ama şunu bil motor kullanmak Güwen özweri tecrube ister

bu sende mewcut ama kullanım amacın bizimki gibi değil sen en ii si boşwer MOTORSİKLET i taxiye dewam!

stahl ve diger benii ciidiiye alıp motor kullanıcısı bir bayan olarak aralarına almak isteyen bütün arkadaşlar sagolun hayat dedigimiz nedirkii bu gün var yarın yokk tehlikeli ama güzel bir yolculuk bencee sanırımm dediginiz gibi küçükten büyüge dogru gitmek gerek önce scooter sonra uçuşa
cerrahii sagoll egitim almak için sana degilde daha usta birine gideriimm sonra yollarda tökezlemeyelimm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar