herkeze slm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
muhabbet bu hale nasıl geldi anlamadım :silent:

nese, ince bilek sorun olmaz. motoruna göre doğru pozisyonda oturduktan sonra herşey hallolur... başlangıç için ehliyet ve scooter görüşüne katılıyorum. sonra cbr125 sonda da gt250r falan olabilir :cat:

muhabbet bu hale nasıl geldi anlamadım :silent:

nese, ince bilek sorun olmaz. motoruna göre doğru pozisyonda oturduktan sonra herşey hallolur... başlangıç için ehliyet ve scooter görüşüne katılıyorum. sonra cbr125 sonda da gt250r falan olabilir :cat:

pauahuahuahuuhaauhuauhauhuha

adam ciddiye almış ya helal olsun abi çok mantıklı bi yaklaşım olmus!
biz nie daha önce düşünemedik acaba !!:queen::queen::queen::queen::queen:

hahhh hahh haaaaaaaaaa valla güldürdünüz benii ne diyebilirimkii vay be motorda oldumm alemsiniiz arkadaşlarr
uzun zamandır gülmemiştiimm
vitiligo türk sitesinden buyana bukara kimseyle konuşmamıştımm
genelde motorsiklet kullananlar sorunlu insanlar oluyoor hayatta yapıcak başka hiçbirşeyii olmayan yalnız insanlar bende sizde öylesiniiz ve aranıza alırsınız sandımm ama sanırımm yanılmışımm alay etmekten başka yazıcak bişeylerinizde olabiliir birde kimseninn hayali olmadımıı gerçek oldugunda kendinii dünyanın en mutlu insanı saymadımı kaçınız sevinmediniz çocukken bisiklet hayaliniz gerçekleştiginde yada kaçınız üzülmediniiz aileniz alamadıgında
ben burada kendimii küçültmek için yokumm aksineeeeee biir hayalim var ama cesaretimm az sizdenn yardım istediimm bana yardımcı olacak arkadaşlar yazsıınn olmayacaksanıızzzz yazmayınn özellikle alaya vuranlar

hahhh hahh haaaaaaaaaa valla güldürdünüz benii ne diyebilirimkii vay be motorda oldumm alemsiniiz arkadaşlarr
uzun zamandır gülmemiştiimm
vitiligo türk sitesinden buyana bukara kimseyle konuşmamıştımm
genelde motorsiklet kullananlar sorunlu insanlar oluyoor hayatta yapıcak başka hiçbirşeyii olmayan yalnız insanlar bende sizde öylesiniiz ve aranıza alırsınız sandımm ama sanırımm yanılmışımm alay etmekten başka yazıcak bişeylerinizde olabiliir birde kimseninn hayali olmadımıı gerçek oldugunda kendinii dünyanın en mutlu insanı saymadımı kaçınız sevinmediniz çocukken bisiklet hayaliniz gerçekleştiginde yada kaçınız üzülmediniiz aileniz alamadıgında
ben burada kendimii küçültmek için yokumm aksineeeeee biir hayalim var ama cesaretimm az sizdenn yardım istediimm bana yardımcı olacak arkadaşlar yazsıınn olmayacaksanıızzzz yazmayınn özellikle alaya vuranlar

ay ay ay
kıyamam ben sana cnm benım ! aglamak istiorum ! :salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut:

goxhel sagoll cidiiye alıp ciiddii bişeyler yazdıgın için
bende öyle yapıcamm sonra allahın izniyle honda cbr de kullanmak kısmet olur inşallah

Ben ciddiye alıp hatta biraz daha otesine gidip egitim vermeyi onerdim ama sen dalga gectin :)

cerrahii egitim içinn kursa gitmek gerekmiyormuu?
ben degil burada benimle dalga geçildii

cerrahii egitim içinn kursa gitmek gerekmiyormuu?
ben degil burada benimle dalga geçildii

evet gerekiyor.
ben gittim 2 defa egitime ve bu bilgileri seninle paylasabilirim eger istersen.
ha param cok dersen sen bilirsin ama suna emin ol benim anlattıgım ve uygulattıgım seylerden nokte farklı olmayacak :wiinkk:

Subatta gorusuruz. Su yeni motorunu bir de ben islatayim :p

kimseyle ıslatmadıkkki ama senle ıslatıırız kahve dünyasında :queen:

evet gerekiyor.
ben gittim 2 defa egitime ve bu bilgileri seninle paylasabilirim eger istersen.
ha param cok dersen sen bilirsin ama suna emin ol benim anlattıgım ve uygulattıgım seylerden nokte farklı olmayacak :wiinkk:

erhan kacırdın bir motor tutukunu kendi topiciğinden :queen:

Son düzenleme:
çok param yokk ama ehliyeti aldıktan sonra çok isterimm egitim görmeyii artıkk bu yazdan geçtii önümüzdekii bahara inşallahh en geç hangii aya kadar motor kullanıyorsunuz

çok param yokk ama ehliyeti aldıktan sonra çok isterimm egitim görmeyii artıkk bu yazdan geçtii önümüzdekii bahara inşallahh en geç hangii aya kadar motor kullanıyorsunuz

bana bakarsan 600rr gibi bir makineye kar da bile binen bir insanım :)
normalde yagmurlar baslayınca bırakır cogu arkadaslar.

12 ay kullanıyoz :p Yani en azından kendim için öyle diyebilirim. Kışın motora binmek çok zevkli tavsiye ederim. Yavaş yavaş gazı verirken suyun altından fışşşşş diye ses çıkarması süper bişey. :queen: Sadist miyim neyim. :queen:

12 ay kullanıyoz :p Yani en azından kendim için öyle diyebilirim. Kışın motora binmek çok zevkli tavsiye ederim. Yavaş yavaş gazı verirken suyun altından fışşşşş diye ses çıkarması süper bişey. :queen: Sadist miyim neyim. :queen:

sadist değilde senin gibilere endurocu diyorlar :queen:

kışın neden motor kullanan görmüyoruuz pekiii
beniim arkadaşımda yaz kış kullanırdıı fakat o bu konuda çok profesyonel dii çocuklugundan başlamıştıı motorsiklet kullanmaya sanırımm çogunuz artık profesyonel olmuşsunuuz sanırım beniim işimm çok zoorrrr
birde beniim patronum da motor kullanıyorduu ben tanıdıgım dan bu yana ama 40 yaşında adam yarış motoru aldı kendisine tabii özel kursta gördüü sanırımm aziim ve kendine güven çok önemlii

sadist değilde senin gibilere endurocu diyorlar :queen:

Anaaaa doğru yaaa :queen: Onu unuttum ben :queen:

kışın neden motor kullanan görmüyoruuz pekiii
beniim arkadaşımda yaz kış kullanırdıı fakat o bu konuda çok profesyonel dii çocuklugundan başlamıştıı motorsiklet kullanmaya sanırımm çogunuz artık profesyonel olmuşsunuuz sanırım beniim işimm çok zoorrrr
birde beniim patronum da motor kullanıyorduu ben tanıdıgım dan bu yana ama 40 yaşında adam yarış motoru aldı kendisine tabii özel kursta gördüü sanırımm aziim ve kendine güven çok önemlii

40 yaş falan deme öyle şimdi Erhan abi alınacak :queen::queen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar