Evli çocuklu demek istedin sanırım :queen:
sen benim basıma belamısın
Evli çocuklu demek istedin sanırım :queen:
motor alsam sıkıştırrırlar sanırım e-5 de öyle şikayetlerii var bayanlarınn çok rahatsız ediyorlarmışş sanada oluyormu tubişşş
bu arada erhan abiyi kimse yalnış anlamaaz o abinim demek istediii![]()
sen benim basıma belamısın![]()
motor alsam sıkıştırrırlar sanırım e-5 de öyle şikayetlerii var bayanlarınn çok rahatsız ediyorlarmışş sanada oluyormu tubişşş
bu arada erhan abiyi kimse yalnış anlamaaz o abinim demek istediii![]()
Bu arada az yukarıda evli ve cocuklu oldugum yalanlarına inanma ben tamamen bakirim![]()
mrhbb cbr-125 çok centilmenmişsiinn
bide bizim oradansınn vay beeeeeeeeee acaba bizim evin önünden geçen senmisinn
ne zaman motor sesii duysam camlara dökülüyorumm sesii bile benii mest ediiyoor valla
vay be süpersiinnn demek kornan yokk ii trafikçilere şikayet edeliim senii![]()
bahçelievlerin içindenn yada tam orta felan da diyebiliriimm ç.kahve
beniim motorum olsa kii inşallah olacakk yanında yatmayı isterdiimm one müthiş bir şey yaaaaaa eşek niyetine kulananlar nasıl ollur bak sinirlendiim şimdiii
şirinevler-mahmutbey cd bilmiyorumm hiç gitmedim oralara ben işten eve evden işe bide bu taraflara pek alışamadımda aslında taşınalı 4 yıl oldu fakat pek bilmemm buraları ama bakırköye giderimm bazen bide ömüre
yok erhan abii açık adres olmaz azıcık gizemii olsun degilmiiiiiiiiiii
yok erhan abii açık adres olmaz azıcık gizemii olsun degilmiiiiiiiiiii
simdi bir laf vardı ama söyleyemem
..............................................
:silent::silent: Bir kelâmı ya hiç söyleme yada söyleyince tamamını doğru şekilde söyle ki; insanlar kötü ve farklı şeyler düşünüp üzülmesin.
ya o bakırköydekileri pek görmediim aslında genelde akşam iş çıkışı saatlerinde gidebiliyoruuz ama bir ara dikkatimi çekmiştii bir sürü bayan toplanmıştıı yanlarınnaa sohbet muhabbett hatta laf atmıştıı abiler bize ataköyde çay içelim diye acaba bu sitedelermii
bide taksimdekilerr toplanıyorlar ayy çok hoş yaaaaaaaa ama aralarında hiç bayan motor kullanıcısı yokk tek tabancalar