Anaaaa doğru yaaa :queen: Onu unuttum ben :queen:
40 yaş falan deme öyle şimdi Erhan abi alınacak :queen::queen:
yok be alınmam
daha hayatımın baharındayım 29 yasındayım :queen:
ben patronum dakii azim ve istegii kastettim yaşı başı yok bu işlerin demek istediimm yoksa patronum 25 lik delikanlılara taşçıkartacak nitelikte süper bir insan ben 26 yaşındayımm daha bu işin temelinii atıcam acaba geçmii kaldım diye düşünüyorumm fakat en canlı örnek patronumm ama tabii biraz daha cesarete ihtiyacımm var
bu arada erhan abiyide tanımış olduk baya kafaya almış olsada beiinii
bence 27 felan gösteriyorsunuuz
ben patronum dakii azim ve istegii kastettim yaşı başı yok bu işlerin demek istediimm yoksa patronum 25 lik delikanlılara taşçıkartacak nitelikte süper bir insan ben 26 yaşındayımm daha bu işin temelinii atıcam acaba geçmii kaldım diye düşünüyorumm fakat en canlı örnek patronumm ama tabii biraz daha cesarete ihtiyacımm var
bu arada erhan abiyide tanımış olduk baya kafaya almış olsada beiinii
bence 27 felan gösteriyorsunuuz
yook canım erhan abii sorun degiil hayatta herşeyii ciidiiye alırsak ve arada kaynar kaybolursakk nasıl yaşarııız bu hayatta ben asla arada kaynamazdım zatenn herşey biryere kadar sonuçta ben egleniyoor olmanıza çok sevindiimm sonuçta eglenmek barla discoyla olmuyoor arada muhabbet etmek geyikte yapmak lazımm ::xrock::
Bu arada az yukarıda evli ve cocuklu oldugum yalanlarına inanma ben tamamen bakirim![]()
erhan bey bakir olmanıza çok üzüldüümmmm
zaten ben evlilerle muhattab olmaktan korkuyorum
nerde evli adam peşime düşüyoor yada kimi önemsesem sevsem başkasıyla evleniyoor nasıl kader anlamadımm
erhan bey bakir olmanıza çok üzüldüümmmm
zaten ben evlilerle muhattab olmaktan korkuyorum
nerde evli adam peşime düşüyoor yada kimi önemsesem sevsem başkasıyla evleniyoor nasıl kader anlamadımm
Uzulme be buda gecer
yok yok benden sana zarar gelmez merak etme :wiinkk:
seninle oturup iki muhabbetten sonra zaten anlarsın neden oldugunu :wiinkk:
Kusura bakma ama gülücem :mrgreen:
Bana yolda laf atmaya tırsarlarda.. :queen::queen: Çok höt-zöt bi tipim sanırım...:queen::queen:
Şimdi yanlış anlaşılabilir bu mesajKendini yanlış tanıtma, şey sancaklar. :queen::queen:
yanlıs anlasılmaz merak etme kendimi ıspatlamıs bir insan olarak :mrgreen: