Hafta sonu aldığımız eğitimden geriye kalanlar

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Karıştı şimcik... Samsonite miydi neydi..
Abi o çantaydı, bavuldu :)

Sampsonte'den bahsediyorsak dövmek için çağırdık İzmir'de köfte etkinliğine akıllı adammış gelmedi :)

Gerçi genç adamın fiziği ve kondüsyonu sanırım bizden ötede, döveceğiz deyip adamdan dayak da yiyebilirdik, gelmemesi bizim hayrımıza olmuş :)

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
Hhahahahaha @tommygun Kaan abi artçıyken Okan hoca ekstra yatırmış bir de. :D

Organizasyonda emeği, desteği geçen herkesin eline, ayağına sağlık, ülkemde motora doğru binen, süren insan gördükçe daha da motive oluyorum, daha da mutlu oluyorum. Sizlerden feyz alıp eğitim alarak hayatta kalacak çokça insan olacaktır, bu bir kelebek etkisi.

Motosikleti
Forza250-cygnusL

Organizasyonda emeği, desteği geçen herkesin eline, ayağına sağlık, ülkemde motora doğru binen, süren insan gördükçe daha da motive oluyorum, daha da mutlu oluyorum. Sizlerden feyz alıp eğitim alarak hayatta kalacak çokça insan olacaktır, bu bir kelebek etkisi.
Eee şimdi hocayla yattı kalktı muhabbetli döner ortalıkta... :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni

Ben bugüne kadar hep motorumu yatırdım, kaldırdım ama meğer dimdik kereste gibi gidiyormuşum :) Artçılı sürüşe ve arkada olmaya hiç alışık değilim, ödüm patladı.

F54

Ben bugüne kadar hep motorumu yatırdım, kaldırdım ama meğer dimdik kereste gibi gidiyormuşum :) Artçılı sürüşe ve arkada olmaya hiç alışık değilim, ödüm patladı.
okan hoca kullanıyor diye gözlerimi kapattım rüzgarın akışına bıraktım kendimi 😇 bu zevki nasıl kaçırdın be tommy
hele büyük piste çıktığımızda off diyorum

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
Eee şimdi hocayla yattı kalktı muhabbetli döner ortalıkta... :ROFLMAO: :ROFLMAO:
No comment abi. Ben orda değildim, olayı görmedim, orda olsaydım müdahale ederdim.. 😇 😆 😈

Abi en korktuğum şey artçılı sürmek, cesaret edemiyorum kimseyi almaya yada binmeye. Çok faydalı olmuştur. Keşkem bendem olaydım.. :cry:

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
okan hoca kullanıyor diye gözlerimi kapattım rüzgarın akışına bıraktım kendimi 😇 bu zevki nasıl kaçırdın be tommy
hele büyük piste çıktığımızda off diyorum
Hocayla özelden muhabbet ve samimiyetimiz olduğu için de sağ olsun bana çok doğal davrandı. "Yat ulan, düşeceğiz, yattttt" diye haykırdı kaç kere :)

Motosikleti
Triumph Trident 660
Abi en korktuğum şey artçılı sürmek, cesaret edemiyorum kimseyi almaya yada binmeye. Çok faydalı olmuştur. Keşkem bendem olaydım.. :cry:
Ben de artçı olmaktan korkuyordum hocaya söylemiştim artçı olmak beni geriyor diye pistte kendi motosikletimin artçısı oldum ,öyle hareketler yaptı ki indikten sonra bu bambaşka bir şey demiştim ama hiç korkmadım ,ben teker kayacak düşeceğiz diye düşünürken hoca motosikleti şiir gibi dile getiriyordu

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
O olay bende de var. Ömrümde trafiğe kapalı alanda sadece bir kez 45 yaş üstü bir kadını artçı olarak alıp gezdirdim ve tövbe ettim. Ben de bir iki defa artçı oldum, hepsinde de tırstım.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
O olay bende de var. Ömrümde trafiğe kapalı alanda sadece bir kez 45 yaş üstü bir kadını artçı olarak alıp gezdirdim ve tövbe ettim. Ben de bir iki defa artçı oldum, hepsinde de tırstım.
Sürüşlerimin yüzde 90 ı artçılıdır.. Kızım eşim...
Valla adamı tanıyorsam arkasına binmekten korkmam... Senin artçın bile olurum o derece... ;)

Ayrıca artçılık çok zevkli.. Etrafta ne var ne yok inceleyebiliyorsun.. Yol seni ilgilendirmediği için kahveni sigaranı rahat içebiliyorsun .... Geçen yaz datça ya kadar artçı gittim , denedim :)

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Karıştı şimcik... Samsonite miydi neydi..
Çok renkli forumuz maşallah..
Gençler sevmiyor bizi ;) Her fırsatta döşüyorlar.. :ROFLMAO:
Ben de sasirdim, psyduck ile aralarinda nasil bisey gecti dedim. Meger samsonitemis😂
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Psyduck mı? Obaa o da dünya iyisi birisi. Adama sözümüz vardı Çanakkale'de etkinlik yapacaktık, tutamadık sözü, baharda artık.
Ben gittim valla😂

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar