Hafta sonu aldığımız eğitimden geriye kalanlar

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Hoca seni, Sıtkı Abi'yi, Murat Denizhan hocayı çıkardım da Murat hocanın yanındaki arkadaşla onun yanındaki hanımı çıkaramadım. Hamok üyeleri mi yoksa Sıtkı abi'nin akrabaları, arkadaşları mı?

O arkadaslar o zamanlar evli olan ve CBF Türkiye forumunun sevilen üyelerinden di. Daha sonra yollarini ayirdilar diye hatirliyorum. Isimleri simdi hafizamda degil ama Istanbuldan gelmislerdi onu hatirliyorum.

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
16 sene öncesinden.

@Guven Sitki abinin künefesi icin egitimi bahane edip Antakyaya gidilirdi o zamanlar 🩷 🩷 🩷

518093959_10163117996943624_8312149295583484190_n.jpg
Vay be, geçmiş zaman olur ki, hayâli cihan değer. ❤️
Gençmişiz o zamanlar Okan'cım. 🤗
Hoca seni, Sıtkı Abi'yi, Murat Denizhan hocayı çıkardım da Murat hocanın yanındaki arkadaşla onun yanındaki hanımı çıkaramadım. Hamok üyeleri mi yoksa Sıtkı abi'nin akrabaları, arkadaşları mı?
O arkadaşlar Okan'ın da yazdığı gibi İstanbul'dan gelen arkadaşlarımızdı Kaan'cım. 🙏
Arkadaşımız Fırat şu an THY'de Kaptan. Dış hatlara uçuyor.

Son düzenleme:
Şu künefeye çılgın özendim şu an. Mangal da künefe falan piştiğine göre burası Hatay falan mıdır acaba?
Evet Antakya'y mış. Yukarıdaki mesajı sonradan farkedebildim. Epey bir künefeyi izledim yani. O kadar hoş bir görüntü var.

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
@Guven Sıtkı Abi fuara geliyor musunuz arkadaşlarınızla bu sene? Sana 2 sene öncesinden bir nostalji paylaşayım.

😊
Benim için degerli bir anı Kaan'cım.(y)
Umarım tekrarlama fırsatı yakalarız.
Bu yıl fuara gelme işini tam bilememekle beraber, gelme ihtimalimizin yüksek olduğunu belirteyim.
Yine de kısmet diyelim. Gelecek olursam mutlaka haber veririm. 🙏
Şu künefeye çılgın özendim:) şu an. Mangal da künefe falan piştiğine göre burası Hatay falan mıdır acaba?
Evet Antakya'y mış. Yukarıdaki mesajı sonradan farkedebildim. Epey bir künefeyi izledim yani. O kadar hoş bir görüntü var.
Evet Jonvolkan Burası Antakya.
Umarım Antakya düzeldikten sonra, (biz görebilirsek) ilerleyen zamanlarda yine mangalda künefemizi yapabiliriz.

Bu cevap da genel olarak boşolmuş. Hala dünyanın düz olduğunu savunan ve fizik formülleri ve videolarla anlatan youtube kanalları var. Biliyoruz ki dünya düz değil. Bir kanalda anlatılanların doğru olup olmadığı yada fizik formüllerinin doğru olup olmadığı yapılan sayısız deneyle ispatlanır. Sadece videoa da anlatmak ispat demek olmuyor veya sadece anlatmakla öğretilemiyor. Maalesef.

Dünyanın düz olduğu fizik formülleri ile anlatılamaz. Anlatılabiliyor olsaydı, dünya düz olurdu. Fizik formüllerinden bahsederek saçmalanabilir tabii ama fizik formülüyle böyle bir çıkarım yapılamaz.
Moto Control de fizik formülleri ile çok güzel şeyler üreten birisi. Çıkarım da yapmıyor, fizik kanunlarını açıklayan formüller ile sürüşü anlatıyor. O videoları izleyen ve izlediği şeye kafa yoran birisi mesela virajda ön fren yapıldığında motorun dikleşmeyeceğini anlar. :)

Boşu dolusu falan kısmına beni alet etmeyin :D
Güzel de bir şey söylenmiş aslında. İlk söylenirken ki "eğitsin" kelimesine çok sözlük anlamı olarak bakmamak lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar