- Motosikleti
- Mondial Grumble
@Okan Sinan Ocan @Mallaca Helal olsun hocalarım tebrik ediyorum herkes yapmaz böyle bir hareketi, oralardan gelip ücretsiz bir şekilde düzenlemez
Düşünceniz için çok teşekkür ederim, bende sizi hocamızın en sevdiği hatta babanızı bile sevdiği öğrenci olarak hatırlayacağım.Ek: @Motoseverrr motosikleti çalıştırıp bizden ayrı kalmamana en az senin kadar sevindim. Seni her zaman önümden asfaltı kazıyarak dönüşünle hatırlayacağım.
camış gibi olmuşsun hacıAcaba ayrıntıyı fark edecekler mi![]()
Etkinlikte fiziksel olarak bilen bir tek Kaan abiydi, ged abiyle karşılaştık o da fark etmiştir ama ayrıntı o değil ,yukarda fark etmişlercamış gibi olmuşsun hacı![]()
Yok yaa, kimseye tekme vurmam. ayağı acır boşu boşuna. Hem ne gerek var.abi kıçı başı ayrı oynayan tipler yüzyüze gelince prenses oluyor ondan kavga çıkmaz. yoksa buradaki gibi konuşurlarsa ağzına tekme yiyecek çok kişi var
3 günlük dünya çok da kasmamak lazım dediğin gibi =)
Seni yolda görsem köfte yemeye gidelim derimYok yaa, kimseye tekme vurmam. ayağı acır boşu boşuna. Hem ne gerek var.
Olur da yolda kalsak yanımızdan geçip gitmez herhalde hiç kimse forumda bana gıcık kaptiğı için.
Obaa hayırlı olsun trident çok güzel motor. Allah kaza bela vermesinEğitim konusu açılınca Trident ile katılabilsem keşke demiştim cuma günü aldım cumartesi-pazar eğitime katıldım bu inanılmaz fırsata denk getirmek çok güzeldi.
@Okan Sinan Ocan değerli hocamın Almanya'dan buralara kadar gelmesi ve @Mallaca değerli hocamın Bursa'dan gelmesi eğitimi ücretsiz sunmaları ve organizasyonu düzenleyen @tommygun abimin motosiklet camiasına ne kadar değer ve önem verdikleri buradan anlaşılmıştır umarım, bu camianın gelişmesinde büyük bir etken oldukları için onlara çok çok çok teşekkür ediyorum ellerinizden öperim değerli abilerim
Edindiğim güzel arkadaşlıklar,hoş sohbetler,sataşmalar bunlar çok güzeldi.
Opette teker teker ayrılırken üzüldüm![]()
Kardeş o nasıl laf? Millet ters anlayacakEtkinlikte fiziksel olarak bilen bir tek Kaan abiydi
E bi anlat biz de bilelim fiziği nasılmışKardeş o nasıl laf? Millet ters anlayacak![]()
Dükkânlar yarım açık olayı mıymış? Çok kötü değil o kadarEtkinlikte fiziksel olarak bilen bir tek Kaan abiydi, ged abiyle karşılaştık o da fark etmiştir ama ayrıntı o değil ,yukarda fark etmişler
@Cyan madaranın anlamına baktımda harbiden kendimi görünce bu ne ya oluyorum
Ben fizikten anlamam, TM.ciydim ama bu kardeşimiz on numara beş yıldız bir genç. Tanısan severdin Alper Abi.E bi anlat biz de bilelim fiziği nasılmış
![]()
Ben herkesi severim...Ben fizikten anlamam, TM.ciydim ama bu kardeşimiz on numara beş yıldız bir genç. Tanısan severdin Alper Abi.
Psyduck mı? Obaa o da dünya iyisi birisi. Adama sözümüz vardı Çanakkale'de etkinlik yapacaktık, tutamadık sözü, baharda artık.Ben herkesi severim...
Pisidik hariç...
![]()
![]()
Karıştı şimcik... Samsonite miydi neydi..Psyduck mı? Obaa o da dünya iyisi birisi. Adama sözümüz vardı Çanakkale'de etkinlik yapacaktık, tutamadık sözü, baharda artık.
Teşekkür ederimObaa hayırlı olsun trident çok güzel motor. Allah kaza bela vermesin
Abi köfte buluşmasında daha zayıftım fotoğraflarda @Yobaaz fark etmiş beni fiziki olarak bilenler arasında bu etkinlikte sen vardın sadeceKardeş o nasıl laf? Millet ters anlayacak![]()
İki gün boyunca fermuar sürekli açılıyordu ,bugün iş yerinde giydim hiç açılmadı bi gariplik varDükkânlar yarım açık olayı mıymış? Çok kötü değil o kadar![]()