Hafta sonu aldığımız eğitimden geriye kalanlar

Motosikleti
Ns200 15"
Ek: @Motoseverrr motosikleti çalıştırıp bizden ayrı kalmamana en az senin kadar sevindim. Seni her zaman önümden asfaltı kazıyarak dönüşünle hatırlayacağım.
Düşünceniz için çok teşekkür ederim, bende sizi hocamızın en sevdiği hatta babanızı bile sevdiği öğrenci olarak hatırlayacağım. 😁

Motosikleti
Triumph Trident 660
Eğitim konusu açılınca Trident ile katılabilsem keşke demiştim cuma günü aldım cumartesi-pazar eğitime katıldım bu inanılmaz fırsata denk getirmek çok güzeldi.
@Okan Sinan Ocan değerli hocamın Almanya'dan buralara kadar gelmesi ve @Mallaca değerli hocamın Bursa'dan gelmesi eğitimi ücretsiz sunmaları ve organizasyonu düzenleyen @tommygun abimin motosiklet camiasına ne kadar değer ve önem verdikleri buradan anlaşılmıştır umarım, bu camianın gelişmesinde büyük bir etken oldukları için onlara çok çok çok teşekkür ediyorum ellerinizden öperim değerli abilerim 🥰
Edindiğim güzel arkadaşlıklar,hoş sohbetler,sataşmalar bunlar çok güzeldi.
Opette teker teker ayrılırken üzüldüm 🥲

F54

merhaba arkadaşlar
bu eğitimi organize eden hiçbir çıkar sağlamadan emek veren bize güvenli motosiklet sürmek namına birşeyler öğretmeye uğraşan sayın @Okan Sinan Ocan ve @Mallaca hocalarımıza teşekkür ediyorum
idari amirimiz @tommygun da çok teşekkür ederim
eğitime katılan diğer arkadaşlarla da tanıştığıma çok memnun oldum umarım bundan sonra da dostluğumuz devam edecek umuyorum öğrenci arkadaşlara da teşekkür ederim
kendi adıma konuşacak olursam eğitimden çok faydalı bilgiler aldım güzel şeyler öğrendim bu bilgileri alışkanlık biçiminde pratiğe dökebilirsem mükemmel olacak motosiklet kullanmak favkalade zevkli olacak bundan sonra
@John Gotti kardeşim sana diyeceğim tek kelime yok ama yol harici başka birşeye odaklanamadığımı özellikle belirtmek isterim odağı yoldan kaçırmadım seviliyorsun.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Arkadaşlar henüz planlamasını, organizasyonunu ve duyurusunu yapmadık ama bayramın 2. ya da 3. günü Trakya köfte programı ve de bayram sonrası Bursa'da @Mallaca 'nın motosiklet grubunun kulüp evinde kalmalı, konaklamalı mangallı bir program hedefimiz var. Her etkinlik öncesi forumda duyuru konusu açılacaktır.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
abi kıçı başı ayrı oynayan tipler yüzyüze gelince prenses oluyor ondan kavga çıkmaz. yoksa buradaki gibi konuşurlarsa ağzına tekme yiyecek çok kişi var :D

3 günlük dünya çok da kasmamak lazım dediğin gibi =)
Yok yaa, kimseye tekme vurmam. ayağı acır boşu boşuna. Hem ne gerek var.
Olur da yolda kalsak yanımızdan geçip gitmez herhalde hiç kimse forumda bana gıcık kaptiğı için.

• Beğen
Tepkiler: Ged
Motosikleti
Mondial Grumble
Eğitim konusu açılınca Trident ile katılabilsem keşke demiştim cuma günü aldım cumartesi-pazar eğitime katıldım bu inanılmaz fırsata denk getirmek çok güzeldi.
@Okan Sinan Ocan değerli hocamın Almanya'dan buralara kadar gelmesi ve @Mallaca değerli hocamın Bursa'dan gelmesi eğitimi ücretsiz sunmaları ve organizasyonu düzenleyen @tommygun abimin motosiklet camiasına ne kadar değer ve önem verdikleri buradan anlaşılmıştır umarım, bu camianın gelişmesinde büyük bir etken oldukları için onlara çok çok çok teşekkür ediyorum ellerinizden öperim değerli abilerim 🥰
Edindiğim güzel arkadaşlıklar,hoş sohbetler,sataşmalar bunlar çok güzeldi.
Opette teker teker ayrılırken üzüldüm 🥲
Obaa hayırlı olsun trident çok güzel motor. Allah kaza bela vermesin

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Etkinlikte fiziksel olarak bilen bir tek Kaan abiydi, ged abiyle karşılaştık o da fark etmiştir ama ayrıntı o değil ,yukarda fark etmişler 😁
@Cyan madaranın anlamına baktımda harbiden kendimi görünce bu ne ya oluyorum
Dükkânlar yarım açık olayı mıymış? Çok kötü değil o kadar :)

Motosikleti
Triumph Trident 660
Obaa hayırlı olsun trident çok güzel motor. Allah kaza bela vermesin
Teşekkür ederim 😁
Kardeş o nasıl laf? Millet ters anlayacak :)
Abi köfte buluşmasında daha zayıftım fotoğraflarda @Yobaaz fark etmiş beni fiziki olarak bilenler arasında bu etkinlikte sen vardın sadece 😃
Dükkânlar yarım açık olayı mıymış? Çok kötü değil o kadar :)
İki gün boyunca fermuar sürekli açılıyordu ,bugün iş yerinde giydim hiç açılmadı bi gariplik var 😁

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar