- Motosikleti
- Ns200 15"
Cırt teklif ettim istemedinİki gün boyunca fermuar sürekli açılıyordu ,bugün iş yerinde giydim hiç açılmadı bi gariplik var![]()
Cırt teklif ettim istemedinİki gün boyunca fermuar sürekli açılıyordu ,bugün iş yerinde giydim hiç açılmadı bi gariplik var![]()
Abi o çantaydı, bavulduKarıştı şimcik... Samsonite miydi neydi..
Eee şimdi hocayla yattı kalktı muhabbetli döner ortalıkta...Hhahahahaha @tommygun Kaan abi artçıyken Okan hoca ekstra yatırmış bir de.
Organizasyonda emeği, desteği geçen herkesin eline, ayağına sağlık, ülkemde motora doğru binen, süren insan gördükçe daha da motive oluyorum, daha da mutlu oluyorum. Sizlerden feyz alıp eğitim alarak hayatta kalacak çokça insan olacaktır, bu bir kelebek etkisi.
Ben bugüne kadar hep motorumu yatırdım, kaldırdım ama meğer dimdik kereste gibi gidiyormuşumHhahahahaha @tommygun Kaan abi artçıyken Okan hoca ekstra yatırmış bir de.
Organizasyonda emeği, desteği geçen herkesin eline, ayağına sağlık, ülkemde motora doğru binen, süren insan gördükçe daha da motive oluyorum, daha da mutlu oluyorum. Sizlerden feyz alıp eğitim alarak hayatta kalacak çokça insan olacaktır, bu bir kelebek etkisi.
Hahahah cırt fermuara nasıl çare olsunCırt teklif ettim istemedinşimdi aklıma geldi eğitim boyunca hep arkamdaydın.
![]()
okan hoca kullanıyor diye gözlerimi kapattım rüzgarın akışına bıraktım kendimiBen bugüne kadar hep motorumu yatırdım, kaldırdım ama meğer dimdik kereste gibi gidiyormuşumArtçılı sürüşe ve arkada olmaya hiç alışık değilim, ödüm patladı.
No comment abi. Ben orda değildim, olayı görmedim, orda olsaydım müdahale ederdim..Eee şimdi hocayla yattı kalktı muhabbetli döner ortalıkta...![]()
![]()
Abi en korktuğum şey artçılı sürmek, cesaret edemiyorum kimseyi almaya yada binmeye. Çok faydalı olmuştur. Keşkem bendem olaydım..Ben bugüne kadar hep motorumu yatırdım, kaldırdım ama meğer dimdik kereste gibi gidiyormuşumArtçılı sürüşe ve arkada olmaya hiç alışık değilim, ödüm patladı.
Hocayla özelden muhabbet ve samimiyetimiz olduğu için de sağ olsun bana çok doğal davrandı. "Yat ulan, düşeceğiz, yattttt" diye haykırdı kaç kereokan hoca kullanıyor diye gözlerimi kapattım rüzgarın akışına bıraktım kendimibu zevki nasıl kaçırdın be tommy
hele büyük piste çıktığımızda off diyorum
Sizinki hafta sonu gang bang etkinliği gibim olmuş...Hocayla özelden muhabbet ve samimiyetimiz olduğu için de sağ olsun bana çok doğal davrandı. "Yat ulan, düşeceğiz, yattttt" diye haykırdı kaç kere![]()
Ben de artçı olmaktan korkuyordum hocaya söylemiştim artçı olmak beni geriyor diye pistte kendi motosikletimin artçısı oldum ,öyle hareketler yaptı ki indikten sonra bu bambaşka bir şey demiştim ama hiç korkmadım ,ben teker kayacak düşeceğiz diye düşünürken hoca motosikleti şiir gibi dile getiriyorduAbi en korktuğum şey artçılı sürmek, cesaret edemiyorum kimseyi almaya yada binmeye. Çok faydalı olmuştur. Keşkem bendem olaydım..![]()
O olay bende de var. Ömrümde trafiğe kapalı alanda sadece bir kez 45 yaş üstü bir kadını artçı olarak alıp gezdirdim ve tövbe ettim. Ben de bir iki defa artçı oldum, hepsinde de tırstım.Abi en korktuğum şey artçılı sürmek, cesaret edemiyorum kimseyi almaya yada binmeye. Çok faydalı olmuştur. Keşkem bendem olaydım..![]()
Sürüşlerimin yüzde 90 ı artçılıdır.. Kızım eşim...O olay bende de var. Ömrümde trafiğe kapalı alanda sadece bir kez 45 yaş üstü bir kadını artçı olarak alıp gezdirdim ve tövbe ettim. Ben de bir iki defa artçı oldum, hepsinde de tırstım.
Gang bang demeyelim de "erotik kung fu" diyelim.Sizinki hafta sonu gang bang etkinliği gibim olmuş...![]()
![]()
Ben de sasirdim, psyduck ile aralarinda nasil bisey gecti dedim. Meger samsonitemisKarıştı şimcik... Samsonite miydi neydi..
Çok renkli forumuz maşallah..
Gençler sevmiyor biziHer fırsatta döşüyorlar..
![]()
Ben gittim vallaPsyduck mı? Obaa o da dünya iyisi birisi. Adama sözümüz vardı Çanakkale'de etkinlik yapacaktık, tutamadık sözü, baharda artık.
Adama ayıp oldu, gidemedik. ÇAMOD üyelerini de bu aktivite vesilesiyle tanımak isterdim.Ben gittim valla![]()
Zaten sana zamanında demiştim köfte turuna triumph ile gel köfte ısmarlarım diye, borcum borç.Seni yolda görsem köfte yemeye gidelim derim![]()
Abi ben o manada demedim senin anıları dinlemek içinZaten sana zamanında demiştim köfte turuna triumph ile gel köfte ısmarlarım diye, borcum borç.
Seni köfte ayağına Poker Run'dan kurtarmamız iyi olmuş.Abi ben o manada demedim senin anıları dinlemek içinben normalde et yiyen birisi değilim ama toplanıp köfte yemenin tadı bile bir başka oluyor
Hiç olmazsa içindekini bacağa sabitler.Hahahah cırt fermuara nasıl çare olsun![]()