GS Kullanıcıları neden sürekli güneş gözlüğü takıyorlar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Yani tartışmaya hiç bulaşmak istemiyorum aslında, ama dayanamayıp şu yorumu yapmam gerekti: Konuyu uzatarak tam da tarif ettiğin şeyi yapıyor olduğunun farkında mısın? Üstelik başlatan da sensin bu tartışmayı. Tam da şurası. Son cümlede "yazmayayım yazmayayım diyorum" yazıp yine de kendini tutamamışsın. Ne faydası oldu bize o yazdıklarının? Bize değil sana faydası olduysa o da mastürbasyon sayılmaz mı? Benim mantık kurma şeklimde bir sorun mu var acaba? (Dip Not: Benim yaptığım mastürbatif bir eylem değil; masaya psikolojik yansıtma yapıyor olabildiğin ihtimalini koyup sana ve konudaki diğerlerine kendimce bir fayda sağlamak istedim...)
Forumu iyi takip eden biri olarak, tartışmayı başlatanın verdiğiniz link değil, öncesinde hiç ilgisi olmayan konularda kankanızın yine bel altı yakıştırmaları olduğunu fark ettiğinizi umuyordum.

Yazmayayım dediğim mesele buna atıftır...

Motosikleti
D400
Bu forumdaki gerginlik asla bitmeyecek galiba.

yüzyüze karşına geçse miyavlayacak seviyede olacak tipler burada kendini kral sanıyor; böyle olduğu sürece gerginlik bitmez. her konuda farklı farklı yüzler ile ugrasıyoruz.

kafa dağıtmaya girip sinir olup çıkıyoruz :D

Motosikleti
Birincisi, burası açık bir forum; kime direkt yazdığınızı belirtmemişsiniz, haliyle o ya da bu şekilde sıraladığınız özelliklerden birine dahi sahip olan ben alınabilirim.
İkincisi ise anladığım o ki, kime karşı yazdığınızı belirtemeyecek kadar cesaretiniz yok; kişisel hezeyanlarınızı atıf diyerek aktarıyorsunuz.
Forumu iyi takip etmeyen biri olduğunuz çok açık...

Mesele cesaret değil, öncesinde verilen söze riayet edilen bir duruştur. Siz anlamasanız da; hem yazan, hem de yazılan kişiler durumun farkında.

Sizlik bir durum yok yani.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yine gelmiş çanakçılar...

Yüzümü merak ediyorsan özelden ulaş kardeşim. Ha bire kıvranıp durma.

Motosikleti
Yok
Forumu iyi takip etmeyen biri olduğunuz çok açık...

Mesele cesaret değil, öncesinde verilen söze riayet edilen bir duruştur. Siz anlamasanız da; hem yazan, hem de yazılan kişiler durumun farkında.

Sizlik bir durum yok yani.

Forumdan da Türkiye'den de sizin gibi kamplaşmayı, kaosu, kavga etmeyi sevenler sebebiyle uzaklaştım. Kararımın da ne kadar iyi bir karar olduğunu çok iyi anlıyorum.

Bir tane de Hondacı vardı, o ne oldu, sahi ?

Motosikleti
Forumdan da Türkiye'den de sizin gibi kamplaşmayı, kaosu, kavga etmeyi sevenler sebebiyle uzaklaştım. Kararımın da ne kadar iyi bir karar olduğunu çok iyi anlıyorum.
Tebrik ederim.

Honda'cı konusundaki sorunuzun muhatabı moderasyon. İsterseniz bir de onlara sorun.

Bak, hiç gereği yok iken sana bile uzun uzun yazdım :)

Şahsınıza hiç bir sataşma yokken verdiğiniz cevaba bakın.

Sizde kendi cephenizden haklısınız, kendinizi yükseltemediğiniz için aklı sıra karşınızdakini alçaltarak aynı seviyeye gelmeye çalışıyorsunz.

Sonra size işte böyle hak ettiğiniz cevabı verdiklerinde başkalarının kankası olmakla, mastürbasyon yapmakla suçluyorsunuz.

Düzeltilmesi gereken şeyler varsa, önce kendinizden başlamanız bence iyi olacak.

Nasıl cevap yazacağınızı tahmin ediyorum ama umarım yanılırım.

Motosikleti
Şahsınıza hiç bir sataşma yokken verdiğiniz cevaba bakın.

Sizde kendi cephenizden haklısınız, kendinizi yükseltemediğiniz için aklı sıra karşınızdakini alçaltarak aynı seviyeye gelmeye çalışıyorsunz.

Sonra size işte böyle hak ettiğiniz cevabı verdiklerinde başkalarının kankası olmakla, mastürbasyon yapmakla suçluyorsunuz.

Düzeltilmesi gereken şeyler varsa, önce kendinizden başlamanız bence iyi olacak.

Nasıl cevap yazacağınızı tahmin ediyorum ama umarım yanılırım.
Ya abicim allah aşkına uğraştırma beni.

Bugüne kadar hiç kimseye beni ilgi tutmadıkları bir konuda yazmadım, sataşmadım, hakaret etmedim, aşağılamadım, tartışmaya girmedim...varsa bir problem mutlaka öncesiyle/sonrasıyla yazılır, değerlendirilir. Öyle cımbızla çekersen okumayan adamın zihninde soru işareti oluşur ki, yapmaya çalıştığın da bu zaten...
Vay be bu kadar yazıyı malum şahsı korumak için mi yazdın?

Bence o kişinin samimiyetine fazla güvenme, o, o anlık @tommygun e karşı aynı safta olmanızdan dolayı size bir iki güzel laf söyledi diye düşünüyorum.
"Bak, hiç gereği yok iken sana bile uzun uzun yazdım" dediğim mesajın bu.

Konuyla hiç ilgisi olmamasına rağmen, kimseyi hedefleyen bir koruma beyanı olmamasına rağmen, taraflar arasında şahsın olmamasına rağmen, hele hele senin dahil olmanı gerektiren hiç bir ima olmamasına rağmen, durduk yere beni itham ediyorsun ve isim vererek tarafları kışkırtıyorsun ve sonra da zeytinyağı gibi üsteleniyor musun?

Yani sonra da ben kavgacı ve mastürbatif eleman oluyorum öyle mi?

Yahu hadi gerçekten sıktın artık!

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Forumdan da Türkiye'den de sizin gibi kamplaşmayı, kaosu, kavga etmeyi sevenler sebebiyle uzaklaştım. ...
Aslında mikro ölçekte insan her yerde insan; Türkiye gibi yerlerdeki sıkıntı iç-içelik çok daha fazla, mesela Kuzey ülkelerinde o kadar değil, insanlar buralara göre hiç temas etmiyor sayılır. Ne kadar çok temas o kadar çok sürtüşme / çatışma / kaos. :) Tabi ki makro ölçekte inanılmaz kültür farklılıkları var, ilgili kültürün bazı nitelikleri bir müddet sonra o kültürü tahammül edilmez hale getiriyor.

Motosikleti
Kymco Skytown 125, Multistrada V2S
Aslında mikro ölçekte insan her yerde insan; Türkiye gibi yerlerdeki sıkıntı iç-içelik çok daha fazla, mesela Kuzey ülkelerinde o kadar değil, insanlar buralara göre hiç temas etmiyor sayılır. Ne kadar çok temas o kadar çok sürtüşme / çatışma / kaos. :) Tabi ki makro ölçekte inanılmaz kültür farklılıkları var, ilgili kültürün bazı nitelikleri bir müddet sonra o kültürü tahammül edilmez hale getiriyor.
Katılıyorum.

Toy olduğum dönemlerde bu ülkeden gitmek ister, burada beni kimsenin anlamadığını düşünür ve yurt dışında mutlu olacağına inanırdım.
Yıllar içinde işim gereği kendimce birçok diyebileceğim çeşitli ülkelerin insanlarıyla iletişim içinde oldum, Amerika hariç Avrupa ve Uzak Doğu Asya ülkelerinde bulunma fırsatı yakaladım. Sonraları ise düşüncem değişmeye başladı. Şu an bu dünyada mutlu olamayacağıma inanıyorum.
Belirttiğiniz gibi insan her yerde insan. Deneyimlediğim her ülkede ve kültürde hoşuma gitmeyen, beni strese sokan bir unsur mutlaka buldum. Gerçi yaşadığım bazı deneyimlerin görünüşümün bariz bir Türk olmasından ve bizi develere binen, sepya renklere bürünmüş bir ülkede yaşayan potansiyel terorist islamistler olarak gördüklerinden kaynaklandığına inansam da, eğer bizim insanımız kendimi geliştirmeye emek harcamaya başlasa, sabırsızlık, agresiflik gibi olumsuz özelliklerinden arınsa, daha anlayışlı olmaya çalışsa, laubaliliği samimiyetle karıştırmasa, işin kolayını ve sahtekârlığı bıraksa, öbür dünyaya bu denli hazırlık yapmaya çalışırken bu dünyaya ait seküler değerleri de hiçe saymasa, aslında gerçekten yaşanılası bir ülkede olacağız.

Sanıyorum ne olursa olsun insanın hamuru doğduğu coğrafya ile yoğuruluyor, ister istemez oradan esintiler barındırıp içine işliyor bir noktada aramaya başlıyor kendi insanını ve kendi ülkesini. Sonra yukarıda saydığım olumsuz özelliklerden dolayı kendimi bu topraklara ait hissetsem de aynı zamanda yakın da hissedemiyorum.

Edit: Yurt dışında bunlar yok demiyorum ancak burada sanki bazı şeylerin dozu iyice kaçmaya başladı.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Ortada bir anlaşma varsa sen de uyacaksın o anlaşmaya. Seninle aylardır polemiğim, aylardır kavgam yokken beni alıntılamasan bile benim ismimi geçirmesen bile farklı farklı konularda 3 defadır benim ve arkadaşlarım hakkında meydanı boş bulup esip gürlüyor, atıp tutuyorsun. Cevaben küsküyü yiyip döt olduğunda da leş ağzından salya akıtarak şiddetinin dozunu arttırıyorsun, bende sana laf tükenmez, inat edersin ikimizden biri ban yiyene kadar çatışırız. Seni, o kel kafanı, bembeyaz sakallarını, eski Revit montunu da komplekslerini de sana bırakıyor, forumda yaşının gereği gibi davranmanı, daha efendi olmanı diliyorum. Benimle olan problemini kendi içinde çözemiyorsan özelden numaramı iste telefonumu veririm sana, telefonda bol bol konuşuruz.

Beni ve arkadaşlarımın adlarını o çemçük ağzına alma. Sen yine fitness, aerobik, hamaklı yoga bilgilerini bizimle paylaş ama kavgalarınla, hazımsızlıklarınla forumu germe.

Motosikleti
Ortada bir anlaşma varsa sen de uyacaksın o anlaşmaya. Seninle aylardır polemiğim, aylardır kavgam yokken beni alıntılamasan bile benim ismimi geçirmesen bile farklı farklı konularda 3 defadır benim ve arkadaşlarım hakkında meydanı boş bulup esip gürlüyor, atıp tutuyorsun. Cevaben küsküyü yiyip döt olduğunda da leş ağzından salya akıtarak şiddetinin dozunu arttırıyorsun, bende sana laf tükenmez, inat edersin ikimizden biri ban yiyene kadar çatışırız. Seni, o kel kafanı, bembeyaz sakallarını, eski Revit montunu da komplekslerini de sana bırakıyor, forumda yaşının gereği gibi davranmanı, daha efendi olmanı diliyorum. Benimle olan problemini kendi içinde çözemiyorsan özelden numaramı iste telefonumu veririm sana, telefonda bol bol konuşuruz.

Beni ve arkadaşlarımın adlarını o çemçük ağzına alma. Sen yine fitness, aerobik, hamaklı yoga bilgilerini bizimle paylaş ama kavgalarınla, hazımsızlıklarınla forumu germe.
Bak şimdi terbiyesiz herif...

Bugüne değin verdiğim sözün gereği seni doğrudan anmadan, senden doğrudan alıntı yapmadan, forumu kişiselleştirmemeye çalışarak atıflarla sana yanıt verdim. Ama madem forumu manipüle edip tartışmayı çirkefleştirdin, o zaman ahlaksızlığını doğrudan deşifre edeyim de okuyanlar karar versin..

Tarih 05 Ağustos 2025. Burak Kara'nın (Hırbonen) açtığı konu.

Israrla bana "göt engelli" diyerek sataştığın zamanlar. Ne hikmetse benimle yenişemediğin, aramızda hiçbir ikili tartışma yok iken birdenbire bana cephe aldığın, buna rağmen kısıtlı Türkçenle laf yetiştiremeyip hırsını alamadığın ve sonunda bir motosiklet forumunda, bir motosikletçinin (benim) motosiklet kazasında gebermesini dilediğin tarihler. Şimdiki sevgi pıtırcığı halinden eser yok yani...

Sayfa 7 mesaj 123. "Bu sana son mesajımdır" diyerek seni sefil hayatınla baş başa bırakıyorum.

Sayfa 7 mesaj 135. "Tamam o zaman anlaştık. Ben de zaten dün seninle ilgili bir daha bir şey yazmayacağımı söyledim. Bir de böyle deneyelim bakalım." demenle anlaşmaya varıyoruz.

Buraya kadar tamam mı?

Tarih 16 Mart 2026. Aradan 8 ay geçiyor ve bu kez Angel Of Death (Hırbonen) yine konu açıyor. Bildiğimiz Honda İtalya satışları.

Bu konudaki ilk ve tek mesajım sayfa 1 mesaj 16. Hırbonen'e "Her geçen gün "ban rekoru" kırıyorsun yav :)" diyorum.

Konuda başka hiç bir mesajım, hiçbir alıntım, hiçbir katkım yok...

Konu beklendiği üzere tartışmaya yol açıyor, sizin eğitim işine geliyor, tartışma alevleniyor falan ve sen;

Tarih 18 Mart 2026. Aynı konuda sayfa 4 mesaj 73. Aynen şöyle diyorsun;

"Bir tane faydasız dümbelek var, ortamdan zart zurt atılıyor, bir de ona yancı olan sakalı ağırmış, buruşuk dötlü bir asosyal var. Mevzu bu arkadaşların terbiyesizliklerinden ibaret."

Faydasız dümbelekten kastın Hırbonen, buruşuk dötlüden kastın ben. Kardeşim senin götle ilgili bir travman mı var? Göt yazamadan kendini ifade edemiyor musun? Göt problemin mi var da sürekli bunu yazıyorsun?

O salyalı ağzınla göt engelliden, buruşuk götlüye terfi ediyorsun. Konuda hiçbir dahlim olmamasına rağmen, ne sana, ne başkasına hiçbir sözüm, sataşmam, hakaretim vs olmamasına rağmen, yaptığınız eğitimle veya eğitime katılanlarla ilgili tek kelime etmemişken, eğitimle veya eğitime katılanlarla ilgili en küçük bir ima, söz, cümle, fikir beyan etmemişken, öncesinde açılan ikarus sendromu meselesini hiç bilmiyorken (o dönem yurtdışındaydım, forumu takip etmedim, o arada silinmiş yazılanlar) Hırbonen ile beni aynı cümlede kullanıp, yine o lağım dilinle bana sataşıyorsun.

Bak şimdi namert adam!

Birbirimize söz verdiğimiz tarih 05 Ağustos 2025. Senin bunu bozduğun tarih 18 Mart 2026. (Aslında daha önce de bozdun ama sana hatırlatınca bundan vazgeçtin. Hatırlıyorsun).

Bu süre zarfında doğrudan sana yazdığım, senden alıntı yaptığım, sana sataştığım, sana hakaret ettiğim, seni rencide ettiğim, kısaca verdiğim sözü tutmadığım bana 1 (bir) tek mesaj göster, buraya yapıştır.

Hodri meydan!

18 Mart 2026 tarihine kadar mutabık kaldığımız (daha doğrusu öyle sandığım) söze ihanet ettiğimi gösteren tek bir kanıt gösterirsen, forum üyeliğimi sildirip, forumu terk edeceğim!

Ama bu kanıtı gösteremezsen sen forum üyeliğini sildirip forumu terk edeceksin!

Hadi görelim bakalım forumda yaratmaya çalıştığın sevgi pıtırcığı yardımsever üye profilinin arkasına gizlediğin aşağılık kompleksin, erkekliğini ne kadar törpülemiş.

Bir de benim kurduğum grubun instagram sayfasını Stalklayıp, hakkımda bilgi toplamaya çalışıyor aklıevvel...

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Şurda 50 olmama 6 senem kaldı. İlk işim GS almak ve göbeğmi kaşıya kaşıya forumu gezmek olucak. Belki bi elimde gözlemede olabilir.

Motosikleti
Bmw R 1300 Gs
hiç sorma tutturmuşlar bir gs de gs gidiyorlar, bu arada patatesli olsada yesek 😃

• Haha
Tepkiler: F54
Gözlüğü filan bilmiyorum da hırbo gs sürücüsünün birisi geçen sene 20-30 km boyunca tek şeritli orman yolunda(ağva kandıra yolu) 30 ile giderek beni ve otomobil sürücülerini kanser etmişti. Onun ben ta .......

Şurda 50 olmama 6 senem kaldı. İlk işim GS almak ve göbeğmi kaşıya kaşıya forumu gezmek olucak. Belki bi elimde gözlemede olabilir.
50 yaş üstüne sağlam indirim yapıyor galiba bmw. Nerede gs görsem sürücünün yaşı kemale ermiş oluyor.

Motosikleti
2014 Hero Thriller 150
Osm@nımın mendili saman da sarısııı of oooof😊😬👋
Bu resim gerçek değil mi, babama göstereceğim de. Eğer gerçekse zamane reklam çalışmaları baya etkili olmuş, dükkana tamir için gelen kara kafaların yarısı Zetinaydı. Sağlam, parçası bol tamiri kolay ömürlük reklamdaki garantiyi hak eden makineler.

He birde makine ters konumlandırılmış, aynadaki yansıma gibi kasnak ve zigzag falan hepten yanlış tarafta.

50 yaş üstüne sağlam indirim yapıyor galiba bmw. Nerede gs görsem sürücünün yaşı kemale ermiş oluyor.
Dünyada kendi geliriyle araba alabilen insanların yaş ortalaması 50'lere çıktı. Para yaşlılarda, GS pahalı. Böyle olunca anca onları görüyoruz.

Son düzenleme:
Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Bak şimdi terbiyesiz herif...

Bugüne değin verdiğim sözün gereği seni doğrudan anmadan, senden doğrudan alıntı yapmadan, forumu kişiselleştirmemeye çalışarak atıflarla sana yanıt verdim. Ama madem forumu manipüle edip tartışmayı çirkefleştirdin, o zaman ahlaksızlığını doğrudan deşifre edeyim de okuyanlar karar versin..

Tarih 05 Ağustos 2025. Burak Kara'nın (Hırbonen) açtığı konu.

Israrla bana "göt engelli" diyerek sataştığın zamanlar. Ne hikmetse benimle yenişemediğin, aramızda hiçbir ikili tartışma yok iken birdenbire bana cephe aldığın, buna rağmen kısıtlı Türkçenle laf yetiştiremeyip hırsını alamadığın ve sonunda bir motosiklet forumunda, bir motosikletçinin (benim) motosiklet kazasında gebermesini dilediğin tarihler. Şimdiki sevgi pıtırcığı halinden eser yok yani...

Sayfa 7 mesaj 123. "Bu sana son mesajımdır" diyerek seni sefil hayatınla baş başa bırakıyorum.

Sayfa 7 mesaj 135. "Tamam o zaman anlaştık. Ben de zaten dün seninle ilgili bir daha bir şey yazmayacağımı söyledim. Bir de böyle deneyelim bakalım." demenle anlaşmaya varıyoruz.

Buraya kadar tamam mı?

Tarih 16 Mart 2026. Aradan 8 ay geçiyor ve bu kez Angel Of Death (Hırbonen) yine konu açıyor. Bildiğimiz Honda İtalya satışları.

Bu konudaki ilk ve tek mesajım sayfa 1 mesaj 16. Hırbonen'e "Her geçen gün "ban rekoru" kırıyorsun yav :)" diyorum.

Konuda başka hiç bir mesajım, hiçbir alıntım, hiçbir katkım yok...

Konu beklendiği üzere tartışmaya yol açıyor, sizin eğitim işine geliyor, tartışma alevleniyor falan ve sen;

Tarih 18 Mart 2026. Aynı konuda sayfa 4 mesaj 73. Aynen şöyle diyorsun;

"Bir tane faydasız dümbelek var, ortamdan zart zurt atılıyor, bir de ona yancı olan sakalı ağırmış, buruşuk dötlü bir asosyal var. Mevzu bu arkadaşların terbiyesizliklerinden ibaret."

Faydasız dümbelekten kastın Hırbonen, buruşuk dötlüden kastın ben. Kardeşim senin götle ilgili bir travman mı var? Göt yazamadan kendini ifade edemiyor musun? Göt problemin mi var da sürekli bunu yazıyorsun?

O salyalı ağzınla göt engelliden, buruşuk götlüye terfi ediyorsun. Konuda hiçbir dahlim olmamasına rağmen, ne sana, ne başkasına hiçbir sözüm, sataşmam, hakaretim vs olmamasına rağmen, yaptığınız eğitimle veya eğitime katılanlarla ilgili tek kelime etmemişken, eğitimle veya eğitime katılanlarla ilgili en küçük bir ima, söz, cümle, fikir beyan etmemişken, öncesinde açılan ikarus sendromu meselesini hiç bilmiyorken (o dönem yurtdışındaydım, forumu takip etmedim, o arada silinmiş yazılanlar) Hırbonen ile beni aynı cümlede kullanıp, yine o lağım dilinle bana sataşıyorsun.

Bak şimdi namert adam!

Birbirimize söz verdiğimiz tarih 05 Ağustos 2025. Senin bunu bozduğun tarih 18 Mart 2026. (Aslında daha önce de bozdun ama sana hatırlatınca bundan vazgeçtin. Hatırlıyorsun).

Bu süre zarfında doğrudan sana yazdığım, senden alıntı yaptığım, sana sataştığım, sana hakaret ettiğim, seni rencide ettiğim, kısaca verdiğim sözü tutmadığım bana 1 (bir) tek mesaj göster, buraya yapıştır.

Hodri meydan!

18 Mart 2026 tarihine kadar mutabık kaldığımız (daha doğrusu öyle sandığım) söze ihanet ettiğimi gösteren tek bir kanıt gösterirsen, forum üyeliğimi sildirip, forumu terk edeceğim!

Hadi görelim bakalım forumda yaratmaya çalıştığın sevgi pıtırcığı yardımsever üye profilinin arkasına gizlediğin aşağılık kompleksin, erkekliğini ne kadar törpülemiş.

Bir de benim kurduğum grubun instagram sayfasını Stalklayıp, hakkımda bilgi toplamaya çalışıyor aklıevvel...
yahu forumu o kadar ciddiye almayın diyorsun maşallah nutuk gibi yazmışsın bak bana 2 satırdan fazlasını okumuyorum dalgamı geçiyorum kapatıyorum ciddiye böyle alınmaz :cool:

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Hodri meydan!

Sende hafıza sorunları var ya da ne dediğin ne anlama geliyor bilmiyorsun. Ben zaten sana beni alıntılamasan bile gizliden gizliye laf soktuğunu söylüyorum. İlk yediğin nane 16.Mart Angel of death'in açtığı konuda değil. 18.Mart'ta aşağıda link verdiğim konudaki mesajların;

https://www.motosiklet.net/forum/konu/honda-satarak-ruh-cagirma.224560/post-4901129

Yine aynı konuda devam etmişsin;

https://www.motosiklet.net/forum/konu/honda-satarak-ruh-cagirma.224560/post-4901156

Sonra ben senin üstü kapalı yazdıklarına cevaben daha sert bir yazı kaleme aldım, ben de senin yaptığın gibi isim vermedim, alıntılamadım. Sonrasında 1.Nisan'da yine alıntılamadan, ismimi vermeden sallamışsın;

https://www.motosiklet.net/forum/ko...-gunes-gozlugu-takiyorlar.224711/post-4903976

Benim sana sorularım şunlar ve eminim ki bu soruların cevaplarını merak eden üyeler olacaktır.

1) Forumda etmedikleri hakaret, yapmadıkları beddua kalmayan ve muteber üye olarak görülen tipler kim ya da kimler?
2) Forumun kemikleşmiş kliki kimler?
3) Şikayet ettiklerinden bahsettiğin tipler kim ya da kimler?
4) Hırbonen (Utku diyelim)'in forumda aktif olduğu süre içinde rahatça at koşturamayanlar kim ya da kimler?
5) abyasar bizim eğitim grubumuzdadır, ona sataşma dersi verdiğini düşündüklerin kim ya da kimler?
6) abyasar'ın yer aldığı gruptaki kişi ya da kişilerin karın ağrısı nedir? Bu kişi ya da kişiler kimdir?
7) Forumda asosyal kimliklerini muteber üye sosuyla renklendirmeye çalışan 3-5 kişi kimdir?
8) Forumda bel altı, cahil, ergen kıvamında muhabbet edip dahil olduğu kliği pohpohlayanlar kim ya da kimlerdir?
9) Forumda her konuda boy gösterip de işleri güçleri, başka çevreleri olmayanlar kim ya da kimlerdir?
10) Forumda üyeleri birbirine kırdıran, insanları aşağılayan, başkalarına hakaret eden aynı şikayetçiler kim ya da kimlerdir?

Tüm bu herzeleri yedikten sonra da ihtiyar kıçını gere gere "hodri meydan, forum üyeliğini sildirip, terk et" diyemezsin. Sen yokken de biz vardık, sen gittikten sonra da biz burada olacağız sinsi ihtiyar,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar