Bak şimdi terbiyesiz herif...
Bugüne değin verdiğim sözün gereği seni doğrudan anmadan, senden doğrudan alıntı yapmadan, forumu kişiselleştirmemeye çalışarak atıflarla sana yanıt verdim. Ama madem forumu manipüle edip tartışmayı çirkefleştirdin, o zaman ahlaksızlığını doğrudan deşifre edeyim de okuyanlar karar versin..
Tarih 05 Ağustos 2025. Burak Kara'nın (Hırbonen) açtığı konu.
eee şirket sahibi bir kişi olarak r 12 g/s hayırlı olsun deriz. sen de act den öğren gider gostermeyi, biz zavallılar oderiz sizin yerinize :( Yok yahu şirkete almak gibi bir niyetim yok, üç ortağız, kendi malım olsun isterim. Şirkette birer araba kiralarız en fazla.
www.motosiklet.net
Israrla bana "göt engelli" diyerek sataştığın zamanlar. Ne hikmetse benimle yenişemediğin, aramızda hiçbir ikili tartışma yok iken birdenbire bana cephe aldığın, buna rağmen kısıtlı Türkçenle laf yetiştiremeyip hırsını alamadığın ve sonunda
bir motosiklet forumunda, bir motosikletçinin (benim) motosiklet kazasında gebermesini dilediğin tarihler. Şimdiki sevgi pıtırcığı halinden eser yok yani...
Sayfa 7 mesaj 123.
"Bu sana son mesajımdır" diyerek seni sefil hayatınla baş başa bırakıyorum.
Sayfa 7 mesaj 135.
"Tamam o zaman anlaştık. Ben de zaten dün seninle ilgili bir daha bir şey yazmayacağımı söyledim. Bir de böyle deneyelim bakalım." demenle anlaşmaya varıyoruz.
Buraya kadar tamam mı?
Tarih 16 Mart 2026. Aradan 8 ay geçiyor ve bu kez Angel Of Death (Hırbonen) yine konu açıyor. Bildiğimiz Honda İtalya satışları.
yavrum africa 1.olmus. gs i ikiye ayırmayı sonunda akıl etmişler tebrikler.. beyler, aprlia nerde ? triumph nerde triumph ? ulan suzi nerde ? bir dostumun sozu aklıma geldi 'suzuki motordan anlayan adamın motorudur. nokta" puhahagshsha ulan yaaa neyse. ahhhh afrika hayallerinnnnizin...
www.motosiklet.net
Bu konudaki ilk ve tek mesajım sayfa 1 mesaj 16. Hırbonen'e
"Her geçen gün "ban rekoru" kırıyorsun yav
" diyorum.
Konuda başka hiç bir mesajım, hiçbir alıntım, hiçbir katkım yok...
Konu beklendiği üzere tartışmaya yol açıyor, sizin eğitim işine geliyor, tartışma alevleniyor falan ve sen;
Tarih 18 Mart 2026. Aynı konuda sayfa 4 mesaj 73. Aynen şöyle diyorsun;
"Bir tane faydasız dümbelek var, ortamdan zart zurt atılıyor, bir de ona yancı olan sakalı ağırmış, buruşuk dötlü bir asosyal var. Mevzu bu arkadaşların terbiyesizliklerinden ibaret."
Faydasız dümbelekten kastın Hırbonen, buruşuk dötlüden kastın ben. Kardeşim senin götle ilgili bir travman mı var? Göt yazamadan kendini ifade edemiyor musun? Göt problemin mi var da sürekli bunu yazıyorsun?
O salyalı ağzınla göt engelliden, buruşuk götlüye terfi ediyorsun.
Konuda hiçbir dahlim olmamasına rağmen, ne sana, ne başkasına hiçbir sözüm, sataşmam, hakaretim vs olmamasına rağmen, yaptığınız eğitimle veya eğitime katılanlarla ilgili tek kelime etmemişken, eğitimle veya eğitime katılanlarla ilgili en küçük bir ima, söz, cümle, fikir beyan etmemişken, öncesinde açılan ikarus sendromu meselesini hiç bilmiyorken (o dönem yurtdışındaydım, forumu takip etmedim, o arada silinmiş yazılanlar) Hırbonen ile beni aynı cümlede kullanıp, yine o lağım dilinle bana sataşıyorsun.
Bak şimdi namert adam!
Birbirimize söz verdiğimiz tarih
05 Ağustos 2025. Senin bunu bozduğun tarih
18 Mart 2026. (Aslında daha önce de bozdun ama sana hatırlatınca bundan vazgeçtin. Hatırlıyorsun).
Bu süre zarfında doğrudan sana yazdığım, senden alıntı yaptığım, sana sataştığım, sana hakaret ettiğim, seni rencide ettiğim, kısaca verdiğim sözü tutmadığım bana 1 (bir) tek mesaj göster, buraya yapıştır.
Hodri meydan!
18 Mart 2026 tarihine kadar mutabık kaldığımız (daha doğrusu öyle sandığım) söze ihanet ettiğimi gösteren tek bir kanıt gösterirsen, forum üyeliğimi sildirip, forumu terk edeceğim!
Ama bu kanıtı gösteremezsen sen forum üyeliğini sildirip forumu terk edeceksin!
Hadi görelim bakalım forumda yaratmaya çalıştığın sevgi pıtırcığı yardımsever üye profilinin arkasına gizlediğin aşağılık kompleksin, erkekliğini ne kadar törpülemiş.
Bir de benim kurduğum grubun instagram sayfasını Stalklayıp, hakkımda bilgi toplamaya çalışıyor aklıevvel...