Bırak bu liseli ergen atarlanmalarını...biz bunları 40 yıl önce yapıyorduk...
Forum çok sıkıldı biliyorum, kimsenin de umurunda olmadığını düşünüyorum ama şimdi
gerçekleri en baştan tane tane yazacağım ki herkes kimin ne olduğunu anlasın ve tartışmayı kendi açımdan kapatacağım. Zira zamanım o kadar değersiz değil...forumu kişisel atışmalarla meşgul ettiğim için de izleyenlerden gönülden özür diliyorum...
Foruma ilk üye olduğum zamanlar...seni tanımıyorum, nasıl biri olduğunun farkında değilim,
henüz seninle tek kelime etmişliğimiz yok...
killingroad Suzuki GSX8S ile ilgili bir inceleme konusu açıyor ve onunla gerçekten düzeyli bir tartışma içine giriyoruz.
Yani ben de "Cevapla"ya basınca mesajın konuya ekleneceğini biliyotdum. :) Elit/avam kokusundan, koruyup kollamaya kadar gitti konu; artık neden nasıl bir ikna sürecine dahil olmam gerektiğini bilmiyorum. Aprilia kullanıyor olmamla Aprilia'ya benim için hiç bir anlam ifade etmeyen premium marka...
www.motosiklet.net
Hatta öylesine düzeyli ki, sen bile şöyle diyorsun;
Araya hasmet de dahil oluyor ama
tartışmada sen yoksun, sana laf edilmemiş, senden alıntı yapılmamış, herkes bir şekilde derdini anlatıyor, tartışma yine de güzel ilerliyor ama sonra ne oluyorsa oluyor,
killingroad'u kolluyorum ayağına durduk yere bana ilk kez sataşarak şunu yazdıktan tam 3 (üç) mesaj sonra bana "aramıza dün gelerek sidik yarışına girdin" diye laf atıyorsun! Sanki koca koca insanların aklı yok, kendilerini koruyamıyorlar veya kendilerini savunamıyorlar, sen milletin avukatı gibi her tartışmaya salata oluyorsun!
Buna bile gayet kibarca yanıt veriyorum;
Sonra senin klasik yeni/eski üye ayrımın ve insanları trol ilan etme gibi huyun ortaya çıkıyor, beni itham ediyorsun ve eğer öyle değilsem benden özür dileyeceğini de açıkça deklere ediyorsun; (3 yıldır bekliyorum o özrü)
Ve bingo!
Forumda bana ilk kez "göt" diyerek perdeyi açıyorsun! Zaten sonra senin göt demeden herhangi bir cümle kuramadığını da görmüş olacağız...
Yahu arkadaş konuda sana yazmamışız, seninle ilgimiz yok, bambaşka bir tartışma dönüyor ama sen durduk yere üzerimize sıçrayıp olayı nerelere getiriyorsun!
Al başka bir örnek;
Forumda daha önce açılan bir konuda, spor esnasında yaşadığım ağır bel fıtığından bahsettikten sonra bana göt engelli diye saldırmaya başlıyorsun...
Selamlar, motorumu yıkayacağım ve ilk kez zincirimi temizleyeceğim. Oldukça kötü duruyor. Zincir temizliği için ne yapmam lazım? Elimde balata spreyi var ama zincir yağı yok. Nasıl yapabilirim? Yapabilir miyim veya? Motoru 9350 KM'de aldım şu an 10700KM'de hiç zincir temizliği yapılmadı. Nasıl...
www.motosiklet.net
Zincir temizliği gibi son derece sıradan bir konu. espresso zincirine pek de önem vermediğini falan yazıyor ve ben latife olsun diye "espresso'dan motor almayın

" yazıyorum. Adam buna kahkaha emojisi ile yanıt veriyor, gayet düzgün yazıyor ama sen hemen araya atılıp;
"Boşver, laf anlatmakla uğraşma ayda 3 km anca motor süren göt engelli adamlara." diye yine salata oluyorsun! Gerekçe; arkadaşımı kolluyorum
Daha bunun gibi onlarca örnek var!
Yahu arkadaş nasıl bir göt travman varsa, göt demenden cümle kuramıyorsun...bir de sözde arkadaşımı kolluyorum ayağına insanlara sarıyorsun. Ki arkadaşını kollayacak bir durum falan da yok iken. Sen nasıl bir ilgi manyağısın ki, her konuda hiç ilgisi yokken başkalarına yazma hakkı görüyorsun kendinde?
Neyse sonra anlaşılıyor ki sen killingroad'un konusundan itibaren bana takmışsın ve işi motosiklet kazasında gebermemi dileyecek kadar seviyesizleştiriyorsun. Tekrara gerek yok, yukarıda linkleri verdim.
Sonra aramızda 5 Ağustos 2025 tarihinde bir söz veriyoruz ve birbirimize bulaşmayacağımız mutabakatına varıyoruz.
Peki sen ne yapıyorsun? Yahu daha verdiğimiz sözden 22 gün sonra dayanamıyor ve yine bana laf sokuyorsun. Uyarınca bu kez hatanı kabul edip (nasıl olduysa hayret) sözünü hatırlıyorsun.
Şimdi buradaki durum şu. Forumda sindiremediğin adama diş biliyorsun, laf sokmaya yer arıyorsun, için içini yiyor, bütün mesajlarımı takip ediyorsun, fırsat kolluyorsun, instagram hesaplarımı karıştırıyorsun falan ve sizin eğitim konusunda gelen eleştirilere dayanamayıp,
hiç bir ilgim ve beyanım yok iken (ki olabilir de burası forum), beni hırbonen ile aynı kefeye koyup bu kez "buruşuk götlü" yazarak yine saldırıyorsun!
Sonrası malum, senin dayanılmaz kinin yüzünden konu buralara kadar geliyor.
Çok daha azına üye atan moderasyon da bu hakaretleri uzaktan izliyor!
Şimdi bana sorduğun bir sürü sorunun aksine, sana TEK BİR SORU SORACAĞIM.
Taa 11 Kasım 2023'de daha hiçbir şeyin farkında olmayan yeni üye olan bana ilk kez "göt" dediğin günden itibaren şu konuya kadar,
sana ettiğim tek hakaret, küfür, ağır söz, neyse bul, kanıtla, buraya yaz FORUM ÜYELİĞİNİ SİLDİRMEYEN NAMERTTİR. Bak sana bu kadar açık çek veriyorum.
Hatta sen değil tüm foruma açık çek!
Bugüne kadar kendisine şu forumda hakaret, küfür, argo, ağır söz kullandığım tek üye çıkıp bunu göstersin YİNE FORUM ÜYELİĞİNİ SİLDİRMEYEN NAMERTTİR!
Senden aynı şeyi beklemiyorum çünkü bunu yapamazsın....
Hadi bak Türk Alfabesinde 29 harf var. "Göt" yazmadan da kendini ifade edebilirsin.