- Konu Yazar
O kadar GS kullanıcısı gördüm ama gözlüksüz birini görmedim. Hava, kar, kış, güneş fark etmiyor; o gözlük hep var. Sizce neden takıyorlar?
Değişik bir karın ağrısı var.....Forum o kadar aciz ki, şurada kendini savunacak doğru düzgün bir GS sahibi bile yok
Sonra 50 cc kullanan fakirlerin maskarası oluyorlar![]()
Karın ağrısıysa yine iyiDeğişik bir karın ağrısı var.....![]()
Üstad ,ciddiye almıyorlardır belki de kimseye birşey ispatlama veya kendilerini anlatma gibi bir dertleri yoktur.Forum o kadar aciz ki, şurada kendini savunacak doğru düzgün bir GS sahibi bile yok
Sonra 50 cc kullanan fakirlerin maskarası oluyorlar![]()
Valla hocam burada forumu bu kadar ciddiye alıp da ota boka yazan GS sahibi olduğunu sanmıyorum ben. Hatta bırak GS sahibini, ciddi olarak motosikletle ilgilenen hemen hiç kimsenin umurunda olduğunu sanmıyorum bu forumun.Üstad ,ciddiye almıyorlardır belki de kimseye birşey ispatlama veya kendilerini anlatma gibi bir dertleri yoktur.
Muzafferin açtığı başlıkları mumla arar olduk. Gözleme den gözlüğe geldik gözlükten nereye gideceğiz acaba diye de merak etmiyor değilim.Elle tutulur, işe yarar, dışarıdan izleyenin yararlanacağı konu/mesaj sayısı yok hükmünde neredeyse...moderasyon zaten ipin ucunu bırakmış. Yaptıkları tek iş, belli kişileri belli şikayetçilerin marifetiyle periyodik olarak forumdan uzaklaştırmak. Ama aynı şikayetçiler başkalarına hakaret ediyormuş, insanları aşağılıyormuş, üyeleri birbirine kırdırıyormuş, ne gam...
Yazmayayım, yazmayayım diyorum ama nafile...
Valla hocam burada forumu bu kadar ciddiye alıp da ota boka yazan GS sahibi olduğunu sanmıyorum ben. Hatta bırak GS sahibini, ciddi olarak motosikletle ilgilenen hemen hiç kimsenin umurunda olduğunu sanmıyorum bu forumun.
Forum iyice kasaba kıraathanesine döndü...3-5 kişi sazı eline almış, asosyal kimliklerini muteber üye sosuyla renklendirmeye çalışıyorlar. Sanırsın hepsi motosiklet gurusu. Bilmedikleri, fikirleri olmadığı, yazmaya çekindikleri hiçbir mesele yok. Muhabbetler de çoğu zaman ya bel altı, ya cahil ergen kıvamında, yada en babası dahil olduğu kliği pohpohlama babında ilerliyor. Ya işleri güçleri yok, yada başka çevreleri yok. Bir insan her konuda boy gösterebilir mi yahu? Evet, gösterebiliyor valla...
Elle tutulur, işe yarar, dışarıdan izleyenin yararlanacağı konu/mesaj sayısı yok hükmünde neredeyse...moderasyon zaten ipin ucunu bırakmış. Yaptıkları tek iş, belli kişileri belli şikayetçilerin marifetiyle periyodik olarak forumdan uzaklaştırmak. Ama aynı şikayetçiler başkalarına hakaret ediyormuş, insanları aşağılıyormuş, üyeleri birbirine kırdırıyormuş, ne gam...
Yazmayayım, yazmayayım diyorum ama nafile...
Soruya cevap: HAYIRVay be bu kadar yazıyı malum şahsı korumak için mi yazdın?
Bence o kişinin samimiyetine fazla güvenme, o, o anlık @tommygun e karşı aynı safta olmanızdan dolayı size bir iki güzel laf söyledi diye düşünüyorum.