@Emircan125 Forumda neyi bulmayı amaçlıyorsan onu bulursun.
Senin amacın hobin olan motosiklete dair bilgi edinmekse burada bol bol bilgili üye var.
Amacın burada makara yapıp eğlenmekse forumda bunu da yapabilirsin.
Amacın trollük yapmaksa, hoş geldin, bol bol yapan var, sen de katıl aralarına.
Amacın insanlara karşı nefretini kusmaksa burada o imkanın da var.
Amacın sürüşe dair bir şeyler öğrenmekse bol bol konu var. Kitap gibi çevir çevir oku. Hatta bu ay içinde çok özel bir motosiklet eğitmeniyle ücretsiz 2 günlük bir eğitim açtık, farklı şehirlerden 10 arkadaş katıldı ve çok faydalı oldu. Belki bir sonraki öğrenci sen olacaksın.
Aile yaşantın, iş hayatın, olmayan arkadaşlarınla ilişkin mok gibi gidiyordur, yaşın gereği yetersizlikten üstünde sinir vardır, foruma salça olup rahatlayabilirsin. İçimizde mastürbasyon malzemesi olarak forumu kullanan bir iki kişi var.
Amacın aynı hobiye sahip kişilerle tanışıp arkadaşlık etmek ve beraber sürmekse evet, burada o da var. Mesela benim hiç yoksa bile forumda tanışıp da beraber sürdüğüm, forum dışında da arkadaşlık ettiğim, özelden de konuştuğum onlarca üye var. Türkiye'nin her şehri demeyeyim ama bir çok şehrinde gece yolda kalsam, fırtınaya yakalansam evinde konaklayabileceğim forum üyeleri var. Bu arkadaşlık tabi ki 1 haftada oluşmuyor.
Son olarak buruşuk dötünün çirkinliği yüzüne vurmuş, Google olmasa foruma cevap yazamayacak olan, buradan kimseyle arkadaşlık etmediği için övünen halbuki esas amacının burada yaratmaya çalıştığı forum karakteriyle gerçek karakteri arasındaki zıtlıkların fark edilmemesi olan, motoru olmasına rağmen sürmeyecek kadar uyuşuk, hımbıl olan, sağa sola sataşarak anca boşalan kartondan adamları dinleme. "Hee hee" de, onların aileleri bile onun sarkmış yaşlı dede başağına benzeyen nursuz suratını görmemek için farklı ülkelerde yaşıyor.
Yine son olarak dostlarını sev, onları daima koru ama sana ihanet ettiklerinde de affetme, küsküyü ver, acıma.