Geçen Ay YANAN CBR 125 R ımın Son Hali :)

çok güzel olmuş yanmış halinide görmüstüm çok üzlmüştüm :(
Sorun sendenmiydi yoksa fab. arızasımıydı tam olarak hatırlamadım kus.bakma... maddi olarak kaca mal oldu bilgi verirsen sevinirim...

Hocam emeğine sağlık fevkalade güzel olmuş inşallah böyle kötü bir olyla karşılaşmazsın bir daha:rendeer:

azimli bir calisma sonucu yeniden kendine gelmis bir motor eline saglik umarim birdaha boyle birsey yasamazsin

etiketsiz hali daha güzelmiş kesinlikle. ama yinede helal iyi yapmışsın.

Bana bak arkadaşım ! Sizin gibiler yüzünden artık 2. el motor alamaz olduk herşeyi göze alarak sana bu yazıyı yazıyorum siteden banlayabilirsiniz beni bu yaptıgımın yanlış oldugunu düşünebilirsiniz ama ben bunu buraya yazmazsam gece rahat uyuyamam! Çakallık yapma ! bu topic i okudugumda senin adına çok üzülmüştüm umarım mutlu olur demiştim taaaki şu ilanını görene kadar ;

http://www.sahibinden.com/kredi_bor..._bu_fiyat-84WQQaXQQ17852490WQQpXQQdisplayitem

Çiziklerden dolayı boyatmışmışmış !
Biraz adam olun gururunuzla ilan verin sahtekarlık yapmayın !
Lütfen beni haklı bulanlar desteklesin..Haksızmıyım arkadaşlar bu yapılan ayıp değilmidir ?..böyle adamlar yüzünden kimseye inanamaz 2. el motor alamaz olduk ! Yaşadığın şanssızlık büyük bi şanssızlık olabilir bu olaydan olabildigince az zararla kurtulmak isteyebilirsin ama bu yaptıgın diğer insanın hakkını yemektir..Sırf 1000 ytl daha fazla para alayım diye belkide kredi çekip borç alıp şöyle böyle bu motoru zar zor alabilen bi adama bu motoru bu yalanla satarsan ben senin insanlıgından şüphe ederim..Gerçi artık devir çok değişti..Görüldüğü gibi

Son düzenleme:
--------------------------- Arkdaşlar biraz topici okuyun Allah aşkına..hala adamı tebrik ediyosunuz benim yazdıgım yorumu okurmusunuz ? ---------------------------------

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
--------------------------- Arkdaşlar biraz topici okuyun Allah aşkına..hala adamı tebrik ediyosunuz benim yazdıgım yorumu okurmusunuz ? ---------------------------------

sen canını sıkma. okuyan okudu.. ikinci elde gerçekten iyi bir ustaya göstermek yada gerçekten bildiğin birinden almak şart.

forumun başında motoru görünce ilk önce arkadaşın yanan o motoru toplama başarısını tebrik ettim ben olsam çoktan hurdaya ayırmıştım neyse bu arada içimden umarım bu duruma getirip sonrada piyasaya şöyle temiz böyle sorunsuz diyerek satmaz dedim ama dediğim olmuş,olanlara üzümüştüm ama o ilanı görünce yine üzüldüm bu sefer alacak olan kişiye...ikinci ellerde daha neler görücez bakalım çatlak kırık grenaj,bitik debriyaj,kazalı veya yanık motor,vs...bende bu ilanı gördükten sonra Tolga'ya hak verdim...aman dikkat deyim siz siz olun expertiz verip ustanın kralına gösterin!

ofc

Arkadaşım bende ilk " motorum durduk yerde yandı " diye bir konu açtığında üzülmüştüm. Toplamışsın bak ne güzel sevindim ama biraz dürüst olalım lütfen :pr:

2.el alırken çok dikkat etmek lazım gerçektende.:farao:

Bi de o adamın yerine koyun kendinizide.
Kredi borcunuz var ödemeniz gerekiyor.
Ama hakkı var motorunuz cidden sapasağlam durduk yere niye yandı desin ki ?
Şahsen ben şu ilana baktıımda alasım geldi.
Yanınca noluyo ?
Motorda birşey yoksa şasede birşey yoksa ne gereği var ?

Çelikden metalden teknik bir bilgim yok.Onun için atıp tutmayım sevmem.Onu savunmuyorum arkadaş yanlış anlama.Yaptığı elbet ki yanlış.

Bana bak arkadaşım ! Sizin gibiler yüzünden artık 2. el motor alamaz olduk herşeyi göze alarak sana bu yazıyı yazıyorum siteden banlayabilirsiniz beni bu yaptıgımın yanlış oldugunu düşünebilirsiniz ama ben bunu buraya yazmazsam gece rahat uyuyamam! Çakallık yapma ! bu topic i okudugumda senin adına çok üzülmüştüm umarım mutlu olur demiştim taaaki şu ilanını görene kadar ;

http://www.sahibinden.com/kredi_bor..._bu_fiyat-84WQQaXQQ17852490WQQpXQQdisplayitem

Çiziklerden dolayı boyatmışmışmış !
Biraz adam olun gururunuzla ilan verin sahtekarlık yapmayın !
Lütfen beni haklı bulanlar desteklesin..Haksızmıyım arkadaşlar bu yapılan ayıp değilmidir ?..böyle adamlar yüzünden kimseye inanamaz 2. el motor alamaz olduk ! Yaşadığın şanssızlık büyük bi şanssızlık olabilir bu olaydan olabildigince az zararla kurtulmak isteyebilirsin ama bu yaptıgın diğer insanın hakkını yemektir..Sırf 1000 ytl daha fazla para alayım diye belkide kredi çekip borç alıp şöyle böyle bu motoru zar zor alabilen bi adama bu motoru bu yalanla satarsan ben senin insanlıgından şüphe ederim..Gerçi artık devir çok değişti..Görüldüğü gibi

helal olsun güzel tesbit :cat::cat:

haklısınız böleleri olduktan sonra

yazıklar olsun

ben tespit eden tolga arkadaşımızı tebrik ederim ama alan almış satan satmış herkese geçmiş olsun böylelerinin önüne geçmek zor,kimin borcu yokki bu zamanda önemli olan doğruyu söylemektir...bu yazıları okuyupta ikince el almayı düşünen kaç kişi tereddüte düştü birde bunu düşünün bakalım kimsenin sokağa atılacak parası yok hele bizim ülkemizde ekmek aslanın miğdesindeyken hiç kimsenin,motoru güzel toplamış güzel okutmuş umarım o motor alana hayırlı olur satana da aldığı o para:silent:

ben tespit eden tolga arkadaşımızı tebrik ederim ama alan almış satan satmış herkese geçmiş olsun böylelerinin önüne geçmek zor,kimin borcu yokki bu zamanda önemli olan doğruyu söylemektir...bu yazıları okuyupta ikince el almayı düşünen kaç kişi tereddüte düştü birde bunu düşünün bakalım kimsenin sokağa atılacak parası yok hele bizim ülkemizde ekmek aslanın miğdesindeyken hiç kimsenin,motoru güzel toplamış güzel okutmuş umarım o motor alana hayırlı olur satana da aldığı o para:silent:

Rica ederim böyle bir durumu farkedip ortaya çıkarmak bir insanlık borcudur..0 almaya bütçem yetmediği için sürekli 2. el motor alan birisi olarak bu durumdan hiç hoşnut olmadım keyfim bozuluyor böyle şeyleri gördükçe..Motor güzel toplanmış kesinlikle çok güzel yapılmış ancak böyle satılması hiç yakışmamış..Herneyse alan mutlu olur umarım..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar