Bana bak arkadaşım ! Sizin gibiler yüzünden artık 2. el motor alamaz olduk herşeyi göze alarak sana bu yazıyı yazıyorum siteden banlayabilirsiniz beni bu yaptıgımın yanlış oldugunu düşünebilirsiniz ama ben bunu buraya yazmazsam gece rahat uyuyamam! Çakallık yapma ! bu topic i okudugumda senin adına çok üzülmüştüm umarım mutlu olur demiştim taaaki şu ilanını görene kadar ;
http://www.sahibinden.com/kredi_bor..._bu_fiyat-84WQQaXQQ17852490WQQpXQQdisplayitem
Çiziklerden dolayı boyatmışmışmış !
Biraz adam olun gururunuzla ilan verin sahtekarlık yapmayın !
Lütfen beni haklı bulanlar desteklesin..Haksızmıyım arkadaşlar bu yapılan ayıp değilmidir ?..böyle adamlar yüzünden kimseye inanamaz 2. el motor alamaz olduk ! Yaşadığın şanssızlık büyük bi şanssızlık olabilir bu olaydan olabildigince az zararla kurtulmak isteyebilirsin ama bu yaptıgın diğer insanın hakkını yemektir..Sırf 1000 ytl daha fazla para alayım diye belkide kredi çekip borç alıp şöyle böyle bu motoru zar zor alabilen bi adama bu motoru bu yalanla satarsan ben senin insanlıgından şüphe ederim..Gerçi artık devir çok değişti..Görüldüğü gibi