Geçen Ay YANAN CBR 125 R ımın Son Hali :)

Abi öncelikle geçmiş olsun.Honda'nın da bu tutumunu kınıyorum.Motosiklet gerçekten çok çok güzel olmuş.Allah bir daha bu ve benzeri olaylar yaşatmasın; ne sana ne de diğer motosikletçilere.Yanmış halini görünce gerçekten içim sızladı ama toplanmış halini görünce yüreğime su serpildi.Kazasız sorunsuz sürüşler.:cat:Saygılarımla.

0'ından daha güzel duruyo:Dkazasız belasız sürüşler abi :)inş kimsenin başına böle bişe gelmez bi daha:pale:

CBA

kardeş stickerların çizimlerini buraya eklersen CBR cı arkadaşlara faydası olur kaza yapan boyatan çizilen o çizimlerden reklamcıya bastırır
anlatabildimmi

walla ne yalan söliyim benim motorum öle yansaydı heralde birdaha yüzüne bakmazdım :)
ama sen baştan aşagı yenilemişsin helal olsun sana kardeşim
umarım birdaha asla sorun yaşamazsın
hayırlı olsun yeni motorun :D

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
azmin zaferi :) sevindim valla

dostum büyük geçmiş olsun ama helal sana uğraşmışsın bende olsa bende uğraşırdım içler acısı bir durum ama aslan yine yollarda diyosun yani :)

Vay yalancı vay sıfır hali bu inanmayın :p :p:p:p Gerçekden 0 gibi olmus allah kaza bela gostermesın...

gerçektende çok güzel olmus motorun yeni hali sticerlarda orjinalden daha güzel olmus. honda gelsinde motor görsün :D

qerçekten mütiş yapmışsın.. o isli halden bu hale getirene kadar büyük emek harcamşsn.. tebrikler, eLine sağLık (;

ben sticker yapıştırılmış halini görmemiştim.. vallahi orjinalden güzel duruyor dostum.. ellerine emeğine sağlık... cok güzel olmuş.. allah kaza bela vermesin...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar