Geçen Ay YANAN CBR 125 R ımın Son Hali :)

sonunda tamamladım arkadaşlar kendim çizdim stickerlarınıda kendim yapıştırdım
sadece kilometre saatinin yanındaki plastikler sinyaller ve ön fren levyesi hariç tamamdır :)

yanmış hali

1005942ww6.jpg

1005957jq7.jpg

tamir olmuş hali

51682252kr3.jpg

Ve bitmiş Hali :::: :)

img0077re8.jpg

img0081copyzv0.jpg

img0080wu3.jpg

img0079af8.jpg

img0077re8.jpg

Yorulmlar lütfen

Son düzenleme:
güzel görünüyor.
umarım birdaha böyle üzücü bir olay yaşamazsın
kazasız sürüşler

Bravo valla ; ben olsam hurdacıya satmıştım çoktan. tebrik ediyorum gerçekten çok güzel olmuş. Emek harcamışsın, artık senin için daha değerlidir.

Motosikleti
STRS 765
walla tebrik ediyorum azmini ugrasını eline saglık canavar gibi olmus.

amanın ya geçenlerde söylemişlerdi senin motormuydu o :cyclopsan

çok geçmiş olsun motor çok şık olmuş umarım böyle bir talıhsizli birdaha yaşamazsın :cat:

öncelikle geçmiş olsn gercekten cok uzucu bi olay yasamıssn ama eskisinden ii görünüyo :D kazasız belasız kullanırsın inşallah :D

hayırlı olsun:))
stickerları nasıl yaptırıcan acaba?

stickerları kendim çizdim bilgisyarda reklamcı oldugum için s orun yok orjinallerini yaptım ...

ek oalrak mat siyahın üstüne kırmızı beyaz renklerde moto GP shark HRC ve NGK logolarını ayarladım çok güzel ve göz alıcı durdu sadece depo ustunde ve yan grenajdaki büyükler kaldı onlarıda birazdan yapıştırıcam sonrada reism çekip atarım buraya...

Dostum bence sen o motoru hiç satma bir gün büyük makineye bile geçsen satma o senin gözünün nuru olmuş artık ilerde soranlara hatırası var dersin :) senide kutluyorum :rendeer: soğumamışsın motorundan ve tekrar eski günlerine getirmişsin yol tazısını :cherry:

Valla helal olsun arkadaşım ...güzel olmuş inş başına bir daha böyle üzücü bir olay gelmez

Dostum bence sen o motoru hiç satma bir gün büyük makineye bile geçsen satma o senin gözünün nuru olmuş artık ilerde soranlara hatırası var dersin :) senide kutluyorum :rendeer: soğumamışsın motorundan ve tekrar eski günlerine getirmişsin yol tazısını :cherry:

ilerde belki satarım :) ama yandıktıan sonra sogumuştum o halini görünce şimdi eskisi gibi oldu tık yok .. performansstada sorun yok zaten mootr 10,000 de idi oyuzden cigeri saglam ...
stickerlarda fean oldu :) şimdi zevkle uzun bir süre binerim sonra büyük cc alırsam satarım belki....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar