27 aralıkta parasını ödedim , 3 Ocakta teslim aldım sigortasını yaptım. Tescil evrakları hala gelmedi. Sürekli aynı Bahane..
- Bizde sorun yok sorun fabrikada..
- Fabrikayı arıyorum.. Bizde sorun yok sorun bakanlıkta..
Hayır sorun sizde , Bakanlık size 1 yıl önce söylemiş , 1 Ocak itibari ile euro 5 leri onaylamam..diye.. Siz bildiğiniz halde nasılsa af gelir diye Müşteriye kakalamışsınız. Şimdide Müşterilerin ağzını kapatmak için..
'' Aman ha.. yüklü zam gelecek.. oturun götnuzun üzerine sesinizi çıkarmayın... diye efeleniyorlar.
Bakanlık süreyi 6 ay uzatmış.. Fakat Motor başına 3 bin TL TSE onay parası mevzusu çıkmış.. Bayilerde bu TSE parasını af gelicek umudu ile '' sistem açılmadı '' bahanesini üretiyor. Ama TSE parasını ödeyene nedense sistem açık !!
Ben Bayiyi aradım.. Gelin Motorunuzu alın , Paramı iade edin.. dedim. 1 aydır Kapalı garaja sizin yüzünüzden para ödüyorum . Pazartesi bana geri dönüş olmaz ise Mahkeme sürecini başlatıyorum , ayrıca Tüketici Hakem Heyetine Ayıplı mal satmak sebebi ile bildirimde bulunacağım.
Motoru satarken bana böyle bir sorun olduğu söylenmedi , Söylenseydi ya beklemeyi göze alıp alırdım yada almazdım. Beni Kandırarak ayıplı mal sattılar. Zam gelecekmiş.. Gelmesse hatırım kalır.