Bitmiyor bu ç.o’larının her gün yarın demesinden. Önce resmî gazetede yayımlanacak denildi, 3-4 gün oldu yayımlandı, şimdi de haysiyetsizler artes diyor. Yarın da başka bir şey diyecekler. Az kaldı ki tüm kurumları arayıp ana avrat söveyim.Buradaki mesajları görünce bende bayiye sordum yine tescil yapamadılar nasıl bir sorun var artık bende çözemedim
Hayırlı olsun.. Euro5 olduğuna eminiz degilmi.. Face de gurup kurduk orada henüz plaka çıkaran yok.. Siz hangi şehirdensiniz ve motorunuz ne marka..tşklerben bugun motoru mu tescil ettirdim . 25 gün kadar bekledim , sistem açıldı dediler sabah bayii aradı faturasını kesip sigortasını yaptırdım.plakada çıktı.
Hayırlı olsun. Tenere güzel motor, tam genç motoru.Hallolmuş arkadaşlar bayi aradı e tebligat aktivasyonu yapmam gerekti
Arayacaklar hazır olunca bikaç saate
İnşallah bişe çıkmaz gene eu 5 2024 tenere700
Hallolmuş notere gidiyorumHallolmuş arkadaşlar bayi aradı e tebligat aktivasyonu yapmam gerekti
Arayacaklar hazır olunca bikaç saate
İnşallah bişe çıkmaz gene eu 5 2024 tenere700
Teşekkürler mt25 mt7 trident 660 derken yaş 35 oldu naked hevesi bitti bende crf ile başladım tenere ile devam edecem kamp işlerimeHayırlı olsun. Tenere güzel motor, tam genç motoru.
Şöyle bozuk yollardan, orman içlerinden sürdüm vb. gezi yazılarınızı da görürüz umarım.
Asfaltta yormayın o motoru, bol bol bozuk yollarda sürün hatta ara sıra yoldan çıkın da doğal ortamında rahatlasın.
Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın inşallahBende 3-4 gün önce sistem açılmış, bayiden aradılar ve plakamı bir aylık bekleyiş sonunda aldım arkadaşlar. Yamaha xmax motorum
Honda’nın aynı bayiisinde 3 motordan birini ben aldım. Diğer ikisi açılmış benimki açılmamış. Bilgisi olan aydınlatabilir mi? Artes açıldı teslim alabilirsiniz diye heryerde yazdılar. Gelinen son durum buArkadaslar Voge'un halen açılmamış olma ihtimali var mı? Bayi halen öyle söylüyor.