EURO 5 MOTOSİKLET TESCİL SORUNU

Buradaki mesajları görünce bende bayiye sordum yine tescil yapamadılar nasıl bir sorun var artık bende çözemedim

Buradaki mesajları görünce bende bayiye sordum yine tescil yapamadılar nasıl bir sorun var artık bende çözemedim
Bitmiyor bu ç.o’larının her gün yarın demesinden. Önce resmî gazetede yayımlanacak denildi, 3-4 gün oldu yayımlandı, şimdi de haysiyetsizler artes diyor. Yarın da başka bir şey diyecekler. Az kaldı ki tüm kurumları arayıp ana avrat söveyim.

yaklaşık 10 gün önce sadece kısmi peşinat ödedim bekliyorum, zam yapmaz heralde değil mi bayi? bu hafta çözülecek inş diyor tescil işlemleri.

Pazartesi itibari ile sorun devam ediyor.. 3 Ocaktan beri.. Haftaya.. yarına.. cumaya.. bilmemneye.. pazartesiye.. vs vs

Benim bu olaya tepkim.. Böyle Aşkın Izdırabını sssseveyim.

Ben de 1 aydır teneremi bayiden çekemedim taksidi geldi hatta dünen sigortasını bile yaptım daha motor yok geçen hafta crf 250 rally mi sattım köpek gibi pişman oldum sattığıma araçsız kaldım evim de merkeze uzakta otobüsle 1 saat yol çekiyorum hergün çok moralim bozuk daha fazla dayanamam gibi para iadesi istesem ne alacam gene bekleyecem zam falan umrumda da değil açıkçası ah keşke satmasaydım crf mi sap gibi ortada kalakaldım

ben bugun motoru mu tescil ettirdim . 25 gün kadar bekledim , sistem açıldı dediler sabah bayii aradı faturasını kesip sigortasını yaptırdım.plakada çıktı.
Hayırlı olsun.. Euro5 olduğuna eminiz degilmi.. Face de gurup kurduk orada henüz plaka çıkaran yok.. Siz hangi şehirdensiniz ve motorunuz ne marka..tşkler

Hallolmuş arkadaşlar bayi aradı e tebligat aktivasyonu yapmam gerekti
Arayacaklar hazır olunca bikaç saate
İnşallah bişe çıkmaz gene eu 5 2024 tenere700

Son düzenleme:
Hayırlı olsun. Tenere güzel motor, tam genç motoru. :)
Şöyle bozuk yollardan, orman içlerinden sürdüm vb. gezi yazılarınızı da görürüz umarım.
Asfaltta yormayın o motoru, bol bol bozuk yollarda sürün hatta ara sıra yoldan çıkın da doğal ortamında rahatlasın.

Hallolmuş notere gidiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hayırlı olsun. Tenere güzel motor, tam genç motoru. :)
Şöyle bozuk yollardan, orman içlerinden sürdüm vb. gezi yazılarınızı da görürüz umarım.
Asfaltta yormayın o motoru, bol bol bozuk yollarda sürün hatta ara sıra yoldan çıkın da doğal ortamında rahatlasın.
Teşekkürler mt25 mt7 trident 660 derken yaş 35 oldu naked hevesi bitti bende crf ile başladım tenere ile devam edecem kamp işlerime

Tescil sorunu sebebiyle motoru alamayacağım gibi gözüküyor. Ötv sebebiyle iade alma prosedürü uzun sürer diyorlar ben daha fazla beklemek istemiyorum parasını iade alan varsa işlemler nasıl oluyor bilgi verebilir misiniz?

Honda euro5 satış sorununun çözüldüğünü söyledi bugün. Bekleyen herkes Bi kaç gün içinde moturunu alır diye düşünüyorum.

Bende 3-4 gün önce sistem açılmış, bayiden aradılar ve plakamı bir aylık bekleyiş sonunda aldım arkadaşlar. Yamaha xmax motorum

parasını ödeyen TSE bildiren firmaların acılıyor uma tarafı herzamanki gibi kaplumbağa hızıyla mudahele ediyor soruna cf tvs mondial kayıt yaptıran olursa buraya yazarmı

Bende 28 Aralıkta ödeme yaptım , motoru aynı gün nakliye ile getirip garaja koydum. Bugün ( 8 Şubat ) hala bekliyorum :) ( Kymco ) Kış sezonu olduğu icin dert etmiyorum ama, bu işten ekmek kazanan , motorla işe gidip gelenler mağdur oldu.

Son düzenleme:
Arkadaslar Voge'un halen açılmamış olma ihtimali var mı? Bayi halen öyle söylüyor.

Arkadaslar Voge'un halen açılmamış olma ihtimali var mı? Bayi halen öyle söylüyor.
Honda’nın aynı bayiisinde 3 motordan birini ben aldım. Diğer ikisi açılmış benimki açılmamış. Bilgisi olan aydınlatabilir mi? Artes açıldı teslim alabilirsiniz diye heryerde yazdılar. Gelinen son durum bu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Halen alamadım maalesef

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar