Ben Honda için sordum net bir bilgi alamadım 444 lü numaradan başka bir numarası var mı net bilgi alabileceğimiz?TSE aradım UMA başvurularını akşama kadar gireceklerini söylediler akşama akdar tamamlanırmış
Güzel günlerde binMondial Nevada.. Bugün açıldı sistem. edevlette Motorumu görmek güzeldi..
Senin gene bayide benimki yedieminde bide kurcalıyorlarŞu cfmoto açsada alsak motoru, bayide yatıyor 1.5 ay olacak sıktı.
Teşekkür ederim.Güzel günlerde bin
Bizimkininde çok farkı yoktur ama açılır umarım artık.Senin gene bayide benimki yedieminde bide kurcalıyorlar
Cfmoto için açılmış arkadaşlar hayırlı olsun bana şimdi mesaj geldi.Teşekkür ederim.
sıkıntı yaşamassınArkadaslar bayiyi bir daha aradim kontrol etti açılmış dedi. Yalnız fatura keserken fiyati daha düşük göstermiş ben de sigortasını falan yaptım ne gibi sıkıntı yaşarım ?
Benim Dün açıldı. Bayi evrakları kargoya vermiş .
Evraklar henüz gelmedi , Bugün Bayiyi aradım , whatsup tan belgeleri gönderdi. Yakındaki notere gittim , bu şekilde oluyormuş. Ruhsat 10 dk da çıktı , hemen orada bulunan plaka basıma geçtim , 10 dk da orada.. işim bitti. Ruhsatın fotosunu whatsup tan sigortacıma attım , Sigortaya plaka zeyilnamesinide yaptı. Sen sağ Ben selemat. Nasipse sırada Koruma demiri ve sissy bar var.
İzmirde Mondial Nevada için koruma ve sissy bar arayışındayım.. bilen varsa yazarsa sevinirim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
sıkıntı yaşamassın
Hayır wusup deel.. vatsap![]()
ney wusup mu