EURO 5 MOTOSİKLET TESCİL SORUNU

TSE aradım UMA başvurularını akşama kadar gireceklerini söylediler akşama akdar tamamlanırmış

Anladığım kadarıyla ARTES sisteminde bir sorun yok. Motorların Türkiye'ye girişini sağlayan firmalar motor ve şasi numarasını ilgili sisteme bildirmekte ya da girmekte yavaş davranıyorlar. Bu da devlete peşin ödenmesi gereken vergi konusundan kaynaklı. Durum sanırım tamamen duygusal :)

Arkadaslar bayiyi bir daha aradim kontrol etti açılmış dedi. Yalnız fatura keserken fiyati daha düşük göstermiş ben de sigortasını falan yaptım ne gibi sıkıntı yaşarım ?

Fatura kesiminin üstünden 1 ay geçtiği için motoru iade edemiyorum motoru aldıktan sonra aldığım fiyata satacağım. Bu saatten sonra gelen motoru sürsem ne olacak o heves gitti bile

Benim Dün açıldı. Bayi evrakları kargoya vermiş .
Evraklar henüz gelmedi , Bugün Bayiyi aradım , whatsup tan belgeleri gönderdi. Yakındaki notere gittim , bu şekilde oluyormuş. Ruhsat 10 dk da çıktı , hemen orada bulunan plaka basıma geçtim , 10 dk da orada.. işim bitti. Ruhsatın fotosunu whatsup tan sigortacıma attım , Sigortaya plaka zeyilnamesinide yaptı. Sen sağ Ben selemat. Nasipse sırada Koruma demiri ve sissy bar var.
İzmirde Mondial Nevada için koruma ve sissy bar arayışındayım.. bilen varsa yazarsa sevinirim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaslar bayiyi bir daha aradim kontrol etti açılmış dedi. Yalnız fatura keserken fiyati daha düşük göstermiş ben de sigortasını falan yaptım ne gibi sıkıntı yaşarım ?
sıkıntı yaşamassın

Benim Dün açıldı. Bayi evrakları kargoya vermiş .
Evraklar henüz gelmedi , Bugün Bayiyi aradım , whatsup tan belgeleri gönderdi. Yakındaki notere gittim , bu şekilde oluyormuş. Ruhsat 10 dk da çıktı , hemen orada bulunan plaka basıma geçtim , 10 dk da orada.. işim bitti. Ruhsatın fotosunu whatsup tan sigortacıma attım , Sigortaya plaka zeyilnamesinide yaptı. Sen sağ Ben selemat. Nasipse sırada Koruma demiri ve sissy bar var.
İzmirde Mondial Nevada için koruma ve sissy bar arayışındayım.. bilen varsa yazarsa sevinirim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

sıkıntı yaşamassın
53puo9k.png

ney wusup mu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar