Bırak delikleri kendi halinde yaşasın.... Ne güzel işte..Su birikintisi olmaz....
Hep arızalar sana mı denk geliyor?.. Sende bir arıza olmasın sakın..?..:bounce:
kanka yolumun üstü yav...makinada yanımdaydı...
bahsedilen asfalt kalitesiz olsaydı belirli bir yerde değil yolun tamamında o koca deliklerden meydana gelirdi.
yolun belirli yerlerinde böyle çukurların olması son derece normal. alttan kayan kum çakıl toprak vs her ne varsa onun yer değiştirmesi sonucu açılır böyle çukurlar.
olay şudur.
çukurun açılması mı tartışima konusu yoksa kapanmaması mı
Bence çukurun açılması her kul işi gibi arıza vermesi normal. müdahalenin olmaması ya da oldukça geç olması anormal.
yani çukuru göze sokup suçu belediye başkanına atmakta bir anlam çıkartamadım. siyaset yapmayalım. yapılacaksa alasını yaparım. topaçı kitletmeyelim.
şimdi bana A'dan Z ye kadar ne kadar siyasi parti varsa başkanlarından delegelerine kadar hepsinden başlatıcan tüzüğünden çıkarıcan yani...

siyaset dediğin kokuşmuuş bir sistem...siyasetide siyasetciyide sevmem...onları sevenide sevmem...elimde güc olsa hepsini idam edebilirim...bu hususta çok faşist ve dikta düşüncelerim var...
2006 yılında. İstanbul ziyaretlerimde bizim olciyi sık sık ziyarete gidiyoz .. İkitellideki keresteciler çarşısımıydı neydi öle bi yerde idi dükkanı . tam dükkana dönen yerde ahada bu metehanın kıreteri ile aynı büyüklüjteki kretere girince arabanın jant+teker sizlere ömür olduydu olci hatırlar ..
Bunlar şehri güzel yapan doğal güzellikler olarak algılanıyo olmalı ki İstanbul"un vitrini diyeceğimiz Eminönü"nde dahi bir abide edası ile durabiliyo ..
Metehan turist götürsene bu kratere .. yolun ortasında krater var ekmek kapısı yap burayı turistler bol bol resimlesinler ...
abi esnaf olduğun nerden belli...valla bundan bile bir ekmek paydası çıkardın helal olsun...iki esnaf birbirinizi ağırladınız demek sitede...

oralara gelünn bize uğramıyosun dimi hacı Barış Yannis...yoğsam şu emoğa kayıt olduğun dönemmiydi..
Asfaltın rötgenini çeken makinalar daha gelmediği için çukuru tesbit edememişler.
abicim bi espri yaptın ben bile anlayamadım valla...:queen: Ferhan Şensoyvari oldu...
kanka turistleri götür oraya , burası dilek kuyusu de , onlar cent'leri atsın sende arkadan topla . Al işte yan gelir :queen::queen:
kanka Hristiyanlarda sadece Katoliklerde fazla batıl inanc dediğimiz şey...Protestanlar daha akılcı mantıklı kişiler hep buna şahit oldum...
birde oranın başında şey çalsın ingilizce...Bir Tek Dileğim Var Mutlu Oll Yeterr...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:27 ----------
Uzun zamandir Galatakoprusunde balik tutarim , koprude yoksa kesinlikle adresim yenikapi iskelesi civaridir , her yenikapi maceramda bolca kulak cinlattigim bir hadisedir , gundeme getiren arkadasimin emegine saglik.
Aman dikkat. Yogun yagmurlu gunler icerisindeyiz su birikintilerinden gecerken dikkat etmemizde cok buyuk fayda var suyun altindan ne cikacagini kestirmek mumkun olmuyor.
Tekrar paylasim icin tesekkurler.
bende Sultanahmet Havalimanı arası git gel yapıyorum vıp transfer...Yenikapıdan günde 25 kez geçiyorum desem inan...

seni nerde buluruz orada...yakaladığın balıkları sayarım...