Eminönü Galata Köprüsündeki KRATER...

meil attım istanbul belediye ve kara yolları fen işlerine belki faydası olur
:)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ben de geçen gün yağmurda, Moda'da tramvay hattında az kalsın düşüyordum. Motorun ön tekeri, demir ray üstünde kaydı. Belediyeye sövdüm tabi. Ama beterin beteri varmış.

her sabah erken vakitte kullandığım bir yol. gerçi yağmur sebebiyle 4 gündür motorla gelmiyordum işe sanırım yeni oluşmuş bir krater:) uyarın için sağol. dikkat edeceğim. inşallah düzeltmişlerdir.

Ben de geçen gün yağmurda, Moda'da tramvay hattında az kalsın düşüyordum. Motorun ön tekeri, demir ray üstünde kaydı. Belediyeye sövdüm tabi. Ama beterin beteri varmış.

Tramvay hattına motorlu taşıt girmesi yasak diye biliyorum..
Hemzemin yerlerde de raylar farklı zaten..
Yani belediyeyle alakası yok bunun..

Tramvay hattına motorlu taşıt girmesi yasak diye biliyorum..
Hemzemin yerlerde de raylar farklı zaten..
Yani belediyeyle alakası yok bunun..

Kadıköy meydanından Moda'ya dönülen yerde, tramvay ve araç trafiği birlikte gidiyor. Benim kaydığım yerde, asfalt çökmüş, ray yukarı çıkmış böylece. Yağmur da olunca, bir an için motorun kontrolünü kaybettim işte..

bu sabah tekrar fotoğrafladım...bizim çukura geçici çözüm bulmuşlar...ama bişeye benzemiyor...:p onunda ömrü 3 gün...:p

yanında yavru çukurlar oluşmuş...onlar büyüyor devraldılar bayrağı...

Kadir Topbaş vatandaşa demiş ki...Çukurun doldurulduğuna inanıyorsunda yavruladığına neden inanmıyorsun...:queen:

buda ellerinizden öper Çağlayan Meydanındaki emmoğlusu oluyor...bu sabah çektim...:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar