Ehliyetsiz Yaralı,ölümlü kazaya karışmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar ehliyetim yok yaralı veya ölümlü kazaya karışırsam ne olur para cezasımı gelir hapis cezasımı

Para cezası desek ölsede parayı öder çıkarım boşver diyip motoru kullanıcakmısın? :farao: :pr:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
sonç ne olur hapıse mi giderim para ödeyip konu kapanırmı

1- Hapis cezası yoksa "Parası neyse öderiz kardeş" diye devam etme düşüncesindesin.
2- Sen az önce birini ezip kaçtın.

İtiraf et, hangisi :)

Son düzenleme:
yahu durun masum masum bilgilenmek istiyor arkadaş yüklenmeyin hemen

kazanın şekline ve ölü yada yaralı olanların sayısına durumuna bakılarak hapis yada para cezası verilir ayrıca bir de ehliyetsiz olduğun için ceza yersin ve motorun bağlanır motoru trafikden geri almak içinde uğraşır tonla parada oraya harcarsın vs vs.. Hiç lüzumu yok ağustos dönemi geçti ama bi sonraki döneme kaydol paşa paşa bin motosikletine alnın açık yüzün dik bi şekilde dolaş

Ehliyet almak taş çatlasın 400tl ama bi kaza sonucu ehliyetsiz olduğundan trafik sigortası işlemez karşının masrafı motoru bağlarlar o masraf ehliyetsizlik cezası e üstüne bir de karşı tarafın hastane masrafları öldüyse tazminatı vs si ödendi diyelim peki ya ailesinin durumu acısı işte bu parayla geçecek bir şey değil!

olduğun yerden kıpırdama ip kontrolu ardından ekipten arkadaşları göndereceğim

Forumdan Uzaklaştırıldı
şimdi orda ehliyeti aldım demesen ehliyeti al dıye baskı yapcaklar bnde yalan soyledim

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:00 ----------

1- Hapis cezası yoksa "Parası neyse öderiz kardeş" diye devam etme düşüncesindesin.
2- Sen az önce birini ezip kaçtın.

İtiraf et, hangisi :)
1 tabiki başka ne olabilir

Forumdan Uzaklaştırıldı
yahu durun masum masum bilgilenmek istiyor arkadaş yüklenmeyin hemen

kazanın şekline ve ölü yada yaralı olanların sayısına durumuna bakılarak hapis yada para cezası verilir ayrıca bir de ehliyetsiz olduğun için ceza yersin ve motorun bağlanır motoru trafikden geri almak içinde uğraşır tonla parada oraya harcarsın vs vs.. Hiç lüzumu yok ağustos dönemi geçti ama bi sonraki döneme kaydol paşa paşa bin motosikletine alnın açık yüzün dik bi şekilde dolaş

Ehliyet almak taş çatlasın 400tl ama bi kaza sonucu ehliyetsiz olduğundan trafik sigortası işlemez karşının masrafı motoru bağlarlar o masraf ehliyetsizlik cezası e üstüne bir de karşı tarafın hastane masrafları öldüyse tazminatı vs si ödendi diyelim peki ya ailesinin durumu acısı işte bu parayla geçecek bir şey değil!
bn hiç bir motosikletin sebep olduğu ölüm görmedim

Forumdan Uzaklaştırıldı
peki yaralı veya ölüm olmadan kaza yapldımı ne olur

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bir motosiklet katliyama bile sebep olabilir. Bir tır şöförü motosikletliye çarpmamak için yanlış bi hareket yapar izle se can pazarını
bu onun hatası

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:12 ----------

şaşırdım demekki bu hayabusa fln mış .)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar