kimse seni, olayı dogru yonunden takip ediyorsun diye enayi yerine koymuyordur zannımca.
motor almak birçok insanın hayali, bu bir.
artık cok uygun fiyata bir motosiklet alıp tecrube edebiliyorsun ve bu cok guzel bir şey; bu da iki.
o ehliyetsiz gezen guruh ki birkaç saat oncesine kadar ben de dahildim emin ol cok da rahat değil. devamlı diken ustundesin, 3 kuruşluk dikkatinden ayırıp polis var mı diye etrafa keserek geziniyorsun; çevirdiler mi 800-900 ytl ceza yiyorsun. bu da üç.
sınavlara girdik, vallahi bir tane hanım arkadaş direksiyon sınavında son dubanın yanında kaldı altında 50cc'lik scooterla; hocaların yanına kadar bile getiremedi. ehliyet almak bir ustalık vs gerektirmiyor, vakit ayıracaksın kovalayacaksın hepsi bu. ehliyeti olmayan adam şoför değil diyorsun da benle birlikte ehliyet alan insanlar gordum daha suremiyorlar bile; her ehliyeti olan şoför müdür? bu da dört etsin ve yetsin biraderim.
ileri sürüş tekniklerinin ders olarak alınması vs durumlarına katılsam da bu kadar sert davranmam ben. sonuçta kimse anasının karnından elinde gidonla dogmadı!
biraz sakin